Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 וזה הולך להיות האוטו הראשון שלי פולו 2001 16V 1400 ידנית, כמובן שהלכתי לראות את הפולו הכי טובות בלוח אחת עם 83 אלף קילומטר ,ועוד אחת עם 112 אלף קילומטר .

מה דעתכם על הרכב ? "יסחוב מספיק " בשביל נהג עם דם חם לעיתים ? :-D.

ראיתי שיש דגם 1400 16V עם 75 כוח סוס ודגם 1400 16V עם 100 כוח סוס,כיצד קרה הדבר ומהם השינויים המכאנים הקיימים ברכב ? , איזה מהמנועים ידוע כאמין יותר ? , ומה מומלץ מבינהם.

בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על הרכב מבעלי נסיון, עם הדגמים השונים אודות התנהגות כביש ,האצות,כוח זמין , ועוד .

ההיתם משלמים 3000 שקלים מעל למחירון לפולו יד שלישית שנת 2001 שעשתה 83 אלף קילומטרים אמיתיים ?.

אני רציתי ללכת בכלל על פגו 206 3דלתות 1600 ידנית, אבל אחי הגדול אומר שאין מה להשוות בין הגרמנייה לצרפתייה ,נניח שאמצא פגו 206 שמורה עד כמה הרכב בעייתי לאחזקה ( שנת 2001 ) ?.

:shock2::multi:

פורסם
אני בן 17 וזה הולך להיות האוטו הראשון שלי פולו 2001 16V 1400 ידנית, כמובן שהלכתי לראות את הפולו הכי טובות בלוח אחת עם 83 אלף קילומטר ,ועוד אחת עם 112 אלף קילומטר .

מה דעתכם על הרכב ? "יסחוב מספיק " בשביל נהג עם דם חם לעיתים ? .

אתה נוהג לבד? או שתהיה מעין "מונית"? זה לא רכב משפחתי ככה שאל תצפה לגדישה פתאומית. לנסיעות לבד או עם בת זוג\חבר הוא עושה את העבודה יופי-טופי.

ראיתי שיש דגם 1400 16V עם 75 כוח סוס ודגם 1400 16V עם 100 כוח סוס,כיצד קרה הדבר ומהם השינויים המכאנים הקיימים ברכב ? , איזה מהמנועים ידוע כאמין יותר ? , ומה מומלץ מבינהם.

שני המנועים אותו הדבר,זה עם ה100כ"ס חזק מה75 וזהו. שניהם לצערי סובלים מאותן מחלות ילדות מצערות ויקרות (ABS,מצערת)

בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על הרכב מבעלי נסיון, עם הדגמים השונים אודות התנהגות כביש ,האצות,כוח זמין , ועוד .

הייתי לי אחת במשך שנה וחצי,נפלתי על אקזמפלר שחוט ביותר כי עשיתי טעות נוראית,קניה מתוך התלהבות :(.

אבל אם מה שאתה מתעתד לקנות שמור ומטופל,טפל בו בזמן ואל תחסוך,ותרוויח רכב אמין מעולה וחסכוני (1:14-15 ממוצע)

ההיתם משלמים 3000 שקלים מעל למחירון לפולו יד שלישית שנת 2001 שעשתה 83 אלף קילומטרים אמיתיים ?.

רק אם הרכב מטופל עם קבלות על כל פיפס,במצב קוסמטי כמעט-מושלם,וגם אז אולי לא. אבל זה רק אני.

אני רציתי ללכת בכלל על פגו 206 3דלתות 1600 ידנית, אבל אחי הגדול אומר שאין מה להשוות בין הגרמנייה לצרפתייה ,נניח שאמצא פגו 206 שמורה עד כמה הרכב בעייתי לאחזקה ( שנת 2001 ) ?.

תפסיק להסתמך על שמועות של אמרו לי שתו לי גנבו לי בדקו לי,ותריץ חיפוש.

תשובותי באדום,בהצלחה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצטער כתבתי תהודעה לפנות בוקר לא שמתי לב , אבל מיסטר BMW אני מקווה שאתה לא בודק לכל אחד את כל הנושאים שהוא פתח :lol: אבל אם אתה נהנה אז נזרום..

• תוכן חדש...