Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במקרה במוצרים אשר מתיימרים "לסנן" את כל המתכות שנשחקות מהמנוע ולתפוס אותם בפילטר שמן, וזה בגלל שהפילטר שמן מסוגל לסנן חלקיקים עד גודל מסויים וחלקיקים קטנים יותר חודרים דרכו ואינם מסוננים.

זהו מוצר שמורכב ממגנטים חזקים ושמים אותו על או לפני הפילטר שמן ולפי המעט שקראתי על זה באינטרנט נראה שאלו באמת מוצרים טובים שמבצעים את מה שהם מתיימרים לעשות.

מוצר, מוצר 2

הנא כמה סרטיונים מיוטיוב:

,

דיון בפורום מחו"ל

מה דעתכם??

פורסם

זה נישמע הגיוני אבל אני מאמין שאם זה באמת היה כזה קריטי החברות הגדולות כבר היו מיישמות את זה

ומרוויחות עלינו עוד כמה גרושים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הסיבה שמסנן השמן בנוי כך שיסנן חלקיקים מעל גודל מסויים בלבד היא שחלקיקים קטנים יותר אינם מזיקים למנוע.

אם לא היה הדבר כך, לא היו המנועים שורדים מאות אלפי קילומטרים.

דני

פורסם

גם כמות החלקיקים הברזליים (fe) במנוע תקין מאוד נמוכה ולא משמעותית. יש בשמן מנוע עוד הרבה שחק שלא מטופל חוץ מאשר המסנן.

להקפיד על מסנן שמן מקורי, שמן מנוע איכותי וטיפולים בזמן וחסל דאגה.

פורסם

כאשר החלפתי שמן גיר בחיפושית אני זוכר שראיתי הרבה שבבים מתכתיים על הפקק התחתון ולא הבנתי למה הם דבוקים לפקק ,הצמדתי את הפקק לבודי וגיליתי שזהו מגנט אז נקיתי אותו טוב והחזרתי.

אם יש פילטר שמן אז אין צורך במגנט על הפקק -זוהי דעתי .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מאמין שאם זה לא מועיל זה גם לא מזיק. ד"א, בהחלפת נוזל תיב"ה אצלי לפני כשנה (ישור קו אחרי רכישה) ראיתי שאין חלקיקים בצד הפנימי של קרטר לאחר ניקוז אבל התעקשתי שהמכונאי יוסיף מגנט קטן בתוך הקרטר מיכוון שאם זה לא יועיל זה גם לא יזיק.

פורסם

אי אפשר להשוות שמן תיבת הילוכים לשמן מנוע מפני ששמן מנוע מסונן סינון מלא ושמן ההילוכים לא.

דני

פורסם
אי אפשר להשוות שמן תיבת הילוכים לשמן מנוע מפני ששמן מנוע מסונן סינון מלא ושמן ההילוכים לא. סינון מלא? עד כמה שאני זוכר, ישנו פילטר נוזל תיב"ה אצלי ברכב אשר מוחלף בזמן בזמן החלפת נוזל תיב"ה

דני

במגנט קטן בתוך הקרטר התכוונתי לקרטר תיב"ה.

• תוכן חדש...