Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתרע מזלי והיום אשתי לקחה את המולטיפלה ואני קיבלתי את האופטרה.

אני רוצה לשאול ובבקשה, אם יש כאן מישהו מ UMI או שמכיר את הרכב - כוונה לשברולט אופטרה אם מישהו עדיין לא הבין:

מה הסיפור עם הברקסים ברכב הזה? זה לא סתם נדמה לי! הרכב חדש ולא צריכות להיות בעיות כלשהן אבל הברקס מרגיש מאד משונה!

הרכב עוצר כמו שצריך אבל התחושה של הברקסים שונה מכל רכב אחר שנהגתי עליו עד היום.

מישהו יודע מה הסיפור?

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם

הברקסים באופטרה באמת מוזרים...

צריך לחיצה הגונה כדי להביא את הרכב לעצירה החלטית, וגם אז - אין הרגשת בטחון.

אכן, יש בו משהו מוזר.

:-)

פורסם

ככל הנראה זוהי תופעה של רכבי דייהו.

דוושת הבלם ספוגית ונמוכה מאוד, היא משדרת תחושה של אי נוחות וחוסר ביטחון בעצירה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים. הרכב בסה"כ מתאים את עצמו לעוצמת המנוע ה"אדירה". אם הוא לא מסוגל להאיץ, למה שיהיה מסוגל לבלום? זה בסה"כ איזון פשוט בין המרכיבים :wink:

bacal, אם זה ממש ממש מפריע לך, לך למוסך. הרכב הרי חדש. שב להם על הראש ואם הם לא ישכנעו אותך ש"ככה זה ואין מה לעשות" אז תמיד תוכל לנסות להחליף רפידות, לפחות, אולי זה יעזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יצא לי לנהוג בשני המנועים, ב-1,800 הבלמים באמת היו מזעזעים (גם בתחושה ובגם בעוצמה), ב-1,600 היו סבירים. מאחר הנהיגה הראשונה היתה די קרוב להגעת המכוניות לארץ והשנייה ממש לא מזמן, אולי בינתיים תיקנו קצת את הבעיה

פורסם

אפילו בבחינה של YNET (למיטב ידיעתי) התלוננו על הבלמים במכונית הנ"ל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פניתי היום ל UMI, הם אמורים לחזור אליי מחר. אני אנסה לשכנע אותם לנסות לתגבר את הבלמים במידה וניתן.

נראה.... :mad:

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם
פניתי היום ל UMI, הם אמורים לחזור אליי מחר. אני אנסה לשכנע אותם לנסות לתגבר את הבלמים במידה וניתן.

נראה.... :mad:

קלי קלות.

יפתחו לך חורים ברצפה.

תוכל להוריד רגל ולעצור. כמו באופניים.

אל תבנה על זה ש-UMI יעשו משהו.

כמו שכתבו לך - חולשה אופיינית. לא תקלה ברכבך ספציפית (לא שזה אמור למנוע ממך ללכת למוסך , רק בשביל השקט הנפשי).

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אם יש משהו אחד שאני לא אוהב באוטו שלי לאחר כול המינוסים שלו (לי יש שברולט אופטרה 4) שהברקסים שלו לא משהו וצריך להיתפלל כדי שה abs יעבדו. אצלי הם לא עבדו 3 פעמים שאני הייתי צריך אותם ממש!!

הבהרה לגבי שברולט אופטרה:

למי שמחפש אוטו זול ולא למרוצים ורק לנסוע בו ממקום למקום הוא אוטו אמין(כמה שזה מצחיק להגיד את זה) אבל הוא אמין לכל רכב יש תקלות בחשמל בפיוזים בכל מיני שטיות קטנות. אחד הדברים שבאמת אפשר להגיד עליו שהוא מאובזר פנסי ערפל, הפנים של האוטו מאוד מרשים. אבל כן לכל אוטו יש בעיות וגם לזה. לי היה טויוטה שנת90 והבעייה היחידה שאני זוכר שהיה לי איתה זה רק להחליף פנסים מקדימה צמיגים,ומגבים. בתור בעל רכב כזה אני מאוד מרוצה מהכול אבל מה שאני לא מרוצה הוא שיש לו תקלות טיפשיות כמו, פנסים נשרפים כל הזמן, פיוזים לא טובים, תקלות של אזעקה שהוא לא נועל או שבאמצע הלילה הוא מחליט לפתוח את הבגאז' ואת הדלתות אבל לא נורה.בקטנה

נ.ב

אחד המאפיינים שמראים לנו שהאוטו מאובזר הוא השלט על המפתח ואפשר לפתוח איתי את הבגאז שזה מדליק.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...