Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחנו חבורה בני 18-19 לפני גיוס.

אני מתכנן טיול באירופה עם 4 חברים (אני החמישי)

אנחנו רוצים להשכיר רכב בחברת סיקסט דרך סוכנות אנגלית מאחר מהסוכנות בארץ לא מאפשרת לבני נוער בגילי להשכיר רכב.

(וידאנו שהדבר אפשרי לגילנו)

יש לי 2 שאלות

שאלתי הראשונה היא : האם יש אפשרות לנהג צעיר (עם ותק של שנה וחצי) לנהוג ברחבי אירופה - צרפת גרמניה צ'כיה והולנד ברכב מלא עם ארבעה נוסעים לא כולל הנהג ? בארץ מותר להסיע עד 2 אנשים לא כולל הנהג.

שאלתי השניה היא האם נסיעה ברכב מושכר ברחבי אירופה עדיפה על נסיעה ברכבת (בהנחה שאנחנו רוצים להגיע רק לערים מרכזיות כמו אמסטרדם ברלין פראג ופריז)

תודה מראש וחג שמח:lol:

פורסם

אני, כשהייתי בגרמניה לפני שנה עם חברים והיה לי ותק של שנתיים, הלכתי בין כל סוכנויות השכרת רכב ורק בסיקסט בכלל דיברו איתנו (גם בני 18-19). הם הציעו לנו את הקלאס הכי נמוך שזה היה או מיקרה או פיאט משהו.. יצא מעולה. היינו 5 ברכב גם. הרבה יותר זול מלנסוע ברכבות כל הזמן. יותר ניידות והיה לנו גם GPS. הרכבות באירופה מאוד מאוד יקרות ועדיף בהרבה היה להשכיר רכב.

תזכור להביא איתך כרטיס אשראי בין לאומי!

לגבי אם מותר לנהג חדש צעיר להסיע יותר מ2 באירופה - אני משער שכן, הרי העובדת בדלפק שהשכירה לנו את הרכב ראתה שאנחנו חמישה. אגב הביטוח כיסה רק אותי ואת חברי שהיה לנו ותק גבוה יותר והיינו בני 19, לעומת השאר. הם משכירים רכב למי שאין לו ותק של לפחות שנתיים. דאג גם שיהיה לכם את רישיון הנהיגה החדש - בתקן האירופי.

Mazda 2 2013

פורסם

בגרמניה ניתן להשכיר רכב מגיל 19.

פשוט תתחילו את הטיול שלכם משם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ניתן להשכיר רק בגרמניה,ורק בסיקסט אם אני לא טועה,התנאים הם גיל 18 ושנה ותק.

בקיץ שכרנו אני וחבר 308SW בסיקסט וטיילנו בגרמניה,צרפת,לוקסנבורג,בלגיה והולנד.

ממליץ להשכיר דרך הסוכנות הזאת http://www.traveljigsaw.co.il/

נסיעה טובה.

פורסם
אני, כשהייתי בגרמניה לפני שנה עם חברים והיה לי ותק של שנתיים, הלכתי בין כל סוכנויות השכרת רכב ורק בסיקסט בכלל דיברו איתנו (גם בני 18-19). הם הציעו לנו את הקלאס הכי נמוך שזה היה או מיקרה או פיאט משהו.. יצא מעולה. היינו 5 ברכב גם. הרבה יותר זול מלנסוע ברכבות כל הזמן. יותר ניידות והיה לנו גם GPS. הרכבות באירופה מאוד מאוד יקרות ועדיף בהרבה היה להשכיר רכב.

תזכור להביא איתך כרטיס אשראי בין לאומי!

לגבי אם מותר לנהג חדש צעיר להסיע יותר מ2 באירופה - אני משער שכן, הרי העובדת בדלפק שהשכירה לנו את הרכב ראתה שאנחנו חמישה. אגב הביטוח כיסה רק אותי ואת חברי שהיה לנו ותק גבוה יותר והיינו בני 19, לעומת השאר. הם משכירים רכב למי שאין לו ותק של לפחות שנתיים. דאג גם שיהיה לכם את רישיון הנהיגה החדש - בתקן האירופי.

תודה עלהתשובה המפורטת. :)

הבנתי שהייתם 5 אנשים ברכב קטן מאוד אנחנו נקבל פג'ו 307 סטיישן.. השאלה שלי היא בין כמה מדינות ביקרתם? ומה המרחק שגמעתם במהלך הטיול?

היה לחץ של תחבורה בערים שביקרתם? (אשמח אם תגיד לי באיזה ערים ביקרתם), ושאלה אחרונה.. מה עשיתם בנושא חניה?(הבנתי שחניה בערים מרכזיות באירופה יקרה מאוד) תודה רבה!!!

פורסם

אם הכוונה שלכם זה לעשות טיול שעיקרו מתמקד בערים הגדולות, אז אין טעם לשכור אוטו.

בתוך הערים זה בעייתי להתנייד, ועוד יותר בעייתי (ויקר) לחנות.

אפשר לרכוש Pass רכבות כלל אירופאי במחיר משתלם, שיאפשר לדלג מתי שאתם רוצים לאיזה עיר שאתם רוצים.

בתוך העיר התחבורה הציבורית המקומית לא יקרה.

אבל מכיוון שאתם 5 חברה' ועלויות ההשכרה/דלק/חניה מתחלקים בין כולכם, סביר להניח שאופציית השכרת הרכב תצא זולה יותר, פלוס החופש להחליט לנסוע גם למקומות אחרים אם אתם רוצים.

קישורים לכרטיסים חוצי אירופה לדוגמה:

http://www.interrailnet.com/interrail-global-pass-order?currency=eur

http://www.eurail.com/eurail-global-pass?currency=eur

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...