Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אתר זול להזמנת משחקי PS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם הPES של השנתיים האחרונות לא היה משהו,אבל להגיד שהשנה הPES החדש כמעט ולא שונה ושפיפא זה עולם אחר לגמרי? זה פשוט בורות.

אם התאפשר לך לשחק בדמו של הפיפא ואתה אומר שפיפא זה לא עולם אחר לגמרי - זו בורות.

ושלא תבין לא נכון - עד לפני שבועיים, במשך 9 שנים אני משחק רק בPES ושולל אפילו שניית משחק בפיפא. אבל אתה יכול לחפור קצת ברשת על מנת להבין כמה אנשים נטשו את הPES לטובת הפיפא (אני מדבר רק על קונסולות, לא על המחשב).

לא ניכנסס כאן לויכוחים מיותרים של VS. סה"כ בתור חובב מושבע של PES נמאס לי שהיפנים הדבילים האלה לא יודעים לעשות את המעבר לדור הבא ושPES 2006 הרבה הרבה הרבה יותר טוב מכל הפרו שיצאו עד היום וכדי להנות ממשחק כדורגל אתה צריך לחזור אחורה בקונסולות.

לגבי הדמו - אני הורדתי את הPES ולא winning eleven ולא יודע כמה זה שווה את המאמץ שלי להוריד אותו (לא מאמין שאני אומר את זה על הפרו) אחרי שנתיים מתסכלות. השינוי העיקרי של המשחק הוא עם כל ה"קלפים" וכל הטקטיקה שאמור לתת חווית משחק . הלוואי שבאמת המשחק היה מצדיק רכישה אבל צריך להפסיק להיות עוורים.

שבת שלום.

ניב

לא חותם

פורסם
מה המחיר משלוח משופטו? :-)

3.5 פאונד.

חנות מאוד מומלצת. משלוח עם מספר מעקב, מגיע מאוד מהר.

בהתחשב בעובדה שזה נכתב לפני 3 שנים, ומאז אין כלום, כנראה שכן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
+1 ל play-asia.

wardevil, אתה יכול לצרוב משחקים לPS3, עושים את זה בחו"ל. יש שיטה. כל מה שאתה צריך זה צורב בלו ריי, ומדיות שעולות משהו כמו 20$ לחבילה בחו"ל.

ידידי,

אמנם הייתי מאוד שמח לאכול את הכובע,אבל אין פריצה ל-PS3 ולא יודע מה טענת ש"עושים בח"ל" אבל מבטיח לך,לא עושים את זה בחו"ל,אין אפילו כיוון לעשות את זה.

כולם יודעים שסין היא מלכת ההעתקות,והסינים פשוט מתים על כל קונסולות המשחקים (צריך לנסוע ברכבת תחתית נסיעה של 4 דקות ולראות איך כל אנשי העסקים שולפים PSP או נינטנדו DS מהכיס בשביל להבין),ולמרות כל זה,כשנוסעים לשווקים מגלים דבר מאוד מוזר:

יש עשרות דוכנים שמוכרים משחקים ואביזרים לנינטנדו WII,ל-XBOX ול-PS2,ואפילו לא דוכן אחד עם איזשהו אביזר\משחק שקשור ל-PS3.

אני די בטוח שאם וכאשר תצא פריצה ל-PS3 זה חייב יהיה להגיע או מיפן או מסין,פשוט ב-2 המדינות האלה אנשים פשוט מכורים לקונסולות ומשקיעים לא מעט מזמנם לפריצות\שכפולים\העתקות כאלה ואחרות.

בינתיים אין שם כלום על PS3.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם התאפשר לך לשחק בדמו של הפיפא ואתה אומר שפיפא זה לא עולם אחר לגמרי - זו בורות.

ושלא תבין לא נכון - עד לפני שבועיים, במשך 9 שנים אני משחק רק בPES ושולל אפילו שניית משחק בפיפא. אבל אתה יכול לחפור קצת ברשת על מנת להבין כמה אנשים נטשו את הPES לטובת הפיפא (אני מדבר רק על קונסולות, לא על המחשב).

לא ניכנסס כאן לויכוחים מיותרים של VS. סה"כ בתור חובב מושבע של PES נמאס לי שהיפנים הדבילים האלה לא יודעים לעשות את המעבר לדור הבא ושPES 2006 הרבה הרבה הרבה יותר טוב מכל הפרו שיצאו עד היום וכדי להנות ממשחק כדורגל אתה צריך לחזור אחורה בקונסולות.

לגבי הדמו - אני הורדתי את הPES ולא winning eleven ולא יודע כמה זה שווה את המאמץ שלי להוריד אותו (לא מאמין שאני אומר את זה על הפרו) אחרי שנתיים מתסכלות. השינוי העיקרי של המשחק הוא עם כל ה"קלפים" וכל הטקטיקה שאמור לתת חווית משחק . הלוואי שבאמת המשחק היה מצדיק רכישה אבל צריך להפסיק להיות עוורים.

שבת שלום.

ניב

שיחקתי בדמו של פיפא,המשחק בהחלט נחמד,אבל לא מעביר את התחושה בPES מעביר. גם אותי הדמו של PES מעט אכזב,אבל אחרי שהורדתי את הדמו של WE (שהוא כאמור מbuild יותר מתקדם) לא היה לי ספק איזה משחק אני אקנה השנה. ממליץ לך להוריד ולנסות (אפשר רק בPS3,וצריך ליצור PSN יפני).

• תוכן חדש...