Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא פז'ו 605 טורבו שנת 97 עם מנוע 2000 טורבו.

היום נסעתי לעשות טסט לאוטו ולא עברתי משום שהייתה לי רמת CO גבוהה מידי.

הנורמה היא 0.3 ולי הופיע 0.67 (וזה בלי שצינור נשם יהיה מחובר ).

מה יכולה להיות הבעיה לכך שיש CO גבוהה?

בנוסף נאמר לי שזה שיש לי CO גבוהה זה אומר שהמנוע שלי גמור כבר.

האם זה נכון?

פורסם

ערב טוב ידידי - קודם כל תירגע המנוע לא הלך וגם מערכת ההזרקה שלך תקינה לחלוטין בסך הכל הממיר הקטליטי לא מתפקד כראוי יש לבצע אינפוזיה ואולי על הדרך לנקות בית מצערת בריסוס ואם לא תרד רמת הגאזים לדרוש אז יש להחליף ממיר קטליטי באגזוז לא חייב מקורי בעלות של 600 שח בערך , בברכה "צח,

פורסם

מכונאי בדק לי במנוע קומפרסיה ויצא 6 , נאמר לי שזה נמוך מדי למנוע ויכולה להיות בעיה

ברינגים שיוצרת את זה.

האם אני צריך להחליף רינגים?

לגבי הממיר הקטליטי האם זה הדבר היחיד שיכול לגרום לכך שה-CO יהיה גבוהה מידי?

אני שואל זאת משום שכמו שציינתי מקודם הצינור נשם לא היה מחובר ככה שיש מצב שהתוצאה

הייתה יוצאת אפילו גבוהה יותר....

עריכה:

ד"א תודה על התגובה המהירה

פורסם
יש תוסף לדלק נקרא משהו כמו 44K לי זה עזר לעבור את הטסט גם לי היה זיהום

הבוחן בטסט אמר לי להוסיף תוסף כלשהו , משהו קשור ל-BG.

הוא אמר לי שזה יעזור לי להקטין את רמת ה-CO.

פורסם

תוסף דלק מגיע במינון נמוך ואין באפשרותו להגיע לממיר בצורה יעילה והוא מנקה יותר מזרקים, שסתומים,ראש מנוע,ואולי קצת חיישן חמצן ומעט מאוד ממיר קטליטי ושלא נדבר על חיישן חמצן אחורי באם יש. באינפוזיה לעומת זאת דרך ואקום יניקה תתקבל מנה יפה בתוספת להזרקה המתוקצבת שתסביע גם את הממיר ואף את החיישן האחורי באם קיים[לא אצלך].בכבוד רב "צח"

פורסם
האוטו הוא פז'ו 605 טורבו שנת 97 עם מנוע 2000 טורבו.

היום נסעתי לעשות טסט לאוטו ולא עברתי משום שהייתה לי רמת CO גבוהה מידי.

הנורמה היא 0.3 ולי הופיע 0.67 (וזה בלי שצינור נשם יהיה מחובר ).

מה יכולה להיות הבעיה לכך שיש CO גבוהה?

בנוסף נאמר לי שזה שיש לי CO גבוהה זה אומר שהמנוע שלי גמור כבר.

האם זה נכון?

אם נמדדה למדה תקינה הבעיה ברכב היא יעילות ממיר קטליטי נמוכה או שהממיר קטליטי לא היה חם מספיק בזמן הבדיקה.

למידע נוסף ראה כאן.

פורסם

ההצעה הכי טובה שלי אליך היא שלפני שתתחיל להוציא הרבה כסף נסה לגשת שוב לטסט וסע לפחות 20 דקות לפני שאתה מגיע למכון וזה החלק הכי חשוב: כשאתה מגיע למכון תעשה כמה סיבובים אגרסיביים מסביב למכון, לא לפחד להגיע כמעט לקו האדום בסלד תעשה כמה סיבובים כאלה ואז תכנס מייד לבדיקה - לא לכבות את המנוע עד אחרי הבדיקה! ובזמן שאתה ממתין בתור תמשיך להעלות את הסלד בניוטרל עד הבדיקה עצמה. אם תעשה את זה, במיוחד אחרי שימוש בתוסף דלק יש לך סיכוי טוב לעבור את הטסט.

• תוכן חדש...