Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש את הדרך הטובה לשפר את המערכת בתקציב של1000-1500 ש"ח.

המפרט כרגע:

רדיו-דיסק של פיוניר DEHP500UB

רמקולים5.25 '' של פיוניר מקדימה ומאחורה, דרך מגבר של פיוניר.

תיבת התהודה באוטו קצת מחורבנת, והמיקום של הרמקולים גם לא משהו. אך זה המצב.

מה הדבר הטוב הנכון ביותר לעשות מכאן?

אני לא אוהב איך ששומעים, ובשביל שאוכל קצת להגביר הייתי צריך להוריד את הבאסים כמעט לחלוטין.

האם לחשוב בכיוון של סאב ? (אקטיבי, פסיבי? לא כל כך מכיר את היתרונות והחסרונות.. האם יש סאב אקטיבי שיכול להכנס מתחת לכיסא?)

או לשפר את הרמקולים האחוריים? או הקדמים?

תודה, עמרי.

פורסם

בתקציב שלך סאב אקטיבי אני די בספק שתמצא . כל הרכיבים שלך די בסיסים כך שאם אתה רוצה להתחיל בשדרוג זה לא יגמר ב1500 ש"ח . איזה מגבר יש לך מה הנתונים ? איזה רכב ואיפה ממוקמים הרמקוליים ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

פסיבי ומגבר זה הרבה יותר זול? מה לדעתך ישרת אותי בצורה טובה יותר רמקולים טובים יותר או תוספת של סאב?

יש לי ג'ימני, הרמקולים מקדימה ליד הרגליים, ומאחורה ליד הרגליים של הנוסעים בדפנות.

אני לא רוצה בשלב זה להכניס 6X9 בקופסאות חיצוניות.

זה כרגע התקציב, אולי בהמשך הוא יגדל,

מה לדעתך הצעד הטוב ביותר?

אי אפשר למצוא משהו משומש גם בתקציב הזה?

המגבר 70X4 של פיוניר.

פורסם

מה הדגם ? כן אתה צודק ברכב זה המיכום בהחלט בעייתי :twisted: . הגודל של הרמקול מקדימה הוא 5.25 נכון ?

אני הייתי חושב בכיוון של לעשות מקום אחר (בדלת) או בקיקים לרמקול בגודל 6.5 הבעיה היא שאם אתה לא יכול לעשות את זה לבד רק העבודה תוכל לך את כל התציב אם לא יותר .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

יש גם 5.25 שעושים עבודה טובה,פיוניר לצערנו לא נמנים עליהם

הייתי מתחיל בכיוונים נכונים ע"י בעל מקצוע

תשמע תתרשם ואז תחליט

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זה רק אני או שאני רואה שהבחור פשוט לא מרוצה מהרמקולים והמגבר?

תשתדרג במורל פולס/טמפו 5.25 (במידה ואתה לא רוצה בניות, לפי מה שהבנתי מאחת התגובות עניין המיקום מבחינת גודל די בעייתי) מקדימה, מגבר 4 ערוצים סביר והתקנה טובה.

השלב הבא תשים עוד סט של מורל פולס בדלתות מאחורה/קוקסאליים איכותיים ותגביר אותם בשני הערוצים הנוספים במגבר.

והכי חשוב, התקנה טובה וכיוונים טובים, המלצה חמה על רוני וישראל, חברי הפורום.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עבודה זה לא פונקציה כי אני עושה הכל לבד.

אני לא מעוניין בחיתוכים או שינוי מרכב..

לדעתם שדרוג הרמקולים יתן תמורה גדולה יותרמהוספת סאב?

מה העלות של המורל?

יכול להיות שיש רמקול 5.25 אינצ' שלא יכנס מבחינת עומק? או שזה סטנדרט?

כמו כן, באיזה רמקולים כדי להשקיע יותר? קדימה או אחורה?

סליחה על הבורות אך, מה זה קיקים?

פורסם

לשמוע בחנות זה לא כמו לשמוע ברכב, האמת שזה בכלל לא כמו לשמוע ברכב.

קדימה הרבה יותר חשוב, ליצור לעצמך "במה קידמית"

אם אתה עושה הכל לבד תיקח מורל פולס+JBL 1004

ולאחר שתחסוך עוד ותשמע סאבים תקנה סאב ותחבר אותו בגישור לשני הערוצים הנותרים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בתקציבך, היה ותגיע ל"ציון מערכות היי-אנד" בתחנה המרכזית הישנה, תוכל לרכוש סט קומפוננט מדגם פולס של מורל שהוא מעולה (350-400 ש"ח). בנוסף, תוכל לרכוש מגבר מונו של סיירה/BOSS (כ 500-600 ש"ח) וכן סאבוופר 10" ממותג סביר כולל קופסא (500-600 ש"ח) - הככל ביחד יעלה סביב ה 1400-1500 כולל תוספת כבלים שתצטרך למגבר השני.

מכיוון שאתה עושה הכל לבד, תגשר את הפיוניר לזוג המורלים מקדימה. את האחוריים תשאיר מוגברים מהרדיו דיסק (חלש מאוד FADER לקדמיים). את המונו כמובן תחבר לסאב..

- ייתכן ותוכל לחבר את הקדמיים הנוכחיים שלך בדלתות האחוריות או במיקום מובנה אחר ולהגביר גם אותם מהמכשיר.

אם תספיק לקנות ולהרכיב הכל כאמור למעלה עד למפגש הבא, תגיע ונעזור לך לכוון את המערכת ולהוציא ממנה את המקסימום.

כפי שבוודאי שמת לב, מדובר ברכיבים סיניים די פשוטים אבל בהתחשב בתקציבך הזעום לדעתי הם אלו שיתנו את השינוי אותו אתה מחפש.

רובנו ככולנו פה בפורום החלו ממערכות בסיסיות וזולות יחסית והתקדמנו הלאה.

...CASKA for life

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות!

Morel Puls זה קומפוננט? האמת שאני כרגע מעדיף קוקסיאלים מפרנויה של גניבות.. קצת בולט לעין לטעמי הטוויטר ליד החלון.

.יש קוקסיאלים נורמליים או שאיכות מתחילה בקומפוננט?

איך זה?

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=986&PHPSESSID=b3b0625a35dda91d47f4d5f802ed9d49

אני נוסע בג'ימני.. קצת קטן לכן חשבתי על סאב שיכנס מתחת למושב... במחיר של מגבר של BOSS וסאב 10'' אני יכול למצוא אקטיבי סביר?

מה ההיתרונות של פסיבי על אקטיבי?

מתי המפגש הבא?

כרגע נראה לי שאשקיע את רוב הסכום על רמקולים קדמיים טובים אליהם אחבר את המגבר ב-2 ערוצים (140W לכל רמקול)

את האחוריים אחבר ישירות לרדיו עם פדר נמוך כמו שהמלצתם.

אז ההמלצה לקדמיים היא הmorel? התקציב אפילו יותר גבוהה, יש המלצות למשהו טוב יותר 5.25''?

פורסם

יש קוקסאליים איכותיים (במקרה אני מוכר גם, פולק אודיו, 250 והם שלך, בקושי עבדו)

מפגש הבא: 3.10

• תוכן חדש...