Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי כמה שריטות ממש עמוקות בטמבון הקידמי שנוספו עם השנים של הרכב וזה קצת מציק לי, מדובר על מאזדה 6 פרימיום שנת 2003 בצבע צהוב, רציתי לדעת כמה יעלה לי לצבוע את הטמבון. זה צבע מטאלי 3 שכבות.

ברור לי שזה לא סוף העולם וזה כולה כמה שריטות אבל אני רוצה להתעניין ולקבל מושג לגבי סדר גודל של מחיר ממישהו כאן שמבין ויודע כמה זה אמור לעלות.

אני יודע שאני יכול ללכת למוסך פחחות וצבע ולקבל שם הצעת מחיר אך אשמח מאד אם אקבל תשובה מפחח מיקצועי שיגיד לי פחות או יותר סדר גודל של מחיר.

תודה מראש, מאיר

פורסם

הוא נוסע על מאזדה 6 לא על סובארו ג'אסטי.

בנוסף צריך ידע, מקום אחסון נטול אבק ועוד חומרים.

לא פרקטי לרוב האנשים

תמיר.

פורסם

במורשה עם להתווכח על מחיר נראה לי באיזור ה600

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

nikitales אני ממש לא הולך לעשות את זה לבד (למרות שתודה על ההצעה) זהו רכב בצבע צהוב מטאלי עם 3 שכבות צבע.

אני גם לא מבין בצביעה וגם לא מתכוון להרוס את היופי של האוטו בגלל צביעה מרושלת שלי (בטח שלא בגלל כמה שריטות).

בכל מקרה אבקש שוב מכל מי שמבין לענות לי על זה: בלי ללכת ולראות מחירים הנחתי שהמחיר יהיה לפחות 1000 שקל אם לא 2000 ויותר... מה שרציתי לדעת הוא האם אני בכיוון של המחיר הנכון או שאני ממש רחוק והוא באמת לא אמור לעלות כזה הרבה כמו שאני חושב...

אבקש תשובה ממי שבאמת מבין ולא להניח מסקנות (למרות ששוב פעם תודה לכל מי שעוזר!) כדי לדעת אם כדאי לי לוותר או ללכת ולעשות את זה במידה וזה לא כזה יקר

מאיר

פורסם

יום שישי לפני שהחג נכנס צבעתי את הטמבון הקידמי שלי (מיצובישי לנסר שנת 2000, צבע כסף)

קצת התווכחות על המחיר ו500 ש"ח, מרוצה מאוד.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

BioS זה היה באיזור המרכז? ואם כן אז איפה

חוץ מזה לעוד מישהו יש רעיון/יודע משהו לגבי מחיר שזה אמור לעלות/מכיר מקום טוב

תודה, מאיר

פורסם

לא יודע עד כמה זה עוזר אבל לפני כחצי שנה קיבלתי הצעת מחיר של 600 במורשה לצביעה מלאה של טמבון במאזדה 6, בסופו של דבר צבעתי רק חלק ממנו בפחות.

• תוכן חדש...