Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבוקר בעודי מפקק את כביש 531 לכיוון רעננה כפ"ס, אני מבחין בהונדה סיוויק שחורה 93 של בת מיעוטים.

בכל מקרה, לרכב המדובר שכמו שבטח ניחשתם שהוא "קצת משופר" היו גלגלים קצת גדולים מאחורה וקצת קטנים מקדימה.

נוסף על הפשע הזה, לגלגל הקדמי הימני היה חסר בורג, 1 מתוך 4.

באמת שכעסתי על זה בלב שלי, אך לצערי באותם השניות לא יכולתי לעשות עם זה כלום.

ממש לאחר כמה מטרים בעודי ממשיך עם הרכב בפקק, אני רואה סקודה אוקטביה משטרתית, לא ניידת אשר גם איתנו בפקק.

ישר ניגשתי אל השוטר הנחמד אשר ישב באוטו עם בקשה לטפל בהונדה סיוויק המדוברת.

מפה לשם, לאחר הפניה שלי לשוטר והסבר שלי לאיזה לאוטו לגשת, הבחור פשוט לא עשה כלום. לא בושה?

אני לא שוטר ולא איזה בוחן תנועה גדול, אבל אני יודע טוב מאוד שרכב כזה צריך להוריד מהכביש, כמו שאני לא עובר טסט על נורת חניה היא בטח לא תעבור טסט על הגלגלים האלה.

Polo 2012

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה אבל מי אתה בוחן תנועה? יש בארץ כבר אנשים שזה התפקיד שלהם והם עושים את עבודתם.

תתעסק בעניינים שלך אף אחד לא ביקש ממך עזרה ,וזה לא קשור של מי האוטו.

עם ''עזרה'' של אנשים כמוך יתחילו להוריד מהכביש בגלל פנס שרוף.

פורסם
סליחה אבל מי אתה בוחן תנועה? יש בארץ כבר אנשים שזה התפקיד שלהם והם עושים את עבודתם.

תתעסק בעניינים שלך אף אחד לא ביקש ממך עזרה ,וזה לא קשור של מי האוטו.

עם ''עזרה'' של אנשים כמוך יתחילו להוריד מהכביש בגלל פנס שרוף.

מה הקשר ?

ואנשים אשר מתקשרים למשטרה מכיוון שהם שמעו "צעקות" ורעשים שונים. ומתלוננים על חשד לאלימות.

אף אחד לא הפך את השכנים הללו לאנשי רווחה אשר יודעים לזהות מצוקה.

זכותו של אדם להתלונן על מפגע. ועל פי התיאור: ההונדה סיוויק הזאת הינה עונה על המונח מפגע בטיחותי !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אם היית נופל על שוטר מתנ"א תאמין לי שהבחור היה מקבל טיפול הולם.

מכאן נובע - שנפלת על שוטר שאין לו כלים לטפל ברכב ובנהג, מקסימום עיכוב עד להגעת ניידת מתנ"א..

נראה לך שגם הוא תקוע בפקק הוא עדיין ירצה להתעכב עד שמתנ"א יסיימו את ארוחת הבוקר שלהם ויטרחו להגיע?

פורסם
אתמול בבוקר בעודי מפקק את כביש 531 לכיוון רעננה כפ"ס, אני מבחין בהונדה סיוויק שחורה 93 של בת מיעוטים.

בכל מקרה, לרכב המדובר שכמו שבטח ניחשתם שהוא "קצת משופר" היו גלגלים קצת גדולים מאחורה וקצת קטנים מקדימה.

נוסף על הפשע הזה, לגלגל הקדמי הימני היה חסר בורג, 1 מתוך 4.

באמת שכעסתי על זה בלב שלי, אך לצערי באותם השניות לא יכולתי לעשות עם זה כלום.

ממש לאחר כמה מטרים בעודי ממשיך עם הרכב בפקק, אני רואה סקודה אוקטביה משטרתית, לא ניידת אשר גם איתנו בפקק.

ישר ניגשתי אל השוטר הנחמד אשר ישב באוטו עם בקשה לטפל בהונדה סיוויק המדוברת.

מפה לשם, לאחר הפניה שלי לשוטר והסבר שלי לאיזה לאוטו לגשת, הבחור פשוט לא עשה כלום. לא בושה?

אני לא שוטר ולא איזה בוחן תנועה גדול, אבל אני יודע טוב מאוד שרכב כזה צריך להוריד מהכביש, כמו שאני לא עובר טסט על נורת חניה היא בטח לא תעבור טסט על הגלגלים האלה.

אנשים פשוט התחלקו על השכל...

מה בדיוק מפריע לך שהוא/היא נוסעים ככה?

יש תרבות מוטורית בארץ ואם זה מפריע לך אז בבקשה, תטרנספר את עצמך לים או לכל מקום אחר.

בין אם מה שהוא עשה בולט או לא אתה לא השוטר תנועה או הבוחן שאחראי על הנושא ולכן תחזור לעיסוקך היומיומי, במידה ויש לך המון זמן להבחין ולזהות איזה רכב משופר יותר או משופר פחות תתנדב במשטרה ותתחיל לבצע הורדות.

אשרי השוטר המאוד חכם (וגם זה בערבון מוגבל - הוא בכל זאת שוטר) שבסך הכל נסע לעבודה על הבוקר ו"אזרח הגון" כמוך מפריע לו עוד לפני הקפה של הבוקר.

תודה לאל שכל משטרת ישראל מורכבת מדפ"רניקים שעד שהם לא מגיעים לעבודה הם לא עובדים.

על מה בדיוק כעסת? שהוא החליט לשפר את הרכב? שחסר לו בורג?

לAC COBRA - אתה לא צודק בזה שאתה משווה רכב משופר לרצח או אירוע אלימות.

אם בכל זאת זה מה שאתה חושב הרי שיותר מ70% ממשתמשי הפורום פה הם עבריינים פליליים.

על פי האירוע הזה כל רכב טיפה משופר על הכביש הוא מפגע בטיחותי.

אוסיף דבר אחרון ואומר שתחזרו לחפש מפגעים בכביש עצמו או עברייני תנועה שעוברים באדום וגורמים לתאונות דרכים ולא על מכוניות "משופרות יותר או פחות".

אסיים בברכת חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל

Confidence In Motion

פורסם

לAC COBRA - אתה לא צודק בזה שאתה משווה רכב משופר לרצח או אירוע אלימות.

אם בכל זאת זה מה שאתה חושב הרי שיותר מ70% ממשתמשי הפורום פה הם עבריינים פליליים.

על פי האירוע הזה כל רכב טיפה משופר על הכביש הוא מפגע בטיחותי.

אוסיף דבר אחרון ואומר שתחזרו לחפש מפגעים בכביש עצמו או עברייני תנועה שעוברים באדום וגורמים לתאונות דרכים ולא על מכוניות "משופרות יותר או פחות".

אסיים בברכת חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל

אני התיחסתי לזה שהרכב הינו מפגע ! ולא משופר. יש רכבים אשר משופרים והם יותר טובים מאשר היצרן עושה.

אני מדבר על כך שאנשים נוהגים ברכבים לא בטיחותיים ומהווים סכנה לאחרים כאשר אם משהו יקרה לרכב שלהם, אני ואתה נפגע מהם !.

בדיוק כמו רכבים ללא טסט או רכבים ש"טופלו" במוסכי חצר או מוסכי חנייה, על ידי חבר של אח שלו אשר "מומחה" לרכב.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

בונה יא חתיכת חוצפן בגללך היו מורידים אותה מהכביש, על סמך מה קבעת שהוא משופר?

כי יש לו ספויילר או גלגלים קצת יותר גדולים מאחורה?

אם קבעת שזה מפגע למה לא עצרת בצד וניגשת לבחורה והסברת לה מה מסוכן אצלה ברכב.

על סמך מה קבעת שהיא בת מיעוטים?

יש לי חבר,אצל לאבא שלו יש מרצדס cls וטוארג בחניה ובתור רכב עבודה הוא נוסע על טויוטה אדומה מסחרית ישנה(Aכחתי את הדגם) שנת 89', אז זה אומר שגם הוא בן מיעוטים כי הוא נוסע על הרכב הישן הזה, כמה שאני לא סובל הכללות.

בכל מקרה אתה לא בוחן תנועה ואם באמת רצית לעזור היית ניגש לבחורה ואומר לי שהרכב שלה מאוד לא בטיחותי ועלול שלא לעבור טסט ואם החיים שלה חשובים לה היא צריכה לעשות משהו עם הרכב שלה או שפשוט לשים אותו בצד ולא לנסוע כי היא יכולה לאבד את החיים שלה.

פורסם

אני דווקא מזדהה עם מחבר הנושא

זה מעצבן שלנו יש המון קשיים ולמרות הכל אנחנו עושים מאמצים ומבזבזים המון כסף על מנת לתחזק רכב

בעוד שבני דודנו או כל אדם אחר במדינה עושה מה שהוא רוצה ודווקא עליהם המשטרה לא מסתכלת כי יותר נוח להביט לצד

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
...ובתור רכב עבודה הוא נוסע על טויוטה אדומה מסחרית ישנה(Aכחתי את הדגם) שנת 89', ...

טויוטה שנת 89'?!

היבוא הסדיר החל ב-92' :idea:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ממש הגזמתם לגבי, באמת.

אין לי שום בעיה עם האוטו שהוא משופר, מצידי שתשים שם סוס בן מיעוטים רק כדי לקבל יותר כו"ס.

בסה"כ רציתי להדגיש שהיא הגדילה את הגלגלים האחוריים באיזה 2 3 אינטש' כך שמקדימה יש לה 14" מקוריים.

אם לא הבנתם את עצם השרשור אז אני מצטער.

בכל מקרה, מצידי שהיו מורידים אותה מהכביש, כנראה זה הדין שלה, ובאמת שאני מבקש ממנה סליחה אם היו מורידים אותה מהכביש, סליחה באמת סליחה, לקראת יום כיפור אני יוסיף עוד סליחה.

או שאולי כדאי לבקש סליחה מההרוג הבא על הכביש??

קצת היגיון רבותיי.

שנה טובה עם כמה שפחות תאונות על הכביש.

Polo 2012

פורסם

אנשים פה מדברים שטויות ובכמויות !

קודם כל , הוא בטח זיהה שמדובר בבת מיעוטים שכן אולי היא נהגה עם כיסוי ראש של ערביות , כשמו הוא כאפייה (תקנו אותי אם אני טועה)

שנית , למה לעאזעל נראה לכם , שזה תקין שיש 2 גלגלים גדולים מאחור ו-2 גלגלים קטנים מקדימה ? במקרה בלימה או איבוד שליטה בכביש , היא תגרום כפול נזק ממה שרכב תיקני היה יכול לגרום .

והבורג החסר בגלגל הקדמי ? אני בטוח , מר עידן FR ומר viper 05 - ששניכם לא תדברו ככה כשהגלגל הזה ייכנס לכם בתוך השמשה הקדמית , אחרי שהוא השתחרר מהרכב .

ואני גם בטוח , ששניכם לא תדברו ככה אחרי שתראו את אותה נהגת (בת מיעוטים או לא - זה לא משנה) מאבדת את האחיזה בגלל הצמיגים הלא תקניים (נו באמת ! 2 גדולים מאחור ו 2 קטנים מקדימה !) והורגת משפחה שלמה שסתם יצאה לעשות טיול בחג ראש השנה .

קצת שכל אנשים , קצת שכל !

בטיחות היא מעל לכל בכביש ובטח ובטח שלגבי רכב "משופר" שכזה , עם בורג משוחרר\חסר , עם צמיג גדול וצמיג קטן .

בגלל אנשים שמשפרים מחוץ לחוק ובצורה לא תקנית - התאונות הופכות קטלניות יותר והן גובות חיים של חפים מפשע , שכל רצונם היה להגיע מנקודה A ל -B אם המשפחתומטית שלהם .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

סיזר, מסכים איתך לגמרי. כל אלו שמגנים את התנהגות פותח השירשור, אולי תבקרו את עצמכם ותבינו על מה מדובר, כמו שסיזר רשם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ולכותב השירשור - בנוגע לשוטר .

חבל שלא לקחת פרטים ממנו , אני הייתי מגיש תלונה על התרשלות במילוי תפקידו .

ותסלחו לי אבל - מעניין לי ת'סבתא שהוא לא ניידת מתנ"א , כל שוטר באשר הוא ולפי החוק - חייב למלא את תפקידו .

ואם הוא לא בתפקיד , או שמא תפקידו אינו שוטר תנועה - לבצע עיכוב מיידי במסגרת תפקידו כשוטר ולקרוא לניידת מתאימה .

אבל , כנראה שלאף אחד במדינה פה פשוט לא אכפת .

כמו שלניידת משטרה שהגיעה מתחת לביתי וחיפשה את בעל הרכב , בקושי 2 דק' , פשוט הסתלקה מהמקום ועזבה את הרכב החוסם , שאם והיה והייתי צריך לצאת מהחנייה שאותה הוא חסם - לא הייתי יכול לצאת .

משטרת ישראל היא משטרה שנמצאת באוזלת יד , משטרת בדיחה עם ניידות מפוארות ומהירות אבל שוטרים אימפוטנטים שלא מסוגלים לעשות שום דבר , מלבד לאכול דונאטס ולשתות קפה ועל הדרך , לעמוד עם ממל"ז ולהכניס עוד כסף לקופת המדינה .

הייתי מזמבר לשוטר הזה את הצורה , הייתי גורם לו להצטער על היום שבו התגייס לשורות המשטרה , כי זו בושה בושה ושוב בושה- שיש לנו כאלה שוטרים אדישים במדינה .

בגלל שוטרים כאלו - כולנו נהיה יום אחד נדונים למוות על הכביש , גם לא באשמתנו .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

סליחה, אני חושב שחלק מהחברים שהגיבו פה צריכים טיפה להסתכל על עצמם,

רכב זה מסכן חיים של אנשים אחרים !

ויכול להיות שהגלגל הזה יכנס בשמשה של השוטר שסירב לעשות שום דבר בעתיד

• תוכן חדש...