Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי זמן וכוח להתעסק מנהלתית עם מגוון השטויות שנרשמו בשרשור הזה. רק אגיד זאת: גלגלים אחוריים גדולים יותר זה אכן מטופש ברכב עם הנעה קדמית, אבל ממש לא ברור לי מי הסמיך אתכם לקבוע שמדובר במפגע בטיחותי. בנוסף, בורג אחד חסר מתוך ארבעה בגלגל? ואו! תיכף הגלגל מתפרק מהמקום וכל האוטו עולה באש! נא להכנס לפרופורציות. בורג אחד חסר לא יעשה שום נזק אם שלושת האחרים מחוזקים כראוי. זה אמנם פחות טוב מארבעה, אבל בטח שלא סכנת נפשות שצריכה התערבות משטרתית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל gozal

כל הכבוד לך והלוואי וירבו עוד נהגים כמוך בארצנו, ויימעטו שוטרים כאלו, הרכב ההוא מהווה סכנה לציבור אסור שינהגו בו.

פורסם
ל gozal

כל הכבוד לך והלוואי וירבו עוד נהגים כמוך בארצנו, ויימעטו שוטרים כאלו, הרכב ההוא מהווה סכנה לציבור אסור שינהגו בו.

נכון, צריך לקשור אותו :S

קו---------------------------------------

פורסם
רוני, דווקא ממך לא ציפיתי.

לא ציפית שמה? שלא אכנס להיסטריה מגלגלים גדולים יותר מאחורה? מבורג חסר בגלגל?

"פשע", "כעסתי בלב", "להוריד מהכביש"... ממש סיבה ראשונה במעלה לבזבז את זמנו של השוטר. אני לא טוען שהאוטו הזה תקין (הוא לא), אבל קצת פרופורציה חברים, נראה לי שלכם חסר בורג...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, שב כמה דקות בצומת מרכזית בבאר שבע, תראה מה הולך שם עם הטרנד החדש.

סופר לאנסר זה ההונדות החדשות, במו עיני ראיתי פעם סופר לאנסר עם בקליות אחוריות שחורות לגמרי וגאנט 17 לוקחת סיבוב על 90 קמ"ש ומסיימת אותו בטויוטה יאריס עם 3 ילדים קטנים באוטו.

סע לצפון תראה איך הערבים משתוללים ונוסעים במהירויות מטורפות בתוך שכונות יהודיות.

רוב הנהגים המסוכנים בארץ הם ערבים, זאת עובדה.

הכי מעצבן זה שהמשטרה מפחדת מהם, אני קיבלתי דוח כי לא אותתי בכביש 431 ב3 בבוקר שעברתי נתיב והייתי לבד על הכביש, 250 שקל.

תראה ביו טיוב על המפגש בנצרת, מכוניות עושות דריפטים מסביב לניידות של מתנ"א והשוטרים מפחדים לצאת מהניידות.

זה פשוט מעצבן אותי הצורת נהיגה שלהם, שים לב בכמה תאונות קטלניות הם מעורבים.

חוצפה, למה לנו מפוצצים כל מפגשון קטן ופותחים מכסי מנוע, כשיש אלפי הונדות\סופר לאנסרים שמנסות להיות Fast & Furious

בצבעי כתום ירוק, צהוב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הסיבה לכך שהמשטרה "מפחדת" היא אוזלת יד לטפל בפושעים הערבים .

מדינה מטומטמת .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

בלי קשר ערבי או לא ערבי, אין לכם שום זכות לקבוע אם רכב או נהג מסוכנים. אתם לא שוטרים ולא בוחני רכב, אז זה לא עניינכם בכלל איך הרכב נראה או איך הנהג נוסע ,זו עבודה של שוטרים ואם הם לא עושים אותה אתם לא האנשים שיגרמו להם להתחיל לעשות אותה.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

לצערנו. משטלת ישראל.

לא פחות גרועה ממאפיה מאורגנת. שמאיימת בכוח. ופועלת באיומים.

אני גר באזור שנוסעים בני דודינו. בפראות. בלי חגורה. עקיפות ימין ושמאל. ובפס לבן.

מכוניות שטסט עברו לפני עשור!.

יעמוד שוטר. ויתן דוחות רק ליהודים!! כי רק הם ישלמו.! ולהם אפשר לקחת את הרשיון!. שיש.!!

וזה מנסיון!.

המשטרע שלנו. מזמן כבר לא רלוונטים. ומזמן לא עובדים בהגיון.

השוטרים מפחדים לעבוד. כי עם יעבדו ישפטו אותם. הם יקבלו באבי אביהם. והפושעים יצאו לחופשי.

אז מה הפלא שהמדינה שלנו נראת כמו שהיא. מדינת בזיון. פשע. אלימות ועברינות.

כשהשוטרים שלנו עובדים לאט. ומתעסקים בשטויות.

תגיע לראות כמה תאונות של ערבים יש. בגלל הנהיגה. בגלל רמת הרכבים. ובגלל הגישה.

אתה יכול לקנות 4 צמיגים משומשים!! לרכב ב 200 שקלים. צמיגים שלא היית משתמש כמעקה בטיחות במגרש קרטינג! למכוניות ילדים. והם טסים איתם על 140+

אגב אני לא נגד לטוס על 140++ כאשר יש לך רכב מתאים. אבל פיאסה עם צמיגים יבשים לא מתאים.

פאסאט עם צמיגים טובים כן. או פורשה וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סופר לאנסר זה ההונדות החדשות, במו עיני ראיתי פעם סופר לאנסר עם בקליות אחוריות שחורות לגמרי וגאנט 17 לוקחת סיבוב על 90 קמ"ש ומסיימת אותו בטויוטה יאריס עם 3 ילדים קטנים באוטו.

סע לצפון תראה איך הערבים משתוללים ונוסעים במהירויות מטורפות בתוך שכונות יהודיות.

הכי מעצבן זה שהמשטרה מפחדת מהם, אני קיבלתי דוח כי לא אותתי בכביש 431 ב3 בבוקר שעברתי נתיב והייתי לבד על הכביש, 250 שקל.

תראה ביו טיוב על המפגש בנצרת, מכוניות עושות דריפטים מסביב לניידות של מתנ"א והשוטרים מפחדים לצאת מהניידות.

זה פשוט מעצבן אותי הצורת נהיגה שלהם, שים לב בכמה תאונות קטלניות הם מעורבים.

חוצפה, למה לנו מפוצצים כל מפגשון קטן ופותחים מכסי מנוע, כשיש אלפי הונדות\סופר לאנסרים שמנסות להיות Fast & Furious

בצבעי כתום ירוק, צהוב.

מסכים איתך במקרה הייתי במפגש,אבל המשטרה לא באמת מפחדת מהם.

אצלנו בעיר "מגדל העמק" באים כל שישי שבת ומנסם לעשות פוזות באמת עם הונדות סופר לנסר ויש מעטים עם צעצוע "משופר (מדבקות ואגזוז לחץ)"

כנראה שזה הבילוי שלהם אבל מה שאני יודע זה ש90% מהרכבים שבאים לכאן נעצרים ועוברים איזושהי בדיקה.

אכשהו הכל חוקי ואתה לא יכול לעשות כלום אז הם פשוט מורידים פרופיל ונוסעים יותר רגוע .

הערבים שאתה אומר פוחדים פימליום מכל שוטר אפילו איזה מתנדב.

HONDA

פורסם

תן לי לחדש לך, סופר-לאנסר/הונדה סיוויק/סובארו DL עם ספוילר ענק, אולטרה סגול, חלונות מושחרים, צמיגים מוגדלים, להבות בצדדים וכונס על מכסה המנוע זה ממש לא "הטרנד החדש". זה קיים כבר שנים רבות. ולא רק אצל ערבים.

אתה נכנס פה למקום מאוד מסוכן, ולא מבחינה פיזית. לקחת את דבריו של פותח השרשור וייחסת אותם לערבים בלבד. התחלת גם עם הצהרות חסרות בסיס כמו "רוב הנהגים המסוכנים בארץ הם ערבים" (אם כבר, היית צריך להוסיף "ביחס לכמותם באוכלוסיה", וגם זה דורש הוכחה). בסופו של דבר צריך להתייחס לכל עניין באופן ובמקום המתאים. הדיון כאן לא היה על ערבים וגם לא על מכוניות לא בטיחותיות בכלליות. הוא התחיל עם צמיגים מגודלים מאחור ובורג חסר באחד הגלגלים. וזה בכלל לא משנה מי היה הנהג. לזה התייחסתי ולא לשום דבר אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

GOZAL, קראתי היום במקרה כמה מההודעות שלך, והבנתי שאתה סתם גזען עלוב שמתיימר להיות בן אדם מתורבת.

בכל הודעה שלך מופיע הצירוף "בן מיעוטים" בקונוטציה זו או אחרת.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...