Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לקרובי משפחה באשדוד היום בשעות הבוקר (4 בבוקר) וחשבתי לעלות על כביש 6 הזה בפעם הראשונה בחיים. איפה בדיוק אנ יעולה עליו (אני יוצא מחיפה) ואיפה אני צריך לרדת כדי להגיע לאשדוד. עוד שאלה זה האם זה יחסוך לי דלק וכמה יעלה התענוג.

אני גם מתכוון לנסוע בשיא האיטיות, 80-90 קמ"ש עם גג פתוח ולהנות מהנסיעה אז עם כל הטייסים שם האם זה בטוח?

תודה:wink:

פורסם

התחלה של כביש 6 עכשיו נמצאת קצת אחרי יוקנעם.

אתה יוצא מחיפה סע דרך יגור פנה ימינה לכיוון יקנעם וקצת אחריו יהיה לך מין פיצול,ישר-כביש 6 ימינה יותר לכיוון כביש 4.

לצאת באזור אשדוד אני לא יודע.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

נשמע כמו עיקוף. במיוחד שאתה נוסע לפנות בוקר שאין פקקים לעקוף בכביש החוף.

הייתי נשאר על כביש החוף ומשאיר את החוויה הראשונה של כביש 6 לפעם אחרת.

פורסם

כמה יעלה התענוג לתייר גרמני שעזב לפני כמה שנים טובות את הארץ ו"איבד" את הלוחיות רישוי כאן?:twisted::-D

nxjmjtydzndc.jpg

וברצינות, אם המחיר הזה לא ממש שווה לי לא? אני לא מחפש לחסוך זמן ואם העלות הזאת אני גם לא אחסוך כסף על דלק. מה דעתך?

פורסם

לא משתלם עבורך, בטח לא כשמדובר בשעות כאלו בהם התנועה דלילה במיוחד.

אם היית צריך לחצות את נתיבי איילון בשעות העומס אז אולי זה עוד היה משתלם מבחינת זמן/עלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כביש 6 נועד רק בשביל לחסוך זמן. אם זה בנסיעה מהירה בלי הפרעות בשעות הלא עמוסות, או בנסיעה יחסית מהירה ובלי הפרעות בשעות העומס (ביחס לדרכים החלופיות). כסף לרוב הוא לא חוסך. מצד שני, זמן שווה כסף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא משתלם מבחינת זמן וכסף. אלא אם הבחור מתכוון ללחוץ למהירויות בלתי חוקיות במיוחד על כביש 6.

כביש החוף פנוי ממכמונות קבועות, משם על הגשר של גלילות ישר לנתיבי איילון (שוב, ללא מכמונות קבועות) עד בואך יבנה. משם הכביש כולל כמה מכמונות אבל המהירות החוקית היא 100 קמ"ש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...