Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי אתמול רכב במוסך שמתפקד כסוכנות פיאט אזורית בצפון הארץ.

פורסם שהרכב הוא יד ראשונה פרטית, וכך טען גם המוסכניק במקום. הוא אמר שהרכב הגיע מטרייד אין, והרכב הועבר אליהם מפיאט תל אביב.

ברשיון, הרכב רשום על שם מוסך בדרום הארץ, בעלים קודמים 01 ובהערות משהו בסגנון "העברה לסוחר לצורך העברת בעלות.."

שאלתי לפשר העניין, נאמר לי שנעשתה העברה לסוחר לצורך העברת הבעלות. שאלתי אם יש קשר בין הסוחר לפיאט. התשובה היתה "לא". הם לא יודעים איך הרכב הגיע מאותו סוחר לפיאט בתל אביב.

הרכב לטענתם טופל במוסך מורשה, הראו לי דרך המחשב את הסטורית הטיפולים שלו והיא נראית מלאה.

שאלותי:

1. האם הגיוני שהבעלים הקודמים הוא 01? מתי מתווספת היד ברשיון: בהעברה מהמוכר לסוחר, או בהעברה מהסוחר אלי?

2. יש לכם הסבר הגיוני שהרכב רשום על שם סוחר בדרום?

3. האם הרכבים שמגיעים בטרייד אין לא הולכים מייד מפיאט ל"טרייד מוביל", שמטפל עבורם ברכבים כאלה?

פורסם

בהעברת בעלות לסוחר היד לא נספרת.

אם רשום ברישיון בעלים קודמים 01 זה אומר שהרכב יד 2, והקונה יהיה יד שלישית.

אתה יכול להסיק מזה מה שאתה מבין.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה בטח מתכוון לפונטו 2006 שהם שפירסמו בYAD2 - יד 1, 56K ק"מ?

כל הסיפור שאתה מתאר נשמע מאוד מחשיד, 01 - הבעלים הנוכחים הם יד שנייה, אתה תהיה יד שלישית - כבר תפסת אותם על אי אמירת אמת...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מבלי להכיר את המקרה הספציפי כלל ראיתי מצב בו העברה לסוחר כמתואר נרשמה כיד אבל עם המכירה הסופית הרישום של הסוחר כמו גם היד הנוספת שנרשמה בגינו לא הופיעו כלל.

בלי קשר לזה תמיד עדיף לראות ממי אתה קונה את הרכב ולא דרך איזה סוחר עלום.

פורסם

א. החברה שמבצעת טרייד אין לפיאט הינה טרייד מוביל ומוכרים את המכוניות מאתרי המכירה שלהם .

ב. כל קשר בין הסוחר בדרום ולצפון נשמע לי קצת תמוה וקיימת איזו אופציה של אי גילוי נאות לגבי הרכב ומצבו .

ג. במידה והרכב יד ראשונה ,ז"א 00 בעלים קודמים והרכב עובר בעלות לתו סחר ,בו הרישיון מופקר איזי ברישיון מופיע 01 בעלים קודמים ,למרות שהרכב עדיין יד ראשונה ואתה תהיה השני .

ד. במידה והרכב יד שניה 01 בעלים קודמים והרכב עובר בעלות לתו סחר הפעם יירשם הרכב כ 01 בעלים קודמים .

ה. אני הייתי מבקש לראות את הרישיון המקורי של הבעלים הראשון על מנת לאמת את מקוריות הרכב .

ו. בודק את ספח העברת הבעלות לראות את שמו של הבעלים הראשון ואת שם הסוחר שאליו הועבר הרכב .

ז. במידה ואין להם רישיון קודם או ספח העברת בעלות ,פה זה כבר היה מדליק לי אורגן אורות ..

בהצלחה .

• תוכן חדש...