Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מהו לדעתכם מחיר ריאלי היום לקליאו ספורט שנת 2001 במצב טוב?

מחירון לוי יצחק 29800

מחירון יד 2 42000

תודה..

פורסם

מצאת באמת איפה לשאול שאלה כזו :lol:

בכל מקרה רוב הסיכויים שבעל הרכב גולש פה בפורום ו\או שרוב בעלי הקליאו (ששורצים פה בהמוניהם) מכירים אותו ככה שרוב הסיכויים שלא תקבל תשובה אובייקטיבית.

בכל מקרה המחיר שלירן רשם לך ריאלי והן בהחלט ניסחרות סביב המחיר הזה לרכב במצב טוב מאוד.

פורסם

נסה לקנות קליאו ספורט ב 30K , לוי יצחק כבר מזמן איבד קשר עם המציאות כאשר מדובר ברכבים שונים מהתבנית של 1.6 אוטומט.

בעצם גם בזה הוא לא קשור לכלום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בכל מקרה רוב הסיכויים שבעל הרכב גולש פה בפורום ו\או שרוב בעלי הקליאו (ששורצים פה בהמוניהם) מכירים אותו ככה שרוב הסיכויים שלא תקבל תשובה אובייקטיבית.

.

שורצים פה בהמונינו?

לא אובביקטיבים?

אני מקווה שהרוב לא "שורצים" אלה מנסים לעזור במידע אמין ואוביקטיבי לשאר חובבי ההגה וחברי פורום אחרים.

עד היום קיבלתי תשובות מועילות אמינות וטובות.

נתן.

פורסם

אני מכרתי לפני שנה במחיר גבוה בכמה אלפים מ-42000, כך שלהערכתי המחירון של יד 2 משקף היטב את השוק במקרה זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדקתי את הרכב במכון בדיקה.

אז הנה הממצאים:

סימני בריחת קומפרסיה למ"ע הקירור.

ממיר קטליטי לא עובד או לא קיים.

קלאץ קשה- חשש לקלאץ' גמור שנמתח למקסימום.

צלחות שחוקות.

נזילות שמן מהמנוע.

נזילה קלה מתיבת ההילוכים.

ועוד כל מיני שטויות:רעשים במ"ע תזמון,מנוע לא עובד עגול, מנוע לא מכוון,רעשים בהגה,בולמים קדמיים חלשים,מזגן מעט חלש (דעתי).

טסט נגמר עוד חודשיים.

צמיגים חדשים וקבלות על טיפולים.

מה דעתכם? מה הוא מחיר ריאלי לרכב כזה?

פורסם
רור.

ממיר קטליטי לא עובד או לא קיים.

:shock: ?

לא עובד או לא קיים? הבוחן לא יודע להסתכל מתחת לרכב לראות אם קיים? זה לא איזה בורג שקשה למצוא :roll:

בקשר לשאר,גש למוסך מורשה או מוסך אחר שאתה מכיר וקבל הצעת מחיר לתיקון כל הריג'קטים.

בכל מקרה חכה לעוד חוות דעת של בעלי קליאו בעבר ובהווה :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
:shock: ?

לא עובד או לא קיים? הבוחן לא יודע להסתכל מתחת לרכב לראות אם קיים? זה לא איזה בורג שקשה למצוא :roll:

בקשר לשאר,גש למוסך מורשה או מוסך אחר שאתה מכיר וקבל הצעת מחיר לתיקון כל הריג'קטים.

בכל מקרה חכה לעוד חוות דעת של בעלי קליאו בעבר ובהווה :)

אופיר

הבוחן טוען שלא קיים והמוכר טוען שקיים. לדעתי הוא פשוט שרוף..

פורסם
שורצים פה בהמונינו?

לא אובביקטיבים?

אני מקווה שהרוב לא "שורצים" אלה מנסים לעזור במידע אמין ואוביקטיבי לשאר חובבי ההגה וחברי פורום אחרים.

עד היום קיבלתי תשובות מועילות אמינות וטובות.

נתן.

לא הייתה פה כוונה לעקוץ, אתם תוספת מבורכת לפורום ותודות לכם ולעוד כמה מושפעים שנגדכם לא משעמם פה :wink:

בוא נשים דברים על השולחן, עקב בעלי הקליאו בפורום המחיר הריאלי של הקליאו בשוק עלה פלאים (וזה לגיטימי לטעמי)

ומשום מה רוב (ושים לב שאני רושם רוב כי בעל קליאו מסויים עורק לשורות "האויבים" :lol:) בעלי הקליאו ממש לא אובייקטיבים בתשובות שלהם בפורום לגבי הקליאו.

כל זה כמובן לא מתייחס לאוהדי סוגי רכב אחרים שבלא מעט פעמים משוחדים לא פחות ככה שאין מה להתחיל וויכוח על זה.

אם המוכר של הקליאו גולש פה ו\או חבריו גולשים פה נראה לך שהוא יקבל מהם תשובות אובייקטיביות :?

פורסם

אל תקח אותי יותר מידי ברצינות, זה בסדר.

האמת היא שאני בעל קליאו טרי\טירון לגמרי ועדיין לא התרגלתי לעובדה שאין לי אריה בחזית 8).

יקח קצת זמן עד שסמל מעויין יתחבר לי לתודעה של כיף אבל אין ספק שהקליאו עוזרת מאד, הרכב פשוט מדהים, אני מאד נהנה.

בכל מקרה אני לא שייך לדת של רכב אחד, אני מאמין שיש כמה חלופות, כל אחת מהנה ומשעשת בדרכה והתפקיד שלנו הוא להינות מכמה שיותר מהן.

אישית אני לא מחפש המלצות מחיר בפורומים אלה בודק לאורך תקופה את ההיצע ומשווה מחיר מול החלופות.

ברור שלא תמיד יש לך את הזמן.

בכל מקרה אני מקווה שהרוב משתדלים להיות אובייקטיבים ומי שחושב שהוא יכול במקרה מסויים, שלא יענה (כמוני במקרה זה)

לאיזה שורות ערקת אם אפשר לשאול?

תעשה חיים,

נתן.

פורסם

כרגע אתה אחד מיחידי סגולה בפורום שמחזיק קליאו ועדיין מדבר באובייקטיביות.

אני לא ערקתי לשום מקום, בעל קליאו אחר ברדכי עריקה מתקדמות :lol:

אין לי קליאו מהסיבה שהחסרונות שלה קריטים לגבי הדרישות שלי מרכב (ובוא נעזוב אותם כרגע כי לא מתאים לפתוח עוד דיון על זה) ובכל מקרה בוא לא ניתן לדיון פה לזוז מנושאו המקורי.

פורסם

אופק, אם רק היה החיפוש בפורום עובד הייתי מראה לך שתמיד דיברתי באובייקטיביות על הרכב.

תמיד אמרתי את הדברים שמציקים לי (ולא מעט):

הרכב מאוד רועש במהירויות גבוהות (תמיד אני צוחק שלא צריך לכוון את המערכת, כי גם ככה מעל 140 לא מבחינים בהבדל), לא נח לנסיעות ארוכות (המבחן שלי לרכב נח זה אם בדרך מאשקלון לחיפה אני צריך לעצור באם הדרך להתרעננות. בקליאו צריך), כיוון ההגה בעייתי ביותר(!) לנהיגה אגרסיבית וסתם מעצבן בנהיגה יומיומית, דשבורד מקרקש (ומכוער, מי צובע חלק מהדשבורד בכחול?!), וטיפולים יקרים.

כן אמרתי את היתרונות: רכב מאוד חסכוני (1:11 [כן, 9 ליטר ל-100 ק"מ] ביום שכלל נסיעה אגרסיבית בבוקר, ג'ימקאנה בערב), מנוע כיפי (אם כי לא כ"כ גמיש) וחזק מאוד, סאונד מגניב (אצלי אין ממיר והפילטר יונק לא רק מהראם-אייר המקורי של הרכב, טריק שהראה לי דניG ומורגש בהחלט), והתנהגות כיפית (את זה הייתי אמור לכתוב בהתחלה). וכמובן, מחיר סביר בהחלט. אה, גם הביטוח המקיף עולה גרושים (על טויוטה קורולה 93 משלמים יותר).

אם נעזוב לרגע את הצחוקים והעקיצות בצד, מעולם לא היללתי את הקליאו. אבל עדיין, אני נהנה ממנה מאוד.

אגב, בויכוח בין קליאו לאיביזה אני בוחר בכלל ב-Cayman S או M3 ;-)

פורסם

מי שיש לו כסף לקנות ולהחזיק קיימן או M לא היה קונה קליאו או איביזה אפילו לאשתו...

משווים בין דברים ברי השוואה, לא בין דברים לא קשורים.

אוטו שעולה 30-40-50 אש"ח צריך להיבחן מול האלטרנטיבות במחיר הקנייה והאחזקה שלו +-

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...