Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני החלטה לקניה , מייעד אותו לעבודה מתן שירות טכני, וגם אפשרות ל5 נוסעים. מעוניין בחחוות דעת של המכירים את הרכב, האם נדרשת פרוצדורה מיוחדת להוספת כסא לנוסעים מאחורי הנהג, היות והיום הוא לשני נוסעים [רכב לנכה]כל פרט נוסף

יכול לעזור לי

יואב

פורסם

היי,

אני לא מכיר את הויטו מספיק טוב אבל היה לנו נסיון עם קניית רכב נכים אחר (פורד אקונוליין).

שים לב לפרוצדורה של הסבת הרכב לרכב רגיל חזרה (בהנחה שיש היגוי ג'וייסטיק וכו'), וודא שאתה מבין את התהליך ואתה והמוכר מבינים ומסכימים על חלוקת האחריות (גם הסבה טכנית וגם פרוצדורה מינהלתית).

שים לב, בחלק מרכבי הנכים היה צורך להגביה את המרכב על מנת ליצור מספיק מקום למעלית שמותקנת מתחת לרכב, במקרה כזה לעיתים ההגבהה היא על ידי הוספה של "שלדת" מתכת מתחת לרצפה.

המשמעות היא משקל נוסף משמעותי ורכב גבוה בעל התנהגות שונה.

בדוק מה משקל הרכב כשהוא ריק שלא מתצא את עצמך עם רכב עבודה ללא יכולת העמסה מפאת מגבלות משקל (קרה לנו, נאלצנו למכור את הרכב חודש לאחר שנקנה).

שוב הדבר נכון רק לחלק מהרכבים אז וודא ספציפית לגבי הרכב הנ"ל.

בהצלחה.

פורסם

ספציפית בקשר ויטו, הרכב נחשב ללא מומלץ בגלל בעיות גיר.

ד"א, אני מכיר מישהו שיש לו מנוע של ויטו במצב טוב למכירה, אם אתה צריך (לפרטים בה"פ).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...