Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו התלבטות בין מספר דגמים של רכבים. האוטו אמור לעשות במשך 8 חודשים בשנה 500-600 ק"מ בשבוע, בסביבות 16000-20000 ק"מ בשנה, הרוב המוחלט על דרך בין עירונית. חשוב בעיקר צריכת דלק, נוחות ואבזור, פחות "ביצועים" (אם אפשר לבקש את זה ממכוניות במחיר הזה).

בדקתי את כל הרכבים במחירים הנ"ל: שברולט אופטרה, שברולט קרוז, רנו קליאו, סיטרואן C4, פולקסווגן פולו, אופל קורסה, טויוטה אאוריס, טויוטה קורולה, מאזדה 2, מאזדה 3, סיאט איביזה, פורד פיאסטה, פורד פוקוס, פיאט גרנדה פונטו, פיג'ו 308, פיג'ו 207, סובארו B3.

כל הרכבים בגרסה הבסיסית ביותר בדגם עם תיבה אוטומטית. מחקתי מהרשימה את הרכבים שאין להם ESP: אופטרה, קליאו, אוריס, קורולה, גרנדה פונטו, פיג'ו 207, B3.

עכשיו ההתלבטות היא בין הרכבים ה"קטנים" כמו הקליאו, קורסה, מאזדה 2 ופיאסטה לרכבים היותר "גדולים" כמו C4, מאזדה 3 וקרוז. ההבדל במחירים הוא לא גדול, האם כדאי לשלם עוד 10-12 אלף ש"ח ולקבל רכב יותר מרווח ונוח? האם חוץ מצריכת דלק (על כביש בין עירוני חשוב לציין), שם לקטנות יש עדיפות קלה, יש להן יתרונות נוספים מול היותר גדולות?

אשמח לייעוץ, תודה רבה מראש.

פורסם

קודם כל ב207 יש esp ושש כריות כסטנדרט,מבחינת חבילה של בטיחות,נוחות,מרווח,ואיכות הנסיעה לא תקבל תמורה טובה יותר מה308.

גם הפוקוס טובה אבל מיושנת וחלשה.

פורסם

לא בגירסה הבסיסית (שעולה 99K), עכשיו ראיתי שבגירסה שעולה 103K הבטיחות מלאה.

בקשר ל-308, אתה בטוח? אני מדבר על הגירסה שמתומחרת ב-117K ש"ח, שלא מצאתי עליה יותר מדי פרטים בקשר לאבזור.

פורסם

ה207 עם הגיר הרובוטי ומנוע 1400 לא מומלצת,עם מנוע1.6 ותיבה אוטומטית רגילה כן והיא כוללת esp,ב308 בגירסה הבסיסית שעולה 117k יש איבזור בטיחותי מלא שכולל esp.

פורסם

למה היא לא מומלצת?

ה-207 בגירסת 1.6 שאתה מדבר עליה עולה 109K, לא עדיף להוסיף 8 אלף ש"ח ולקחת 308? או C4, פוקוס, מאזדה 3, לצורך העניין? זאת השאלה שלי, האם לא כדאי להוסיף את הכמה אלפי שקלים האלו ולקבל רכב קצת יותר גדול מרווח ונוח? החסרון שאני יכול לחשוב עליו הוא צריכת דלק, אבל מבחינת צריכת דלק בינעירונית (אלו יהיו הרוב המוחלט של הנסיעות) הנתונים לא עד כדי כך שונים.

פורסם

אני הייתי מוסיף כדי ללכת על ה308, התמורה היא פשוט מעולה.

הגיר ברובוטי ב1400 עובד לא נעים,ההפרש מה1600 עם גיר אוטומטי הוא קטן.

• תוכן חדש...