Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חיפושית 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, מצורפות כאן מספר תמונות מפרוייקט שיפוץ שהחל לפני כחודשיים.

קצת רקע: החיפושית נקנתה לפני כשנתיים מאישה מאוד נחמדה בתל אביב שהחזיקה בה מיומה הראשון על הכביש (ולמרות זאת היא יד רביעית כיוון שנעשתה פעמיים העברת בעלות לאחיה). החיפושית הייתה יפה מרחוק אבל רחוק מיפה... לאחר פירוק ראשוני נחשפה תמונה קשה של רקבונות וחלודות מתחת לצבע. בכל מקרה כרגע היא מופרדת לשניים והפחח בשלבים מתקדמים של שחזור הרצפה. בתוכנית לעתיד יש עוד פחחות על הבודי והחלפה של גומיות/צינורות קשיחים וגמישים (דלק ובלמים), קצת קוסמטיקה ובטוח יהיו עוד בלת"מים.

306_947_2.JPG

פרופיל.JPG

IMG_0921.jpg

IMG_0927.jpg

IMG_0929.jpg

IMG_0932.jpg

IMG_0933.jpg

IMG_0930.jpg

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי התמונה נראה שהרכב אצל הפחח ברשפון??????

גאלו אני חושב שמו

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

קצת פרטים: הרכב הוא גרמני 1300 שבסך הכל הוא במצב מכאני טוב מאוד. כרגע התקלה היחידה שנתקלתי בה היא קפיץ שבור של הקלאץ' (הקפיץ שיושב על הגיר). מבחינת עבודות מעבר לפחחות צריך בעיקר להחליף את האגזוז, מחזיר שמן, בולמים קדמיים וצינורות גמישים למיניהם. מבחינת החשמל תהיה בעתיד עוד הרבה עבודה בשלבי ההרכבה (שאינם נראים כרגע באופק).

בהזדמנות זו הייתי רוצה להודות לעידו (Ido vw) על העזרה הרבה ועל הסובלנות והנכונות לענות על כל השאלות הקטנות והגדולות.

פורסם

החיפושית הייתה שייכת לאישה בת +-70 מרחוב קטן בתל אביב עם סיפורים מכאן ועד להודעה חדשה (עבדתי בשגרירות, החיפושית אצלי 37 שנים, יד ראשונה, השוטרת עצרה אותי אמרתי לה "מותק זה 72 יד ראשונה את רוצה לעשות לי דו"ח".. וכו'). החיפושית עמדה ברחוב קטן וישן תחת עץ מכוסה בסדין מאולתר לשמור עליה (וסלע ענקי עליו שמחזיק אותו מהרוח, ממש "שומר" על הרכב), בקיצור שיא האותנטיות, ממש barn find באמצע תל אביב. אבל כמובן שהמציאות הייתה שונה.

בכל מקרה היינו במעמד החתימה על העברת הבעלות בדואר באבן גבירול (סגרנו על 6000 ש"ח, אשמח לדעת כמה שילמת בהודעה פרטית או כאן "בשביל הספורט") שהעובדה שברישיון היה כתוב יד שלישית ולא יד ראשונה, טרפדה את העסקה (שתעודות הזהות כבר היו אצל הפקידה). אני לא אוהב אנשים לא אמינים, ולא מעניין אותי כמה פעמים האוטו עבר לאחיה (גם אדם מבוגר שהגיע למעמד העברת הבעלות)

אגב לפי דבריה (ולפי הג'נאטים, למרות שלא בעיה להשיג ג'אנטים כאלה) מדובר בחיפושית מאחת משתי הסדרות הראשונות בלינק הבא-

http://www.1302super.com/page11.html

בדוק את זה ..

(למרות שבלינקים לדעתי מדור בחיפושית "אמריקאית", אבל בכל מקרה זה אמור להיות גרסה מיוחדת כלשהי

בהצלחה !

פורסם
שבת שלום לכולם, מצורפות כאן מספר תמונות מפרוייקט שיפוץ שהחל לפני כחודשיים.

קצת רקע: החיפושית נקנתה לפני כשנתיים מאישה מאוד נחמדה בתל אביב שהחזיקה בה מיומה הראשון על הכביש (ולמרות זאת היא יד רביעית כיוון שנעשתה פעמיים העברת בעלות לאחיה). החיפושית הייתה יפה מרחוק אבל רחוק מיפה... לאחר פירוק ראשוני נחשפה תמונה קשה של רקבונות וחלודות מתחת לצבע. בכל מקרה כרגע היא מופרדת לשניים והפחח בשלבים מתקדמים של שחזור הרצפה. בתוכנית לעתיד יש עוד פחחות על הבודי והחלפה של גומיות/צינורות קשיחים וגמישים (דלק ובלמים), קצת קוסמטיקה ובטוח יהיו עוד בלת"מים.

שאלה קטנה

האם החלפת את הרצפות בפאנלים מקוריים שקנית ? או שהפחח פשוט יצר רצפות מחתיכות פח ?

רביב

פורסם

התכנון המקורי היה להביא מחו"ל רצפות אבל זה יוצא מאוד יקר בגלל עלויות המשלוח. הפחח לקח מידות ושיחזר את הרצפה בעצמו. בתמונה לא רואים אבל הוא עשה חיזוקים לרוחב כדי שהרצפה לא תקבל עיוותים וכן בנה את האמבטיות כך שהמצבר ישב בגובה הנכון.

פורסם
התכנון המקורי היה להביא מחו"ל רצפות אבל זה יוצא מאוד יקר בגלל עלויות המשלוח. הפחח לקח מידות ושיחזר את הרצפה בעצמו. בתמונה לא רואים אבל הוא עשה חיזוקים לרוחב כדי שהרצפה לא תקבל עיוותים וכן בנה את האמבטיות כך שהמצבר ישב בגובה הנכון.

יפה ! עבודה יפה.

אפשר לקבל את פרטי הפחח ועלויות ? שלח לי בפרטי כמובן.

פורסם

איך אני אוהב אנשים כמוך...אני פשוט אוהב את האוטו הזה..הם תירצה תמונות לרעיון בעיצוב יש לי כמה חיפשויות שצילמתי עם תירצה אני ישלח לך בפרטי

vw 1302 super beetle

• תוכן חדש...