Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיקרא "ממון", יראה כתבה נהדרת של אודי עציון על מכוניות משומשות שכדאי לקנות בתקציב זול. מעבר לעובדה שאני מסכים איתו מאוד (ואפילו חושב שגם ב-1500 שקל אפשר לקנות רכב שייסע יפה; אני עשיתי את זה בעבר), נחמד לראות שמכוניות שתמיד המלצתי למכרים לקנות מככבות שם בגדול:

כששאלו אותי (קרובי משפחה שונים) בתהייה אם יש רכב משפחתי אוט' ב-15K, עניתי להם ש-10K יספיקו. חד משמעית המלצתי אך ורק על היונדאי לנטרה, שהתגלתה כבחירה מצויינת. כיום שלושה קרובי משפחה שלי וחבר נוסעים בלנטרה, ובמפגשים משפחתיים אפשר לראות ליד הבית שלנו 3 לנטרות לבנות. הבטיחות טובה יחסית לסכום - קרובת משפחה עשתה עם הרכב הזה תאונה צידית מאוד קשה ויצאה בלי שריטה.

2 מכוניות נוספות שאני מחבב הן הפולקסווגן פולו 1.0 וסיטרואן סקסו 1.1 (שחבר קונה השבוע בעצתי). פשוט מדהים איך לפני עשור יצרנים תכננו מכוניות כך שיהיו מהנות לנהיגה ו/או חסכוניות, היום כולן השמינו.

אני את הפיאסטה הייתי מוציא. בידוד הרעשים שם זה לא משהו שאפשר לחיות איתו, כשמדובר ברכב של יותר מ-2000 שקל. במחירים הביזיוניים של הפולו, לא רואה סיבה ללכת על האיביזה. הסיריון יקרה מדי יחסית למתחרות (ב-50%).

בקיצור, לגזור ולשמור (או לזכור).

פורסם

הכתבה הזאת היא בדיוק כמו העצות איך להתנהג בראיון עבודה- קראת את זה כבר 20 פעם, וגם בפעם הראשונה לא חידשו לך כלום.

פורסם

דווקא לי יש ניסיון רע מאוד עם שתי לנטרות של חברים - אחת אוטומטית ואחת ידנית.

קצת ממה שאני הספקתי להתרשם:

• גימור מזעזע, במיוחד בכל מה שקשור למרכב (צבע, חלודה וכיו"ב)
  • גיר אוטומטי בעייתי
  • צריכת דלק גבוהה
  • היעדר ערך מוסף כלשהו, מה שלא ניתן לומר על מכוניות אחרות ברשימה.

לא יודע האם הדברים הללו מאפיינים את הדגם או שבדרך מקרית הם הופיעו בשני הדגמים שהכרתי, אבל ממני בחיים לא תשמע המלצה על הרכב הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דעתי שלי על יונדאי נחרצה סופית כשנהגתי על גטס לפני כמה שנים פעם ראשונה ואחרונה. כמעט עשיתי תאונה עם הנבלה כי הצמיגים שלה דקיקים כל כך, ולא היה איי בי אס.

לא נוגע ביונדאי יותר גם אם ישלמו לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...