Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . יש לי דייהו לאנוס שנת 2000 הדגם של ה-5 דלתות .

לפני כשבוע עשיתי טיימינג והוחלפה גם משאבת מים. לאחר 4 ימים בערך הסטרטר התחיל לעשות לי בעיות .

הרכב מניע אך לוקח לו קצת זמן . לעיתים הוא מניע מכה ראשונה לאחר שהוא קצת משתעל מהרגיל ולעיתים הוא מניע מכה שנייה.

הגעתי למוסך שבו אני מטפל את הרכב והוא בדק לי את הפלאגים - הוא טען כי הם חדשים ואין צורך להחליף אותם .

בנוסף הוא החליף לי פילטר דלק בטענה כי הוא היה סתום וגם הוסיף לי חומר מנקה למיכל הדלק.

הוא טען כי עלי לנסוע עם הרכב בערך שבוע על מנת שהרכב ייתנקה.

איך שיצאתי מהמוסך ברוורסט הרכב נכבה לי. לאחר מכן הנעתי אותו שוב ויצאתי לדרך . הרכב נכבה לי פעמיים בנסיעה ,

הוא פולט מן האגזוז ריח מסריח (כאילו הרכב אכל שועית והחליט להפליץ) ובנוסף הוא כבר לא סוחב בכלל!!!

קשה לא מאוד בפתיחות , צריך ללחוץ ממש חזק על הגז על מנת שהוא יתחיל לנסוע , חוץ מזה גם המנורה של המנוע נדלקת לה

מדי פעם .

מה זה יכול להיות?! הלכתי בשביל לסדר סטרטר ובתמורה קיבלתי משהו אחר! וגם הסטרטר לא תוקן לו!

מיואש לגמרי...

• תוכן חדש...