Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מכשיר נוקיה n73 רגיל אצלי כבר שנה ואני נהנה ממנו בעיקר בפאן המוזיקלי, אך בזמן האחרון אני מתחיל למצוא בו את החסרונות כמו זיכרון לא מספיק (2 ג'יגה הרחבה מקסימום) ומצלמה שיחסית לשוק של היום נחשבת בסיסית.

מה אני מחפש?

אני מחפש הכל במכשיר אחד, הכוונה שאני לא מסתובב עם מצלמה בכיס ואייפוד אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף איכותי.

פיצ'ארים חשובים:

*רק נוקיה! נאמן למותג כבר 4 שנים ולא איכזב אותי אף פעם.

*רמקול איכותי ועוצמתי לא פחות משל הn73 (הבנתי שנוקיה משקיעה הרבה פחות בעוצמה ושמה דגש על איכות)

*לא מתפשר על מכשיר שלא ניתן להרחיב\מגיע עם 8g זיכרון.

*מסך בעל הרבה צבעים ואיכות שלא תאכזב כאשר מעבירים למחשב.

*סימביאן זה דבר חשוב, אני בחור של משחקים בפלאפון וn gage זה דבר חשוב לי.

*שלא יהיה איטי, אני רגיל לn73 שהוא איטי אבל שלא יהיה איטי משמעותית גם כאשר הכרטיס זיכרון עמוס.

*wifi איכותי.

*בשום פנים ואופן לא שוקל מכשירים בעלי מסך מגע\ג'ויסטיק, גודל המכשיר ומשקלו לא מהווים לי מטרד.

*מחיר המכשיר הוא לא שיקול שאני לוקח בחשבון, המכשיר יירכש ככל הנראה מיד שנייה\חנות פרטית.

אני משתמש בסים של דור שני ככה שדור שלישי על כל הפונקציות שלו פשוט לא מעניין אותי.

המתמודדים?

n95 8g הבנתי שהוא היחיד שמשתווה בעוצמה ואיכות ברמקולים.

n85 לא ממש מכיר, אבל הבנתי שהוא היחיד שלא מגיע עם 8 ג'יגה מובנה וצריך לרכוש לו כרטיס זיכרון.

n96 ששמעתי שהוא איטי להחריד והאיכות גבוהה אך העוצמה נמוכה.

פורסם

אני משתמש ב N95 8G כבר מעל שנה, והוא אכן שדרוג משמעותי (מאוד), מהN 73 שיצא לי לעבוד עליו מעט.

אומנם אין אפשרות להרחבת זכרון, אבל איכות סאונד נהדרת, מסך חביב וגדול, הרבה נפח אחסון.

יצא לי להשתעשע בN85, והוא מאוד לא הרשים אותי, דומה מאוד לN95 8G (גם עיצוב, גם יכולות), כמובן שקצת יותר מתוחכם, קצת יותר מהיר, מסך יותר טוב בצורה משמעותית, פחות נוח לתפעול (ממשק קצת שונה של מערכת הפעלה וכפתורים לא נוחים).

בנוסף, אנשים שיש להם אותו התלוננו על באגים ונפילות במכשיר (מקשים שמפסיקים לעבוד, מכשיר כבה, קליטה ושות')

מבין שניהם, בהפרש המחירים הנוכחי (שאני לא מכיר במדויק, אבל וודאי שקיים), לא הייתי מתלבט הרבה והולך על הN95 8G, שפתרו בו את רוב הבעיות של הN95 הרגיל, ולא הוסיפו בעיות אחרות במקומן (GPS שמתחבר מאוד מהר, סוללה, מסך קצת יותר גדול, וכמובן נפח)

אני לא כ"כ מכיר את הN96, אבל הבנתי שאין מה להתלהב ממנו יותר מדי, למרות שעל הנייר הוא נשמע מדהים.

אולי מבחינת זפח זכרון שווה לבדוק (אאל"ט, אפשרות הרחבה ל32G?)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

32g זה קצת מוגזם, אני מסתפק ב8g.

gps זה תכונה של דור שלישי שאני לא משתמש בה.

על הנייר הn96 אכן נשמע מצויין אבל אני לא יודע עם זה קח במציאות, לגבי הn85 קצת הפחדת אותי עם התקלות אבל כולם טוענים שיש בעיות במכשירים כל מיני באגים וגם אמרו את זה על n73 ולא נתקלתי בהם מעולם.

פורסם

GPS אינה תכונת דור שלישי, כמו שגם מצלמה לא קשורה לרשת הסלולרית.

ברוב הפלאפונים, אכן הGPS מתקשר באמצעות הרשת הסלולרית, ולמעשה מאתר אותך ע"פ אנטנות ושטויות.

במכשירים מסויימים (הN95/85 בתוכם), הGPS הוא פשוט עוד דבר שהמכשיר הזה יודע לעשות.

יש לך מקלט GPS, ותעשה איתו מה שאתה רוצה.

מצאתי אותו יעיל ונוח לתפעול (כמובן, תלוי בתוכנה שאתה עובד איתה).

העלות היחידה שעשויה להיות לך, זה במידה ואתה עובד עם התוכנה המקורית שהחברה שמה לך, ואז אתה משלם עבור כל ניווט קצת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בתור נציג מכירות שטח באורנג' אני יכול להגיד לך שהN86 החדש שיצא השבוע הוא מכשיר פצצה.

יש בו את כל התכונות שאתה מחפש -

הוא מהיר מאוד (יש לו את אותו מעבד כמו של האן 97 - ARM 11 434mhz),

יש לו את אחת המצלמות הטובות ביותר בשוק - 8 מגה פיקסל של Carl Zeiss עם מגוון אפשרות צילום (יש לו גם עדשה רחבה ואפשרות לצילום פנורמה)

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/03/nokia-n86-photo-camera-sample-01.jpg

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/03/nokia-n86-photo-camera-sample-02.jpg

חוצמזה יש לו GPS, משדר ומקלט FM (אפשר לשדר שירים לרדיו ברכב), 8GB מובנה עם אפשרות הרחבה של SDHC, חיישן תנועה, אנגייג', סימביאן 9.3 ובטריה 1200mAh (נותן 4 שעות דיבור עפ"י נתוני היצרן, כמעט פי 2 מהאן 95).

יש לך מפרט מלא של המכשיר באתר המצוין הזה:

http://www.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php

אני בדקתי אותו אישית והמכשיר פשוט טס, הוא באמת מאוד מהיר בשביל סימביאן, אבל תדאג לצייד אותו בכרטיס זכרון מהיר מאוד, אחרת יהיה לך צוואר בקבוק כשתיכנס לגלרייה.

יש חסרון אחד למכשיר - וזה זכרון הRAM שלו. הוא מגיע עם 128mb, שכמעט חצי מזה הולך למערכת ההפעלה.

זה אומר שלא נשאר הרבה מקום ליישומים, ואם תרצה להפעיל כמה יישומים במקביל, במיוחד אינטרנט ו/או משחקים, יש מצב שתקפוץ לך הודעה שהזכרון מלא.

פורסם

העובדה שהוא יצא רק השבוע אומרת שאין לי אפשרות לקנות אותו מיד שנייה.

לדעתי לקנות מכשיר חדש מהחברה זה פשוט מגוחך בהתחשב במחירי זנות שהם נמכרים ביד 2, ולכן אני בוחר אחד מהשלושה.

מה גם שאני לא צריך להתחייב לשלוש שנים, ואני גם במילא לא משתמש בשירותים השונים שלהם.

• תוכן חדש...