Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקבל חוות דעת על צמיגי טריאנגל (Triangle) מתוצרת סין. קניתי לפני מספר ימים רביעיית צמיגים כזו במחיר של 1,200 ש"ח, לאחר שבעל הפאנצ'ריה המליץ לי שהם צמיגים זולים יחסית ש"עושים את העבודה". לאחר מכן קראתי באינטרנט תגובות מאוד לא טובות על צמיגים סיניים, מישהו מכיר את הצמיגים האלה ?

יוסי

פורסם

רציתי לקבל חוות דעת על צמיגי טריאנגל (Triangle) מתוצרת סין. קניתי לפני מספר ימים רביעיית צמיגים כזו במחיר של 1,200 ש"ח,

כבר קנית, מה הטעם לשאול עכשיו?

אם יגידו לך שהצמיגים הם זבל, סכנת נפשות ועוד, תוכל להחזיר אותם למוכר?

או שתהיה מוכן לקבל זיכוי חלקי מהמוכר ולשלם עוד עבור DUNLOP, KLEBER, GOODYEAR, YOKOHAMA, CONTINENTAL MICHELIN, BRIDGESTONE?

למרות שלא מצאת לנכון לקנות מהחברות האלה מהתחלה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חשוב לי בכל זאת לקבל חוות דעת, כי אם הם כמו שכתבת ממש גרועים, אז אולי להחזיר אותם ולקבל זיכוי חלקי. רציתי לשמוע אולי ממישהו שהיו לו כאלה צמיגים או ששמע עליהם איך הם לפני שאני חוזר למי שמכר לי אותם.

פורסם

פוקוס04 צודק בקשר למחיר. הוא בהחלט מופרז.

הנה דוגמא למידת הצמיגים שלי. (מאחר ולא ציינת את שלך)

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=14&a=65&s=175&m=

הטריאנגל בראש הרשימה כצמיג הכי זול. רבעיה טריה מורכבת ומאוזנת על האוטו לא היתה אמורה לעלות לך יותר מ850 ש'.

אצלי ברכב מורכבים המישלין אנרג'י (325 ש' לצמיג לפי טייר4יו, שילמתי קצת פחות אצל בני בכפר הירוק, אבל זה בגלל שהחלפתי ארבעה, ובגלל שאשתי היקרה קרעה ברכב שלה שלושה צמיגים רק בשנה האחרונה. הבחור כבר מרחם עלי...)

לגבי האנרג'י: צמיג לא רע למי שלא דוחף את האוטו למגבלות. אחיזה טובה בכביש יבש וסבירה בכביש רטוב. צולחים כל שבת את החניה המזרחית בחוף הצוק בלי איבודי אחיזה על הכורכר/חול המשופע. בנהיגה אגרסיבית מרגישים קצת את הקצה, למרות שלא חוויתי איבודי אחיזה משמעותיים. (טוב, אני משתדל לא להשתולל יותר מידי)

עברו חורף+חצי קיץ ללא סימני סדיקה או התייבשות.

לטריאנגל יש תקינה בארץ, הם חביבים על חברות ליסינג חסכניות במיוחד. אל תצפה לאורך חיים גבוה ושים לב לשינויי צורה (בליטות בדופן,קרעים בסוליה) והקפד על לחץ תקין. אני מקווה שמובן לך שלא ממולץ לבצע דריפטים/נהיגה ספורטיבית עם הצמיגים הנ"ל.

בנסיעה רגועה הם אמורים לעשות את העבודה. אני מקווה בשבילך שגם במצבי חירום חד-פעמיים.

אישית, למרות העגלות שתוכל להכיר בחתימתי, על צמיגים איני חוסך לעולם. מיותר להכנס כאן להרצאות הדידקטיות שזה הקשר היחיד שלך לאדמה בזמן הנהיגה, ושכל מערכות הבטיחות המתקדמות שבעולם לא יצילו אותך אם הצמיגים שלך לא יספקו אחיזה בדרך. נשאר לעשות חשבון פשוט-ההבדל בין רבעיה רעה לאחת סבירה הוא עד 500 ש'. צמיגים מחליפים פעם בשנתיים? החיים של משפחתי ושלי שווים לי מעט יותר מ20 ש' ושמונים אגורות (בחודש).

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התשובות. חשוב לי לציין, שלא חיפשתי לחסוך אלא שפשוט לא ידעתי על העניין של הצמיגים הסיניים הגרועים לפני כן והמוכר ניצל זאת והטעה אותי כאשר המליץ לי עליהם. נראה לי שאני יחזור אליו וינסה לקבל עליהם זיכוי חלקי. גם לי יש משפחה ובשביל כמה גרושים נוספים אני לא ארצה לסכן אותם.

פורסם

הלוואי שאני הייתי יכול לשלם אותו מחיר כמו שלכם.

זוג אנרג'י עלו לי 1050 שקל כולל איזון. וזה עוד זול באותו יום שבדקתי בטיירס פור יו זה היה 1150 שקל.

האנרג'י עושים את העבודה מצוין ואל תשכחו שזה מישלין לא סתם עוד חברה (סינית)..

אגב- מדובר על קרניבל דיזל 215-65-15.

היו לי ננקאנג סינים גם מ06' שהייתי צריך להחליף אותם לאחר 40K בגלל שחיקה לא אחידה ורעידות שנעלמו עם השדרוג למישלינים.

הדנלופ מחזיקים כבר 56K וכנראה שב60K אני מחליף אותם לקראת החורף. (הק"מ הכללי של האוטו זה 156000 ק"מ)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

טוב, הקיה שלך נועלת מידה גדולה.

חפש לה ב"מתאים לי" בפעם הבאה. יש מבצעים:-D

שוב, לגבי האנרג'י: הפולדה שהיו לפניהם אחזו טוב יותר. לפחות בהרגשה שלי.(והוחלפו כשעודם באחריות עקב רעידות, והפרדות הסוליה מהדופן )

(מה שמזכיר לי למה באמת קיבלתי הנחה גדולה על המישלין)

מה שבטוח- לא סומך יותר על (צמיגים:-P )פולנים.

כעקרון כל הצמיגים ה"חוסכי אנרגיה" הללו אוחזים פחות טוב. הם עמידים לזמן רב יותר,ובעלי חיכוך נמוך, שחוסך בדלק, אבל למי שמשתעשע לעיתים עם הרכב (לא על כביש ציבורי, חלילה:twisted: ) הם עלולים לא להתאים. מזל ששנינו כבר זקנים (הסיוויק ואני) ולא משתוללים.

נתקו

פורסם

כעקרון כל הצמיגים ה"חוסכי אנרגיה" הללו אוחזים פחות טוב. הם עמידים לזמן רב יותר,ובעלי חיכוך נמוך, שחוסך בדלק, אבל למי שמשתעשע לעיתים עם הרכב (לא על כביש ציבורי, חלילה:twisted: ) הם עלולים לא להתאים. מזל ששנינו כבר זקנים (הסיוויק ואני) ולא משתוללים.

נתקו

הצמיגים "חוסכי האנרגיה" מסוכנים גם במצבי חירום . למרות הפיתוי לחיסכון בדלק , לא הייתי קונה אותם שוב , הABS הופעל כמה פעמים על כביש יבש , רק בגלל שהצמיג איבד אחיזה עם הכביש .ו

-

פורסם

לא רשמת מידה ודגם של הצמיגים. רק כה אפשר לבדוק מול מותג אחר בצורה מדוייקת.

בכל מקרה 1200 ש"ח עבור רביעייה סינית זה בטח לא זול. כמו שכתבו לך כבר, אני מעריך שבעוד 300- 400 ש"ח כבר

היתה לך רביעייה איכותית של יצרן מוכר.

צמיג הוא אחד החלקים בעלי האספקט הבטיחותי הגדול ביותר , וקונים אותו פעם בשנתיים- שלוש.

אם אתה נוסע נסיעות קצרות בעיר בעיקר, אז ניחא. אם אתה מבצע נסיעות מרובות עם הרכב שווה לבדוק מה ניתן לזכות אותך בעניין ולקחת צמיגים טובים יותר. הנקודה היא שאני לא בטוח כמה אפשר לסמוך על מי שמכר לך צמיגים זולים במחיר יקר יחסית.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אתה רציני? קנית צמיגים סינים ב1200 שקל? במחיר כזה אפשר להביא היום רביעייה של מישלין או קונטיננטל.

טוב, כבר קנית אי אפשר לעשות יותר מדי. למה לא שאלת לפני...

פורסם

רביעיה של צמיגים טובים עולה 1,600 ש"ח ( במידה וחתך ממוצעים נניח 185/60 R14). ב1200 אתה יכול לקנות דנלופ SP490 שמיועד למדינות מתפתחות ולדעתי עדיף על הצמיגים הסיניים .

-

פורסם
הצמיגים "חוסכי האנרגיה" מסוכנים גם במצבי חירום . למרות הפיתוי לחיסכון בדלק , לא הייתי קונה אותם שוב , הABS הופעל כמה פעמים על כביש יבש , רק בגלל שהצמיג איבד אחיזה עם הכביש .ו

מסכים. בדיעבד, אם נעיין בקישור שצרפתי, יכולתי לקחת בסביבות אותו מחיר את הדנלופ או הגודייר (שהיו על הרכב לפני הפולדה המקוללים) . עם כל הכבווד שיש לי לאיכות הסביבה, אילו הייתי מודע מראש לפשרה באחיזה, לא הייתי מתקרב אליהם.

למרות שאומר שוב, לא חוויתי איתם מצבים של אובדן אחיזה. הסיוויק מטבעה נוטה קצת להיגוי יתר עקב "תחת קל" עם האנרג'י זה קצת יותר מורגש. בכל מקרה, בטיולי שבת עם המשפחה אני נמנע מדריפטים, ובכל מקרה הם יוחלפו לפני החורף הבא.

דא"ג, לזכותם יאמר שהם לפחות שקטים כמו דגים אילמים. עם הגודייר היתה לי כל הזמן הרגשה שאני מפורר למע"צ את האספלט מתחתי...

• תוכן חדש...