Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני נתנייתי בעבר, אף פעם לא הבנתי למה אנשים משלמים כדי לנסוע בדבר המתפרק הזה.

כי אם תיסע במונית נתנייתית, ,זה יהיה ברכב קצת יותר חדש, במצב מכני דומה לעגלה הזאת, ותתרסק במהירות הרבה יותר גבוהה עם תוצאות הרבה יותר קטלניות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמנם אין אישור מעמית אבל נראה לי שהתמונה שהעליתי מספקת.

קבלו חידה עם רמז מראש, עוד מכונית מנוף ילדותי בברזיל של שנות ה70 וה80, כל בת/אשת מיליונר שהחשיבה את עצמה החזיקה אחת כזו בחניה:

יש אישור, אכן מדובר על מאזדה ASTINA, שווקה לרוב באיזור אוסטרליה וניו זילנד, מנוע 2000 V6 150 כ"ס, רמת גימור ZXI

ישנו גם דגם בשם TYPE R, מנוע 2000 V6 170 כ"ס.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

טוב, הגיע הזמן לקצת רמזים.

הרכב כמו שכתבתי ברזילאי, יוצר מ74 עד 89. הוא מבוסס על רכב ידוע (תסתכלו טוב על התמונה יש רמז עבה מאוד).

הרכב יוצא בכמויות קטנות גם מחוץ לברזיל, בין השאר לארצות הברית שם יש לו מועדון מעריצים.

פורסם

זו צריכה להיות איזושהי רפליקה ברזילאית (אולי של חברת RIO) של MG. ויש לה גם קשר לסרטי ג'יימס בונד (ליתר דיוק MOONRAKER), ככתוב באתר http://www.mi6.co.uk/sections/movies/mr_trivia.php3?t=mi6&s=mr :

The license plate number of Manuela's white replica MG was KG 1881. (מנואלה היא דמות בסרט מונרייקר).

http://en.wikipedia.org/wiki/Manuela (תחת תת ערך FILM).

(עריכה-סתם כתבתי מקודם שאני מזהה את נהגת הרכב... התחלתי לאור הרמז, לבדוק את מספר הרישוי של הרכב)

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב הוא אכן נסיון לרפליקה של MG TD, אלא שהוא לא ממש מוצלח לטעמי.

שנות ה70/80 בברזיל היו שנים של אופנת מכוניות רטרו. רוב הרפליקות, כולל זו, היו מבוססות על פולקסווגן, בעיקר חיפושית אבל גם דגמי VW ברזילאיים אחרים כמו הפסאט.

ניתן עוד צ'אנס ואם לא תגלו אפרסם את התשובה.

פורסם

הרכב הוא MP Lafer וכפי שכתבתי הוא היה חלק מאופנת רטרו ברזילאית שהיתה נפוצה אז.

הרכב יוצר בכמה אלפי יחידות והיה יחסית נפוץ באיזורים העשירים של ערי ברזיל (ריאו, סאן פאולו).

לא עבר יום בלי שהיינו רואים לפחות אחת על הכבישים.

מצ"ב קישור לאתר האמריקאי:

http://www.motortopia.com/car-clubs/mp-lafer-usa-369

מי שרוצה מוזמן להעלות חידה, אין לי כלום כרגע.

פורסם

א) זה בטוח משהו סיני ולמזלנו לא נמכר מחוץ לסין (צפון קוריאה גג).

ב) מעניין אותי שני דברים:

1) לאור הכתבה שהייתה בטופ גיר לא מזמן על רליאנט רובין, אני אפילו לא רוצה לדעת איך זב לנסוע ברכב תלת-גלגלי עם מרכז כובד כ"כ גבוה.

2) מה יהיה אם יתיישב מאחורי ההגה מישהו במשקל 120+ קילו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לורנס - עברת על חוקי השרשור. זאת חברה סינית שבין יתר ה"יצירות" שלה יש גם רפליקות תלת-גלגלייות של פז'ו 206 וטויוטה פריוס.

פרטים נוספים ותמונות (לא לבעלי לב חלש) כאן: http://carscoop.blogspot.com/2008/03/toyota-prius-peugeot-206-daewoo-matiz.html

אישית, אם כבר מאטיז, אני מעדיף את גרסת הקורבט:

nbyas6.jpg

פורסם

התכוונתי רפליקה במובן של חיקוי, לא כמו חברה שמייצרת ברשיון.

זאת בדיוק הפואנטה - מרוב זבל ובגלל שאיש לא מתחשב שם בזכויות יוצרים, קשה עד בלתי אפשרי

למצוא את היצרן והדגם הספציפיים לפי תמונות. בגלל זה רכבים סיניים הוצאו מחוץ לחוק בשרשור הנ"ל.

לענייננו, הדיון פה גרם לי להוריד מהמדף את אחד הספרים הכי עבי כרס שיש לי בארכיון. בתוכו יש גם

כמה דגמים מעניינים שעשויים להתאים לפה.

נתחיל עם משהו קל:

[ATTACH]223402[/ATTACH] [ATTACH]223401[/ATTACH]

פורסם

אני משער שהזיהוי יהיה קל, ההשתתפות אסורה על מי שראה אתמול Wheeler Dealers :wink:

xxx.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...