Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קפצתם קדימה ? :-D כשכתבתי לא דייהטסו טריוס אז מן הסתם זה גם לא גרסאות שלו כמו טיוטה קאמי או הפרודואה שהם הטריוס תחת Badge אחר.

הג'יפון הזה הוא עם מנוע דיזל 1.5 TUD5 של פז'ו 309 המנפיק 64 כ"ס פראיים ומבוסס על קיט CKD סיני (אבל זה בחידה שלי איננו סיני, אלא מיוצר על ידי יצרן שמייצר מכוניות משנת 1944!)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זה גם לא רנו ולא דאצי'ה

בנימה אופטימית זו (בוא נפתח חידון BADGE ENGINEERING):

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אחת הגרסאות הרוסיות? Doninvest Assol אולי?

הם אשכרה קראו ככה למכונית?:shock:

מי נהג בה,Joey Buttafuoco?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב בצבע בורדו זה דיהו לאנוס לשעבר שמרכיבים במפעל ZAZ באוקראינה. אני חושב המנועים הם תוצרת מקומית 1.3.

בקזחסטאן עדיין מרכיבים דיהו רייסר (נקסיה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ניחא זה, אסול זה חמור ברוסית, תאר לעצמך "סובארו חמור"?

זה רק נשמע דומה, אבל נכתב שונה. זה לא באמת אומר "חמור", אלא שם מאד נדיר ואצילי של בחורה.

למי שמעוניין, הנה ההסבר המלא ברוסית.

בקזחסטאן עדיין מרכיבים דיהו רייסר (נקסיה).

אני חושב שהתכוונת לאוזבקיסטן, מפעל UZ-Daewoo.

פורסם
אני חושב שהתכוונת לאוזבקיסטן, מפעל UZ-Daewoo.

צודק! כניראה שכחתי איפה מיוצר. :oops:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...