Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ:ג'יפ עד 170000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה שלי רוצה לקנות ג'יפ 7 מקומות עד 170000

התנאים שלהם הם

1.דיזל עדיף טורבו

2. 7 מקומות

3. 2005 ומעלה

4.עדיפות למושבי עור

אנחנו צריכים שיהיה חזק כי יש אופנוע ים שצריך לגרור

יש אפשרות לחריגה של עד 6000-8000

תודה רבה

חזי

פורסם

חשבת אולי על שברולט קפטיבה דיזל יד שניה? תוכל להשיג שנתון יותר גבוה יחסית מלנד קרוזר או פאג'רו דיזל שהם מצוינים גם... שלושתם עונים על הדרישות הקפטיבה הוא פחות לשטח, אגב יש גם יונדאי סנטה פה דיזל יכול לענות לא רע על הדרישות, מה אתה מעדיף? יש לך איזה סטייה למכונית שהיא יותר לשטח? או יותר לעיר? מה שכן בפאג'רו ובלנד קרוזר השורה השלישית תהיה יותר מרווחת אבל תשתדל למצוא אחת שמורה כמה שיותר כי יש כאלה שקורעים אותם בשטח ויש את אלה שבשביל הפוזה ומשתמשים בו רק בעיר.. בקיצור יש : שברולט קפטיבה, יונדאי סנטה פה, מיצובישי פאג'רו, טויוטה לנד קרוזר. לא התנסיתי באף אחד מהרכבים חוץ מנסיעות קצרות בסנטה פה, בפאג'רו ובלנד קרוזר... בכללי כולם די חזקים.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

סנטה פה אני מכיר אישית טוב כי חבר של אמא שלי סוחר רכב והיו לו כמה כאלה,

אחלה אוטו אבל אני רציתי להכיר עוד דגמים ואת האמת האמריקאיות די קורצות לי ולמשפחה שלי הגרנד צ'ירוקי למשל השאלה אם יש משהו בסביבות הגרנד צירוקי 7 מקומות

תודה רבה חזי

• תוכן חדש...