Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר למתוח קצת , אבל לאורך זמן , זה יכול להישבר שוב :idea:

האם אפשר להצמיד את הסליל באזור הנתק אחד לשני ,ובעזרת חוט מתכת או נחושת לחבר פיזית בליפוף צמוד + הלחמה באיזור :?:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול לנסות להלחים אבל זה לא יחזיק מעמד מכיוון שלא קיים חומר בידוד בנקודת ההלחמה.

אתה יכול להגדיל מעט את המירווח בין הליפופים.

מרק, עכשיו שאני מתבונן שוב בנגד אני רואה שלמעשה אין בכלל שום חומר בידוד על הסלילים ,מה שכן יש(או יותר נכון נשאר ממנו)זה מין חומר אפור שעובר מעל הסלילים ונראה כאילו שתפקידו הוא לדאוג למרווח שווה בין הליפופים .

פורסם

היי, בכול מקרה ייתכן שתתקל בקשיים בהלחמת הסליל מכיוון שהוא עשוי בדרך כלל מתיל הנקרא ניקכרום שהינו סגסוגת של כרום+ניקל או/גם נחושת לכן אם יש ברשותך משחת הלחמה אזי מומלץ למרוח לפני ההלחמה מעט משחת הלחמה על הסליל.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, בדיוק אתמול(עוד לפניי שקראתי את תגובתך האחרונה) ניסיתי להלחים את הנתק בסליל (ללא מישחה)ואכן כפי שציינת לא הצלחתי בשום אופן להלחים/להדביק/להצמיד את הבדיל לסליל, פשוט הבדיל הותך ונזל/טיפטף ממנו כמו טיפת מים, היכן ניתן להשיג את משחת ההלחמה הזאת?

פורסם

משחת הלחמה עוזרת בהלחמה וניתן לרכוש אותה בכול חנות אלקטרוניקה בשדרות הר-ציון.

במקרה שלך חבל על הזמן וכנראה לא תצליח להלחים את הסליל בגלל שהסליל שעשוי מחומר הנקא ניקוכרום, בתחילה חשבתי שאולי הבדיל כן יתפוס על הסליל.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אם אני מבין נכון את דבריך, אתה למעשה אומר שבמקרה שלי גם עם משחת הלחמה וגם בלי משחה אין מצב/אפשרות להלחים את הסליל, מה שבעצם משאיר לי רק את האופציה השנייה שהיא החלפת הנגד בחדש מקורי, הבנתי נכון?

לגשת לאחת מחנויות האלקטרוניקה בשדרות הר ציון בת"א עם הנגד התקול ולבקש מבעל החנות לנסות להלחים/לתקן אותו כדאי, או שזה יהיה ממש בזבוז זמן, מה דעתך שווה לנסות לפניי שאני הולך להוציא על חדש כמה מאות שקלים?

פורסם

מה הכוונה בקלמרה של חשמל? אתה מתכוון לחיבור בעזרת "שוקולדים"? כי אם לזה הכוונה לא נראה לי שהדבר אפשרי בכלל מכיוון שהסלילים הללו בעת פעולתם מתחממים מאוד ומאחר "והשוקולד" עשוי מפלסטיק הוא פשוט יותך/יימס.

מרק, פרט להלחמה יש עוד אופצייה לחיבור/הדבקה בין שתיי הקצוות שכן יכול לעבוד ?

• תוכן חדש...