Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

זו ההודעה שלי הראשונה שלי בפורום :-)

 

בשעה טובה קיבלתי רכב ליסינג מהחברה: יונדאי i30

הרכב היה שנה על הכביש מה שאומר שאני אהיה איתו כנראה שנתיים נוספות

אני מאוד מבסוט מהרכב ומהאיבזור שלו

רק דבר אחד מפריע וצורם לי שהרכב משמיע רחשי וויברציות/רעידות מכיוון ה- dashboard ומהדלת השמאלית ואלי גם מעוד דלת.

שנוסעים בכביש חלק וחדש ולא תלול הרחשים נשמעים פחות אך שהרכב ''מתאמץ'' טיפה רחשי הוויברציות נשמעים והם ממש צורמים ומעצבנים.

 

חשוב לציין שאין מוזיקה ברקע שגומרת לתופעה להופיע

במידה ויש מוזיקה עם באסים חזקים יש רחשי וויבראציות מחלקים נוספים ברכב (מכיוון הדלתות ועוד....) חבל שזה קורה אבל נראה לי שאין מה לעשות כי זו רמת הגימור של יונדאי....אלא אם כן יש לכם פתרון לכך :roll:

 

ובכן האם יש פתרון לבעיית הרחשים מה- dashboard :?:

מה עליי לעשות ?

 

בתודה

איציק

פורסם

מכוון הרכב בודאי עבר התקנות של מערכת/אזעקה/קודן/מרים שמשות ועוד דברים כבר פתחו פאנלים בדש ובטח גם לא דאגו לתפוס את היחידות והחווט כמו שצריך כדי שלא ירעישו.

גש למוסך שיבדקו את רמת ההתקנות ברכב.

×
×
  • תוכן חדש...