Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצירת מטרה

clio2001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני התחלתי ללמוד נהיגה לפני שבוע בשיער השני למדתי עצירת מטרה רציתי רציתי לדעת בדיוק מה זה אומר עצירת מטרה.

ורציתי לדעת בסיבוב במעגל תנועה מרפים מהגז לוחצים על הבלם ובסיבוב עצמו אני צריך לתת גז או בסיום הסיבוב

אשמח לתשובה תודה8)

פורסם

שלום.

בלימת מטרה:

בלימה אשר מתחילה בעוצמה מסוימת ולקראת הסוף פוחתת. יש שתי "מטרות" בבלימה הזאת

המטרה הראשונה היא בעצם לקבוע לך נקודה שבה תגיע לעצירה מלאה. (קו של צומת או סתם איזה נקודה אקראית)

המטרה השניה היא לא להגביר את עוצמת הבלימה. זאת אומרת שהבלימה חייבת להתחיל "חזק" יחסית ולאט לאט להפחית מהעוצמה עד לעצירה מלאה.

לגבי השאלה השניה:

זה תלוי בהמון משתנים, אך בעיקרון בכניסה לסיבוב אתה צריך להישאר על הברקס ולחזור לגז כאשר ההגה מתחיל להיפתח (להתיישר).

אם מהירות הנסיעה איטית ממגבלות האחיזה, אז אפשר לחזור לגז עדין גם לפני פתיחת ההגה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא לומדים נהיגה באינטרנט.

אין לי מושג למה המורה שלך מתכוון כשהוא אומר "עצירת מטרה".

בכיכר אין הגדרה רשמית לגבי האצה או בלימה. תלוי בכיכר, ברכב, בתנועה.

שאל את כל השאלות את מורה הנהיגה, בשיעור, ולא בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...