Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הבוחן הסביר לך מדוע "תיקונים כללים בגוף המרכב" מופיע תחת משמעות גבוהה?

מהם התיקונים שבוצעו במרכב ומדוע הם בעלי משמעות גבוהה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מופיע בבדיקה "ליקויים בעלי משמעות גבוהה" זה אומר בוודאות שיש פגיעת שלדה. ולא מינורית.

אם נוסיף לזה את ענין הבולמים שנוזלים ב 40K - המצב רחוק מלהיות טוב.

רק הערה לגבי צלחות הבילום. יש להם בלאי טבעי וממש לא נכון להגיד שלא מחליפים צלחות.

החום הרב של הבלימה מעוות את הצלחות עם הזמן ויש שחיקה טבעית.

במיוחד היום כשמשתמשים בחלקים תחליפיים סיניים הזולים ביותר שניתן למצוא שעלותם זניחה אבל "מתים" תוך זמן קצר.

שורה תחתונה - פגיעות שלדה ובולמים נוזלים - אני הייתי מתרחק.

פורסם

אני רוצה להבין משהו מאוד בסיסי. כשמצויין בטופס בסעיף "ליקויים בעלי משמעות גבוהה" ז"א פגיעה קשה?גם כאשר מצויין "תיקונים כללים בגוף המרכב"? מה זה אומר בכלל? שזה תיקון יזום כתוצאה מפגיעה כושלהי?או מכות ממדרכות?כי כשאני ישבתי עם הבוחן התעכבתי איתו על הנושא הזה בדיוק הוא אמר כי אלו הממצאים הוא לא יודע ממה זה יכול לנבוע שהוא לא נביא(-מפתיע) אבל שזה רכב טוב, אם בהתחלה חשבתי שהוא אמר את זה מתוך שאלו באמת הנתונים אני מתחיל לחשוש שאולי היות וזה רכב ליסינג של חברה גדולה הוא ניסה לסובב אותי.אני אנסהלהתקשר אליהם אבל אני בספק אם זה יעזור.

פורסם

טוב אז דיברתי איתם(-טסט ליין), אני חייב לציין כי זה היה מפתיע לחלוטין הייתי בטוח שעד שאני אשיג מישהו שם יקח שנים אבל ישר העבירו אותי לאותו בוחן שהייתי אצלו אתמול ושאלתי אותו מה זה אומר "תיקונים בגוף המרכב" הוא אמר מפורשות אלו תיקונים בפח של הרכב מה שנקרא "שפכטלים" בלבד ואין לזה שום נגיעה בשילדה אלא רק לפח שקיבל מכות "יבשות" יתכן מתאונות פח קלות בלבד קיפופים מדרכות וכדו' ולא מתאונות קשות. ככה שזה שולל לחלוטין את מה שאמר ceyal בקביעה נחרצת שליקויים בעלי משמעות גבוהה הינם פגיעות שילדה והנה הבוחן אמר מפורשות שזה לא נכון.השיחה הזו קצת הרגיעה אותי בנוגע לרכב.

פורסם

משמעות נמוכה אלו מכות פח כפי שציין הבוחן.

פירוש המילה משמעות נמוכה זה - לא מוריד מהמחירון של הרכב ולא משפיע על בטיחות הרכב.

משמעות גבוהה אומר בדיוק הפוך

הייתי מציע לך לבדוק קצת יותר לעומק. לא סתם משתמשים במילה משמעות גבוהה. לפי מה שהוא הסביר לך זה היה אמור להיות תחת משמעות נמוכה אם בכלל.

• תוכן חדש...