Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

תן לי סיבה אחת מוצדקת או לא, שקטע כביש עירוני, באורך של 100 מטר מקסימום, רווי מעברי חצייה, שהמהירות המוגבלת בו היא 50, בפועל לא ניתן לנסוע יותר מ25 קמ"ש,שנצבע בסגול, צבע שלא אמור לסנוור, לטשטש ראייה, להסוות הולכי רגל, למשוך תשומת לב למשך עשירית שניה עם הכניסה לכביש, יכול לגרום לתאונות בחורף או בקיץ(מה הקשר בכלל לעונות השנה?)?

בברכה

צביקה

נתניתי גאה(לא, לא יצאתי מהארון!).

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין מה להתרגש!

זה ברור שבקצב שיש פה רציחות עוד כמה חודשים הצבע יהיה אדום.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מה רע בשביט שלום רב !

הבנתי בצבעים שואפת לאפס!

אך בטוחני שיועצי ראש העיר נתניה, הגיברת, מרים פייברג/ איכר, יועצי ומהנדסי משרד התחבורה, בטוחני שאישרו את צביעת הכביש, ולכן אינני סבור שהוא צבע אקרילי, בעל מקדם אחיזה נמוך ועוד, לגבי ההשלכות קטונתי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בתור נתנייתי קצת פחות גאה, אני מאד מקווה שהצבע על הכביש אכן מיועד לצביעת כבישים ולא סתם הגיע מהעודפים של הקבלן. לאור השימוש בצבע "מחליק" במעברי החציה וסימון הדרכים בעיר בעבר, אני מקווה שהפרוייקט הנוכחי יהיה קצת פחות קטלני לנהגים ובעיקר לרוכבים. אכן, לא היינו רוצים לראות אותו נצבע באדום.

פורסם

היי צביקה

גם מעברי החצייה מאושרים ע''י המהנדסים של מע''צ, זה מונע ממני להחליק בכל עלייה על מעבר חצייה עם האופנוע?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כרוכב דו"ג לשעבר, זו גם היתה תגובתי הראשונה לכתבה. ישנם אמנם צבעים המיועדים לכביש, המכילים חומר מגביר חיכוך (נדמה לי אבקת זכוכית) אבל הוא יקר יותר ולא משתמשים בו.

עריכה: הכתבה מ-2004, ולמיטב ידיעתי, שום דבר לא השתנה:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2988860,00.html

באותה הזדמנות הייתי מעיף את מחזירי האור הבולטים המורכבים על פסי ההפרדה, גם בסיבובים חדים, ומערערים את יציבות הרוכב (למשל במעבר נתיב).

:turn-l:
פורסם

אני ראיתי את העגלת הנגררת של הצבעים של מעצ זה בדיוק כמו הצבע שצבעתי את הבית שלי.

צריך לאסור שימוש של צבע לבית לשימוש בכביש.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מה רע בשביט שלום רב !

הבנתי בצבעים שואפת לאפס!

אך בטוחני שיועצי ראש העיר נתניה, הגיברת, מרים פייברג/ איכר, יועצי ומהנדסי משרד התחבורה, בטוחני שאישרו את צביעת הכביש, ולכן אינני סבור שהוא צבע אקרילי, בעל מקדם אחיזה נמוך ועוד, לגבי ההשלכות קטונתי.

בברכה

צביקה

צביקה,

אם הבנתך בצבעים שואפת לאפס (כדבריך), אני ממליץ לך להקשיב לאלו שכן מבינים בזה ולרוכבי הדו"ג שחווים את השפעת הצבע על מקדם החיכוך - על בשרם (תרתי משמע).

אני לא יודע באיזה צבע בחרו להשתמש (נקווה שלא בצבע שמן...), אבל כל צבע שלא הוכן כחלק מתערובת הזפת טרם הסלילה צפוי לגרוע מאחיזת הכביש. בארה"ב למשל ישנם כבישים צבועים, אולם שם האספלט מוכן מראש עם הצבע ונסלל כך.

ההבדל בין אספלט מוכן מראש עם צבע לבין אספלט שנצבע לאחר מכן הינו בכך שהצביעה שלאחר הסלילה יוצרת ציפוי שמנתק את הצמיגים מהאספלט עצמו ובכך מוריד את מקדם החיכוך שלו (בדומה למים על הכביש, שמן, חול, קרח וכו').

דני G.

פורסם

מתחיל להימאס לי, כל פעם שאני בא להגיב דני בא וגונב לי את המילים מהפה :roll:

ולנושא, כפי שנאמר פה, כל הצבעים שצובעים איתם כיום את הכביש מחליקים, קל וחומר בתנאים רטובים.

הסיבה שמכרתי את הקטנוע הייתה מעברי החציה בת"א, פשוט משטחי החלקה מאולתרים שמיועדים להכשיל את הרוכב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

רק עכשיו ידעתי מהצבע

בכל אופן אתמול נהגתי בכביש הזה ולא שמתי לב בכלל שהוא צבוע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...