Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין, עם מזגן עד 25K מעל 2000'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר שאלתי פה בעבר אך עכשיו זה כבר לפני קנייה,

אני מעוניין ברכב אמין עם כמה שפחות תקלות, אוטומטי ומזגן חזק

לפחות 2000-2001

חשבתי על אקסנט, בלנו, סיריון

ועכשיו אני חושב אולי גם פונטו ורנו מגאן

יש המלצות כלשהן?

בנוסף, האם אתם מאמינים בכל המכוני בדיקה למיניהם? הרי כדי שלא יתנו אחריות על הבדיקה הם תמיד מוצאים איזו נזילה שלא באמת חייבים לסדר בטווח הקצר.

תודה ושבת שלום

פורסם

אם אתה מחפש מקסימום אמינות ולא מעניין אותך שום דבר מעבר לזה - אז הורד מהרשימה את הפונטו והמגאן.

האקסנט יכולה להיות אופציה לא רעה. גם הבאלנו (שהיא סכנה בטיחותית על גלגלים, אבל אמינה יחסית) ואחותה לבית סוזוקי - היורו-סוויפט.

לגבי בדיקה במכון - אם יש לך בעל מקצוע (מכונאי, פחח וכו') שאתה סומך עליו ומוכן לבדוק עבורך את הרכב בצורה רצינית אז אולי אפשר לוותר על בדיקה במכון. אחרת, אל תוותר על הבדיקה גם אם אתה יודע מראש שהיא תצא מלאה בכסת"חים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

O.K תודה רבה,

לגבי היונדאי, ממה שהבנתי הקאיה ריו היא כמו האקסנט, האם זה נכון?

ואם כן, אז נכון שאין לה שוק אבל למה לא לקנות מכונית כזו במחיר נמוך יחסית לאקסנט אם הן באותה רמת אמינות?

תודה רבה

פורסם

הריו החדשה (מ2005 והלאה) מבוססת על האקסנט. לא יודע לגבי הישנות יותר.

בכל מקרה מדובר במכונית מאוד בסיסית. רכב מנקודה לנקודה בלי יומרות. יש מזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הריו אמנם מכונית פשוטה וטובה אבל ברכישת הרכב לא תהיה בעיה אלא במכירה.

כמו שאמרת, יכולת השוק של הרכב לא ממש בשמיים בלשון המעטה.

בכל מקרה אשמח לגבש עצה אם תוכל לאמר לי מהן דרישותיך?

כי ההתלבטויות שלך התחילו מפונטו שזה רכב סופרמיני עד לרנו מגאן שזה משפחתי.

שלומי.

• תוכן חדש...