Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

השנה אני רוצה לחדש את הביטוח בחברה אחרת. אחרי בירור עולה שאם אתקין עלוקה אלחוטית עם שני ניתוקים הפרמיה שלי תרד באופן ניכר (יותר מ 30%!). בקיצור, אני מתחיל להרוויח מזה כבר השנה מיידית.

השאלות שלי הן:

היבואן טוען שבסקודה אסור להתקין שני ניתוקים אלא ניתוק אחד וכספת. הסוכנת ביטוח, שזו לא הסקודה\גולף\איביזה הראשונה שהיא מבטחת, טוענת שניתן להתקין ואין עם זה שום בעיה והרבה מתקינים. מדוע אי אפשר להתקין שני ניתוקים ברכב של צ'מפיון?

אני זקוק להמלצה על מתקין מורשה איתורן, עדיף באיזור אשדוד, אני מוכן גם להגיע לת"א אם הוא ממש טוב. הסוכנת ממליצה על "חשמל גלים" באשדוד. למישהו יש ניסיון איתו?

החשש היחיד שלי הוא שייגרם נזק לרכב מההתקנה והוא לא יכוסה ע"י האחריות. מצד שני נותרה לי עוד פחות משנה לאחריות, ומנסיון עם הוו גרירה שהותקן במורשה סקודה הם לא יותר טובים מחאפר מצוי אז אני בהתלבטות.

תודה רבה

מישהו כאן התקין משהו כזה ברכב של צ'מפיון?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מישהו? משהו?

אני רוצה להתקין ביום ראשון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בגדול אתה צודק, החאפרים המורשים של היבואן לא בהכרח יותר טובים מסתם חאפרים, א-ב-ל אצלם לפחות יש לך אחריות של היבואן (לפחות כל עוד מדובר ברכש חדש מהסוכנות).

באופן עקרוני אני נגד התקנות של מכשור אלקטרוני/חשמלי לא מקורי. לדעתי הרב המוחלט של בעיות חשמל ברכב חדש נובעות מהתקנות אלו. במקרה שלי מצאתי סוכנות ביטוח שהסתפקה במיגון הבסיסי שהרכב מגיע איתו מהיצרן. אני גם מוכן לשלם תוספת לפרמיה כדי לא להתקין שום דבר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...