Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אפתח ואומר שאם זה לא קשור לאחזקה אז אני מתנצל מראש ונא להעביר לאן שזה קשור, פשוט נראה לי הכי מתאים

לעניינינו

בחודש הבא נגמר לי הביטוח ואני מתכנן לחדש אותו...

אבל, בחברת הביטוח שממנה הייתי מאוד מרוצה עד לפני כמה ימים החליטו לקלקל את הקשר הטוב בינינו...

אסביר בקצרה

אני כבעל רכב המוגדר כספורט בביטוח (איביזה FR 1.8T) רכשתי ביטוח חובה + מקיף לנהג צעיר עד גיל 24 בשנה שעברה

במהלך השנה הסתיים לי הנהג צעיר כיוון שהגעתי לגיל 24, כבעל רישיון כבר 7 שנים וללא תביעות ביטוח בשלושת השנים האחרונות, פניתי בבקשה להחליף תוך כדי את הפוליסה לנהג רגיל ולא צעיר, כדי לקבל החזרים, (אציין כבר עכשיו שחבר שלי עשה זאת ואכן קיבל החזרים, לא באותה חברת ביטוח)

אותו סוכן ביטוח אמר, שאין דבר כזה והוא לא מוריד לי מהפוליסה, אמרתי בסדר והמשכתי בדרכי, כמובן שלא שבע רצון

לפני ימים אחדים אני מברר לגבי החידוש מול אותו סוכן, כאשר ההבדל בין נהג צעיר לרגיל מוריד לי בדיוק 500 שקלים מסך התשלום על המקיף, נשמע הזוי לחלוטין שרק 500 שקלים הם ההבדל בין נהג לא מיומן לכן מיומן, שוב ללא תביעות ביטוח בשלושת השנים האחרונות.

בנוסף ביקשתי לבטל בביטוח את שישי שבת, אני שומר שבת ולכן אין צורך בנסיעות בתאריכים אלו. וגם פה ההוזלה היא 500 שקלים. עוד פעם, תמוה לחלוטין

ולשאלותיי, האם למישהו קיים ניסיון עם חברות הביטוח האלו ואלו באמת הפרשי התעריפים?

בנוסף האם מישהו ממליץ על חברת ביטוח טובה בעלת תנאים מצויינים ללקוחותיה בלי יותר מידי בעיות ומחיר לא בשמיים?

Confidence In Motion

פורסם

א. ביטוח אינו אחזקה. רכב נוסע בלי שום בעיה גם ללא ביטוח.

ב. בקצרה, מדובר בשוק חופשי ותחרותי. אל תשמור אמונים לאף אחד, בטח לא לסוכן/סוכנות ביטוח. נאמנות לא תורמת לך מאומה, אבל מקלה מאוד את עבודתו של הסוכן. צא, ברר ולמד.

• תוכן חדש...