Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני כמה ימים אבא שלי לקח בהרצליה את הרכב הנ"ל.

לאחר שיקלולים של מחיר,מקום וכ'ו הוחלט ללכת על B3 סאדן.

האמת? אני לא חובב סובארו,תמיד נתנו לי תחושה קרה מפנים הרכב ותחושה זולה.

אולם הפעם זה קצת שונה,היו שני אופציות,או אדום או שחור. אבי לא חובב שחור עקב החום אז הוחלט על אדום אולי לאחר יומיים שלושה הוא שינה את דעתו.

יצא לי לראות סאדן לפני כך והצורה ממש לא יפה,מן סוג של החלאה של מספר רכבים ובלי אופי משל עצמה.

היתי אמור לנסוע עם אבי לקחת את הרכב אך הדבר לא הסתדר וראיתי אותו רק ביום חמישי בערב(נלקח בחמישי בבוקר).

נדהמתי!

הרכב מגיע עם שלל תוספות כגון: קסנון מקורי,חלונות כהים,חצאיות בהיקף,מושבי ספורט,ספויילר אחורי(כמו הדגם היוצא),פסי ניקל על סף החלון,גנטים 17 אינץ'.

השחור יושב עליה בול וסוף סוף יכולתי להגיד שהרכב נראה בעיניי טוב!

לגבי הפנים,תנוחת הישיבה של הנהג נוחה,מה שאי אפשר להגיד על היושב ליד שההרגשה שאתה יושב נמוך מידי לעומת הקונסולה.

מושב אחורי לא התיישבתי לכן לא אוכל לתת חוות דעת.

הקונסולה עדיין נותת הרשה טיפה זולה וקרה(לעומת הגרמניות).

לוח מכוונים מאוד נוח,הגה נעים למגה.

אישית,קצת חסר לי מה שיש למשל בגולף\שירוקו,אני 1.96 ואני זקוק למרחק רב מהדוושות,אצלי באיביזה יש לי חוסר כמו בB3.

מבחינת גובה הראש אין בעיה כלל.

מדובר רק על רושם ראשוני ותבוא התרשמות רצינית יותר בהמשך לאחר מספר נסיעות.

נכתב כדעה אישית בלבד.

בן.

BEN_1241.jpg

BEN_1231.jpg

BEN_1239 .jpg

Got To love It

פורסם

מה זה חוקי להיסתובב עם לוחית בלי מספר ?

או שאתה צריך לבחור אחד כי זה אוטו חדש ?

סתתאם

תתחדש ניראה טוב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תתחדש , אני יכול להוסיף שנהגתי בכזו (אומנם 5 דלתות) בעליות של רמת הגולן דרך הירידות של היישוב מסעדה בואכה קרית שמונה .

די אהבתי את הנהיגה (לא משווה בכלל לSTI או B4 3.0 ),לא היה היגוי יתר ,אני לא יודע איך זה ב 4 דלתות .

כח לא היה חסר,תנוחת הנהיגה וכיסא הנהג היו סבירים אך לא מעבר .

יש לי שאלה, כדי להבין מה העדפותיך,מדוע החלטת לרכוש את הסובארו ולא לדוגמא את המאזדה SPIRIT .

פורסם

אפשר לשאול כמה עלה התענוג?

תתחדשו. ולגבי הצבע, ראיתי B3 בצבע אדום והצבע יושב על הרכב ממש טוב וכמה שאני חושב שהB3 מכוערת, מאוד אהבתי את האדום וזה משנה את כל האוטו. אבל עדיין, אין על שחור.

ועוד שאלה, בגירסה הזו, בפרט מנוע 2.0 לא צריך להיות סאן-רוף?

פורסם

בתמונה השמאלית היא משום מה נראית כמו לקסוס קטנה..

תתחדשו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לקסוס? אנשים קצת נסחפים פה :-)

בכל אופן, עוד תמונות יתקבלו בברכה :idea:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...