Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון:לבסוף לאחר סבב חשמלאי רכב שרצו מחירים על החלפת מנוע למאורר סביבות ה600 שקלים לא כולל מע"מ.

החלטתי להחליף בעצמי. לא היה סיפור בכלל להחליף קניתי את המנוע ב300 שקלים כולל מע"מ הרכבתי ועכשיו הרכב לא מתחממם והמאוורר נכנס לפעולה בזמן.:-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חבל מאוד,חבל אגב שאתה לא לוקח בחשבון גם את שאר הרכבים עם המנוע הזהה,שברולט לומינה וכן הלאה.

לא נורא,בהצלחה.

דרך אגב,תן למנוע כמה בדיקות...

אגב לפני החלפת המנוע,בדקת אם כאשר אתה מפעיל מזגן הוא נכנס לפעולה?

פורסם

לדעתי במידה ויש גישה נוחה למאוורר ולא צריך לפרק איזה רדיאטור כדי להגיע אליו (אני לא מכיר את הרכב) אתה יכול לעשות זאת בקלות לבד .

במצב שתיארת שכאשר נותנים למאוורר מכה קלה אז הוא עובד , כנראה שהפחמים גמורים או שיש איזשהו חיבור רופף , בכל מקרה מנוע של וונטה לא מסובך כלל .

לי הייתה בעייה דומה ברובר שלי לפניי חודשיים בערך, ולמרות הבנתי האפסית ברכבים הצלחתי לעשות זאת לבד:-) (בנתיים המאוורר עובד פיקס) .

עמנואל.

פורסם

תודה חברים.

המנוע הקודם לא היה נכנס לפעולה אפילו אחרי הפעלת המזגן. החדש לעומת זאת,עובד לאחר הפעלת המזגן.

ניסתי כמה פעמים בדיקות ונסיעות והמאוורר עובד עכשיו מעולה מהיר מאוד לעומת הקודם.

פורסם

עידכון:לצערי היום שוב יש בעיה,נסעתי עם הרכב לנסיעת מבחן לעומת אתמול שלא נסעתי אלא רק הנעתי את הרכב וראיתי שזה עובד פיקס. היום לעומת זאת,נסעתי בכביש ראשון ופתאום המדחום טיפה והמאוורר עשה רעש אז ישר עצרתי בצד הדרך.

וראיתי שהמנוע של המאוורר לא מסובב את המאורר ועולה עשן וריח שרוף מהמנוע. מה זה אומר? שהמנוע שמכרו לי דפוק?

• תוכן חדש...