Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להגיד שקצת נדלקתי על ה

, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקומות/אתרים בארץ (כלומר בעברית) שמלמדים את הנושא? לא חייב למידה מקצוענית, רק להכיר קצת את התחום.

תודה מראש8)

Insane things comes from insanely people.

פורסם

גם אני התעניינתי בזה לפני כמה זמן ובמקרה ראיתי בטיילת באילת איזה בחור שעושה כאלה על המקום ומוכר אותם,פשוט עמדתי איזה חצי שעה לידו והסתכלתי ושאלתי אותו איפה אפשר ללמוד את זה אז הוא אמר שהוא למד את זה לבד,זתומרת ראה איזה מישהו בחו"ל עושה את זה חזר לארץ וקנה ספריי והתחיל להתאמן ולקח השראה מאנשים אחרים.

ניראה לי שזה לא משהו שלומדים באיזה קורס או משו אלא יותר משהו שמתאמנים עליו לבד ומגלים סגנון משלך וזורמים עם זה (ככה הוא אמר שהוא התחיל עם זה..)

פורסם

בעבר יצרתי קשר עם הבחור לגבי קנייה של כמה תמונות, אתה יכול לשלוח לו אימייל והוא עונה, אתה יכול לשאול אותו באיזה סוגי צבע הוא משתמש ובאיזה סוג של נייר, ולהזמין חומרים בחו"ל באם אין כאן.

מאוד ממליץ\ הבחור נחמד.

פורסם

אבל צריך להתחיל ממשהו, לא? דפים מיוחדים, ספריים מסויימים, כלים... איפה משיגים כזה?

ראיתי בחלק מהסרטונים שמרכיבים מן מסיכה - למה?

פורסם

כן,צריך דפים מיוחדים-אני לא יודע בדיוק איך קוראים לדפים האלה אבל זה סוג של canvas,בצד אחד הוא חלק כזה (החלק שמציירים עליו) ובצד השני הוא מעין מט כזה מחוספס קצת,אבל לצערי אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות אבל בטח בחניות למלאכה ובניה ניתן למצוא.

אין בדיוק ספריים מיוחדים,כל ספרי צבע לפלסטיקים או דברים כאלה יתאים לך,תוכל למצוא אותם בחנויות כמו ACE וכו'...

כלים אין כל כך הרבה,מה שאתה צריך לבסיס זה:

1.ספריים

2.את משטחי הציור (canvas)

3.מעין שפכטלים קטנים כאלה+שפכטל גדול(להדגשה אם אתה עושה הרים וכל מיני והגדול הוא לרוב משמש לציור קרני אור,הדגשה,לתת גבולות לציור וכו'),אם אתה לא מוצא קטנים אפשר להשתמש בכרטיס אשראי ישן או משהו בסגנון.-http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4662742/048661347508md_Full.jpg

4.מכסים עגולים בכל מיני גדלים-ליצירת כוכבים,עינים ועוד דברים עגולים חח...

5.דפי מגזינים,אפשר גם דפים רגילים אבל עדיף דפי מגזינים מבריקים כאלה-ליצירת הרים ברקע.

6.כפפות לייטקס-לא כל כך חשוב אבל אם בא לך לשמור על ידיים נקיות ולא דביקות כי לפעמים זה מפריע לדיוק של הספריי.

7.מסיכה-חשוב מאוד,הגזים והצבע של הספריי רעיל מאוד וממש לא כדאי לנשום אותו (לא חייבים מסיכת אב"כ,אפשר מסיכה רגילה ופשוטה כמו של מנתחים).

נ.ב

אם בא לך שאני אכתוב לך במפורט בפרטי איך כדאי להתחיל ומה לעשות בבסיס שלח לי הודעה או אם אתה מעדיף יש ביטיוב כל מיני אנשים (שממש טובים בזה) שהעלו סרטונים איך להתחיל-חפש spraycasso הוא העלה הרבה סרטונים שמסבירים איך להתחיל.

מקווה שעזרתי :wink:.

פורסם

בכל מקרה, יותר קל להכנס לאתר שלו בלינק ביוטיוב, בצד ימין, ולהזמין DVD של הסברים ואיזה חומרים ובכללי להכנס לאתר שלו, כמו כן גם ניתן להזמים חומרים ישירות ממנו.

(יש לו סרטוני הסבר קצרים להדגמה בחלק של הזמנות DVD.

http://www.spacepaintings.com/instructional_videos.html

*** או לחלופין לכתוב ביוטיוב,

space painting tutorial

פורסם

5.דפי מגזינים,אפשר גם דפים רגילים אבל עדיף דפי מגזינים מבריקים כאלה-ליצירת הרים ברקע. - חייב דפי מגזינים? זה נותן אפקט אחר מסתם עיתון?

7.מסיכה-חשוב מאוד,הגזים והצבע של הספריי רעיל מאוד וממש לא כדאי לנשום אותו (לא חייבים מסיכת אב"כ,אפשר מסיכה רגילה ופשוטה כמו של מנתחים).

אחלה, רק איפה קונים מסכת אב"ח (וכמה זה אמור לעלות?)

נ.ב

אם בא לך שאני אכתוב לך במפורט בפרטי איך כדאי להתחיל ומה לעשות בבסיס שלח לי הודעה או אם אתה מעדיף יש ביטיוב כל מיני אנשים (שממש טובים בזה) שהעלו סרטונים איך להתחיל-חפש spraycasso הוא העלה הרבה סרטונים שמסבירים איך להתחיל.

בשמחה! :-D

מקווה שעזרתי :wink:.

5 תווים

פורסם

כמו שכתבתי לא חייב דפי מגזינים אפשר גם דפים רגילים,פשוט הדפים הרגילים סופגים מהר מאוד את הצבע וזה לא בידיוק מה שאנחנו מחפשים,דפי מגזינים הצבע יותר נדבק אליהם מנספג אז זה נותן אפקט טוב יותר כשמשתמשים בהם ליצרת הרים-מרססים 2,3 שכבות צבע ואז שמים על זה את נייר המגזין עוברים עליו קלות עם האצבעות מזיזים אותו 2 מילימטר הצידה ומורידים כמו שבנות מורידות רצועות שעווה (התיאור הראשון שעלה לי לראש..)-תחפש ביו טיוב spray painting tutorial-זה עוזר מאוד.

נ.ב אם תמצא מקום שמוכרים את הנייר הזה שמציירים עליו תגיד לי כי סגרו את המקום שהייתי קונה בו+אם יש לך מושג איך וראים לו בעברית זה יעזור לי כי מי שהייתי קונה אצלו היה אמריקאי.

פורסם

ידוע לך אם ניתן להשתמש נייר צילום במקום נייר קנבס?

ואיפה ניתן לקנות צבעי ספריי כאלה? (לא מצאתי לא בACE ולא בהום סנטר).

פורסם

אני את שלי קניתי בהום סנטר בבילו. בחנויות בסגנון של ACE והום סנטר ניתן למצוא,זה לא ספרי מיוחד זה ספרי לפלסטיקים,או לאוטו לשימוש חיצוני.

ואני לא ממש יודע אם אפשר על נייר צילום,כל הקטע בנייר קנבס זה שיש לו צד אחד מט ומחוספס כזה וצד שני מבריק וחלק שעליו מציירים ובצד הזה הצבע לא נספג מהר כמו בנייר רגיל וגם הנייר עצמו עבה יותר. מה שאני רוצ לנסות אבל זה לצייר על כפה(המלבן הלבן הזה שדומה לקלקר) ולראות איך זה יוצא הבעיה אני לא ממש יודע איפה אפשר למצוא,מחר אני אנסה לחפש בהום סנטראו ACE. אני חושב אולי להזמיןposter board מאמזון אבל אני לא יודע אם הם שולחים לארץ-חבילה של 100 עולה בערך 24 דולר.

פורסם

הנייר שמשתמשים בו לspray painting art הוא אמור להיות מעין מחוספס בצד אחד ובריק בצד שמציירים עליו-הצד המבריק סופג לאט יות את הצבע וזה מה שאנחנו מחפשים בספריי פיינטינג כי עושים שכבה על שכבה על שכבה עם פיסולים בעזרת שפכטל וכו' וזה אחד היתרונות שיש לנייר קנבס וגם הצד המבריק נותן גלוס יפה לצבע אחר כך.

• תוכן חדש...