Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אני שואל את מי זה מענין?

למה לדבר ולפרסם ולהעלות לדיון נושא זה?

למי איכפת? הוא איזו שהיא אישיות דגולה שתורמת לחברה? למדינה? מישהו שצריך לזכור את שמו ולחנך על ברכיו את הנוער?

אה, לא?

אז אין צורך לדבר עליו, לדעתי.

פורסם

תגובות כאלו היו צפויות. זה בסדר הוא לא צדיק למרות ששילם חובו ב 4.5 שנות מאסר.

YE0267640_a.jpg

חלפון. נפצע קשה

צילום: דודו בכר

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

שילם את חובו? אם לא הייתי אחראי פורום והייתי כותב את מה שאני חושב על האיש ופועלו, אני עצמי הייתי מכניס לי התראה.

קרא כאן:

• זיוף צ'קים ומסמכים - בינואר 2009 הורשע חלפון, שוב במסגרת עסקת טיעון, בעבירות של זיוף ומרמה ונגזרו עליו שלושה חודשי עבודות שירות. חלפון הודה שבשנת 2002 זייף המחאות של הנהלת בתי המשפט ובשנת 2003 קיבל אשראי תוך כדי שימוש במסמכים מזויפים.[4]

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תגובות כאלו היו צפויות. זה בסדר הוא לא צדיק למרות ששילם חובו ב 4.5 שנות מאסר.

YE0267640_a.jpg

חלפון. נפצע קשה

צילום: דודו בכר

על מה התראה? כתוב: למרות...

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

נו,עוד עבריין שנורה,לאט לאט הם יחסלו אחד את השני ולא יישאר מהם זכר...(כן בטח :roll:)

העיקר שלפני שנתיים אמר בראיון שאין לו שום קשר לעולם הפשע :roll:

פורסם

אתה צוחק?

הוא נסע כנציג של מדינת ישראל לשוודיה עם משלחת לאומית רשמית, זה נראה לך יאה שבין לבין הוא יבקר אצל זונה?

הוא רוצה זונה שוודית? שיטוס על חשבונו מכיסו הפרטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...