Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ רכישת פג'ו 206 שנת 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי המלומדים

ה306 שלי שנת 2001 1.6 אוטומט הולכת לשווק חיים בערך.

הגיר צריך שיפוץ של 8 וחצי אלף (בלי מע"מ) והמנוע כבר עבר את ה 200 אלף.

היא נוסעת עדיין מעולה והכל אין עליה, ונימצאת אצלי כימעט 3 שנים.

עכשיו המחירון שלה הוא 24.000.

יש מישהו שהוא חבר טוב של גיסי שהוא עושה טרייד אין על מכוניות ישנות.

הוא הציע לי לקחת ממנו פג'ו 206 יד ראשונה שנת 2005 1.4 אוטומטית דגם XT עשתה 94 אלף ק"מ ב50 אלף שקל והוא יקח על האוטו שלי מחירון, מה שאומר שאני אצטרך להוסיף 28 אלף שקל.

הלכתי ללובינסקי.. הם יתנו לי על האוטו שלי אולי 12 אלף אמרו.

ושאין להם במלאי בכלל 206.

אני לא ממש מכיר את הרכב והבעיות שלו.

השאלה מה אתם מציעים לי לעשות.

כי בוא נגיד שאם אני אמכור את ה 306 שלי למישהו פרטי דרך יד 2 מחירון אני בחיים לא אקבל עליה מחירון כמה שהיא שמורה והכל.

תודה לעוזרים smile.gif

נ.ב - על הפג'ו 206 הוא נותן לי אחריות לשנה.

וגם אם ימאס לי מהרכב אני יכול לבוא לקבל עליו מחירון ולקחת רכב אחר.

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

עסקה לא רעה בכלל,קשה לך יהיה לקבל מחיר מחירון מלא על רכב במצב לא במייטבו.

אני מציע לך להקשיב לגיסך וללכת לראות את ה206 תעשה עליו סיבוב ,תבדוק בלמים הכל אין רעשים,תעשה בדיקה כוללת לרכב במכון מורשה,אחרי כל העסק עם הרכב עבר את הבדיקה,94,000 יד 1 ותוצאה חיובית ומחיר מחירון על ה306.הצעה מפתה וטובה.

פורסם

שיפוץ גיר עולה ברוב המקרים פחות מ8K ש"ח. אולי כדאי שתקבל הצעת מחיר ממכון גירים נוסף?

את הדיעה שלנו לגבי רכישה מסוחרים כדאי שתקרא במדריכים שבדביק שבראש הפורום.

תזכור שיש סיכוי טוב שה206 הנ"ל הגיעה לסוכנות בדיוק כמו הפיג'ו שלך - עם קילומטראז' גבוה וגיר דפוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...