Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן לקנות אוטו התקציב שלי הוא כ110K. ויש לי 2 שאלות חשובות:

1) האם כדאי לקנות אוטו יד2 שמבחינת ביצועיו ו"השם" שלו הוא יותר טוב? או שתמיד כדאי לקנות אוטו באותו מחיר מהחברה שהוא חדש, ולשמור על ראש שקט?

2) יש לי דוגמאות למכוניות שאני חושב עליהן. אאודי A3 יד 2(הפייבוריט שלי), גולף יד2, מאזדה 3 ספורט, יונדאי איי30 וסיאט איביזה.

אשמח אם תייעצו לי בנוגע למכוניות. המכונית שאקנה חייבת להיות משנת 2006 ואילך, וכמובן בטיחותית.

תודה!

פורסם

אתה שואל שאלה שאין לה תשובה חד משמעית. יש כאלו שלא קונים חדש כי הם לא רוצים לספוג את ירידת הערך הראשונית או שפשוט התקציב שלהם לדגם שהם רוצים לא מספיק, ויש כאלו שמעדיפים את הראש השקט של רכב חדש עם שנתיים - שלוש של אחריות. לאילו מאלה אתה שייך ? את זה אתה בטח יודע יותר טוב ממני. -:)

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אני מפחד מרמאות של הישראלי המצוי. שאני אקנה רכב שעבר תאונות ורצוף בתקלות.

מבחינת המכוניות שנתתי, מה יש לכם לספר לי עליהן?

פורסם

לא חסר אנשים שנפלו ברכישת רכב יד שנייה, אבל לא חסר אנשים שקונים יד שנייה ונהנים.

תשמע, בשביל להימנע מרמאים יש הרבה שיטות, כמו בדיקת רישיונות ואימות נתונים (שאכן הרכב שייך לבעלים והוא אותו יד שהוא טוען) לבדוק ספר טיפולים ולא להתפשר על אחד כזה במיוחד ברכב יד שנייה (ולבדוק שהרכב טופל כראוי במורשה), לעשות לרכב בדיקה במכון שמתחמה בבדיקת רכב ולא לסמוך על המוכר שטוען שהרכב נוסע "בובה", לעשות סיבוב על הרכב ולהרגיש אותו שהוא אכן נוסע "בובה", ויש עוד הרבה "מה לבדוק לפניי רכישה".

תסתכל בראש העמוד של ייעוץ ברכישת רכב יש המון טיפים.

לקנות רכב מיד שנייה בתקציב שמאפשר רכב חדש מהסוכנות זה אומר לקבל יותר איבזור בפחות שנתון.

פורסם

ככל ששווי העיסקה עולה, כך גדל הסיכון בקנית רכב מיד 2. יש הבדל גדול אם נדפקת ב20K או ב110K. אם אתה מראש חושש מרמאים עדיף לך לדעתי לישון בשקט ולקנות רכב עם ניילונים מאשר לקחת סיכון.

• תוכן חדש...