Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרכז קניות פתוח סגנון BIG,ביל"ו.

האם מותר לשים על רכבים פליירים לפרסום? רק היום שמעתי שחבר רחוק (חבר של "שלום, שלום")

קיבל דו"ח.

האם אני עובר פה על איזו עברה? אם כן, מהי?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

איזה מזל שאני לא קיבלתי.

במשך כמה חודשים תמימים (נובמבר-אפריל),חילקתי פלאיירים של חברה שאני עובד בה,מוזר כי היו שם לא מעט ניידות ואף אחד לא דיבר איתי למרות שחילקתי בכל BIG.

נחכה לדעת המשפטנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה עובר על החוקים הבסיסיים של התנהגות אנושית.

פה בפורום רכב זה מקום מעולה לשאול. כבר יצא לי לצעוק על אידיוטים ששמים לי דברים על האוטו.

מצד אחד זה אומר "אין לי כוח לזרוק את זה לפח בעצמי, אז אני אשים לך את זה על האוטו כדי שאתה תזרוק את זה".

מצד שני אתה אומר "אני מוכן להרוויח כסף על חשבון רווחת הכלל, כי אין לי בעיה לפזר זבל כל עוד משלמים לי".

מי כאן אוהב שתוקעים לו דברים על האוטו?

לי כל הזמן שמים פליירים על האוטו ואני לא זורק אותם לרצפה, אז האוטו שלי תמיד מלא בפליירים לדברים שאני לעולם לא אקנה וגם לעולם לא אקרא.

זה מעצבן מאוד!

תגובה מוגזמת? אולי.

אבל אולי לא.

פורסם

לי כל הזמן שמים פליירים על האוטו ואני לא זורק אותם לרצפה, אז האוטו שלי תמיד מלא בפליירים לדברים שאני לעולם לא אקנה וגם לעולם לא אקרא.

אני דווקא אוהב את הכרטיסי ביקור של "מסאג'ים" ששמים על הרכבים בת"א בכמויות מסחריות, מעביר לי את הזמן בפקק.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מצד אחד זה אומר "אין לי כוח לזרוק את זה לפח בעצמי, אז אני אשים לך את זה על האוטו כדי שאתה תזרוק את זה".

כן, זה בדיוק הסיבה ששמים את זה על כל אוטו ואוטו במקום לזרוק בפח את כל החבילה.

עזוב, אם לא חילקת פליירים בחופש הגדול בבית הספר כדי לממן קניית ספרי לימוד, אתה לא תבין את זה.

נ.ב. אתה בטח מאלה שמתחילים לקלל את השומר בכניסה לסופר כשזה מבקש ממך לפתוח תיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה עובר על החוקים הבסיסיים של התנהגות אנושית.

זה מעצבן מאוד!

.

צודק במאה אחוז, מי נותן לך את הזכות לשים לי משהו על הרכב? מבחינתי זה זבל.

כנל לגבי פליירים שמגיעים בדואר, זה ממש ספאם בחסות דואר ישראל (משלמים להם על זה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

כל הפליירים האלה זה ספאם לכל דבר. תולים אותם על ידיות הדלתות במקומות מיגורים, שמים אותם מתחת לוישר, בתיבות דואר, דוחפים אותם במקומות ציבוריים. יש גם הודעות מוקלטות שמתקשרים בטלפון ואתה לא יכול לנתק שיחה (מרים שפופרת ועדיין שם טוחנים את המוח בשטויות שלהם), מיילים שמצעים לקנות כל מיני שירותים/מוצרים וכד'.

כל זה סוגים של ספאם.

הבעייה שלי היא לא עם מי שעושה את זה. הרי בד"כ מדובר על סטודנט שמרוויח כמה מאות שקלים לבגט בהפסקת צהריים או תלמיד תיכון שבחופש מרוויח לכרטיסי קולנוע או שעון. הבעייה היא מעסיקים שלהם. הם גורמים לחבר'ה האלה שמחפשים כל מקור פרנסה אפשרי לגרד קצת כסף (וזה ליגיטימי מצידם) לעסוק בדברים כאלה. אותם צריך לקנוס על זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאט לאט, לא מזמן יצא החוק שאוסר ספאם במייל, בנתיים מהלך יפה שעובד טוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

השאלה שנשאלה זה האם זה חוקי או לא חוקי ולא אם זה מעצבן אותכם.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

מאד מעצבן אותי.

אבל אני חצוי כרגע בדעותיי.

מאד ייתכן שבקרוב אצטרך להפיץ פלאיירים בעצמי.

ואני חצוי בין הצורך ובין האנושיות.

אני שונא את הפלאיירים בתיבות דואר ועל הרכב, חבל לכם על הזמן. אבל מצד שני, זה פירסום.

חשבתי במקום לתקוע פלאיירים לאנשים בתיבה, להצמיד אותם ללוח המודעות של הבניין. ולא לשים אותם מתחת למגב של האוטו, אלא פשוט להניח על החלון, אם יעוף-יעוף.

המחשבה כאן היא, שמתוך 100 אנשים ששונאים את הפלאיירים האלה, 1 בדיוק יצטרך את מה שמופיע בהם.

מה אתם חושבים?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ההיגיון הזה לקוי.

המחיר שכולנו (כולל כדור הארץ) צריכים לשלם על זה שאחוז אחד מהאנשים בדיוק היה צריך שאיבת שומן ב50% הנחה\ נסיעה לטורקיה במבצע מיוחד\ קורס יוגה\ אוכל סיני סוג ז'\ דאודורנט טבעי בלי אלומיניום, הוא פשוט גבוה מדי.

יש המון צורות לעשות כסף.

זה גם אם לא רואים את זה וזה עף, זה עדיין מוריד את איכות החיים של כולנו, שנראה את הזבל הזה מתעופף ברחוב.

פורסם
ההיגיון הזה לקוי.

המחיר שכולנו (כולל כדור הארץ) צריכים לשלם על זה שאחוז אחד מהאנשים בדיוק היה צריך שאיבת שומן ב50% הנחה\ נסיעה לטורקיה במבצע מיוחד\ קורס יוגה\ אוכל סיני סוג ז'\דאודורנט טבעי בלי אלומיניום, הוא פשוט גבוה מדי.

יש המון צורות לעשות כסף.

זה גם אם לא רואים את זה וזה עף, זה עדיין מוריד את איכות החיים של כולנו, שנראה את הזבל הזה מתעופף ברחוב.

הקטע המודגש זה מהמודעה בנשר ע"י תל חנן נכון? הרסת אותי מצחוק.

בכל אופן, עדיף פלאייר על החלון מידיים נסתרות שיוצאות מבור הבדיקה שמדביקות לך מדבקה של מכון הטסטים בו אתה מנסה להעביר את הרכב שלך טסט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...