Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד 4 או 5 חודשים אני מתכנן לקנות רכב, המחיר ינוע בסביבות ה- 15- 20 אל"ש.

מה עדיף???

1. אופל אומגה- גדולה, חזקה, נראת לא רע, (מעוניין במפוארת- סלון עור וכו')

2. רובר 416- סקסית, הונדה זולה לרכישה (מעוניין במפוארת- סלון עוד וכו')

3. יונדאי לנטרה ידנית- מקבלת מחמאות לא רעות מהחברה..

4. רנו מאגן קלאסיק- ידנית בעדיפות ראשונה, נוחה, נעימה לנסיע.

אני בגדול אוהב רכבים גדולים (הרבה מתכת) אבל ה- 2500 סמ"ק של האופל מפחידים טיפה.

למרות שאני חושב שאני יתמודד עם זה.

אם יש לכם הצעות לרכבים אחרים אני ישמח, תרשמו רק מה היתרון והחיסרון שאתם מכירים בכל רכב.

תודה על העזרה!

:evil:ramzi86:evil:

פורסם

אחי בגדול, כל אלו שציינת שומר נפשו ירחק.

רובר חסרת חלקים בשוק עקב פשיטת רגל של היצרן שלא לדבר על שוק שמת מזמן ושמי שמוכר רובר עושה חאפלה באותו יום... כנ"ל לגבי האופל!

הלאנטרה לא רעה אבל אה... הרנו עדיפה על כולם למרות ששוב אני אומר לא היתי קונה אף אחת מהם.

חפש לך לאנטיס 1800 סמ"ק, סיויק שמורה או משהו שפוי יותר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יש לך נסיון עם רובר שאתה מבלבל את המוח?

ל400 יש חלקים בשפע עקב העובדה שמדובר בהעתק של הסוייוק LS.

וה400 ו600 נמכרות במחירים טובים ומהר.

רובר חסרת חלקים בשוק עקב פשיטת רגל של היצרן שלא לדבר על שוק שמת מזמן ושמי שמוכר רובר עושה חאפלה באותו יום... כנ"ל לגבי האופל!

הלאנטרה לא רעה אבל אה... הרנו עדיפה על כולם למרות ששוב אני אומר לא היתי קונה אף אחת מהם.

בהצלחה.

Peugeot 208GTI

פורסם

בהצלחה.

אולי ניתן לחדול מההכללות הללו, האם הייתה אי פעם ברשותך אחת מהארבע המצוינות פה ?

מציע לפותח השירשור להימנע לחלוטין מהאומגה , כל השאר ניתן למאכל אדם, קנה את השמורה ביותר, וזו שבמצב הטוב ביותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא מבין מה ההתנגדות לאומגה, שנתונים 97 עד 99 עולים גרושים, דגמי האלגנט מפנקים מאוד, סלון עור, חלון גג ועוד שאר גימורים חביבים, הנעה אחורית, אחיזה מטורפת, ובטח יש עוד דברים שלא נדבר על מנוע שד 2500 סמ"ק.. מה הבעיה איתה חברה?

:evil:ramzi86:evil:

פורסם

תיקח בחשבון שרכבים מהסוג ומהשנתון הזה יצריכו יישור קו.

תשמור כמה אלפים בצד בשביל זה.

אומגה לא נחשבת לרכב אמין במיוחד וזה נאמר בעדינות, המנוע שלה גדול והרכב כבד מאוד, צריכת הדלק תהיה גבוה אפילו גבוה מאוד.

פורסם

לפי דעתי אקורד יכולה להיות אופצייה מעניינת. אם אתה בוחר אקורד, ממליץ לחשוב בכיוון דגם EX (מפואר לאומת LX הפחות מפואר) בגירסא 2200.

בתקציב שלך מדובר על רכב שנת 94' או בסביבות 96' אם בכל זאת בחרת את דגם 2000 הפחות מפואר.

רכב מפואר כולל אקזמפלרים עם ריפוד עור, ניראה טוב ואפשר למצוא אחת שמורה.

אישית אומנם, אני מחבב את הצורה הישנה יותר (שניראית כמו לג'נד מוקטנת), אבל עדיף לקחת רכב צעיר יותר בשנתון כי הגיל עושה את שלו.

מבחינת רכבים גדולים, נפח מנוע לא צריך להפחיד. הכל תלוי באיזה תאנים אתה מתכוון להשתמש ברכב - נסעיות עירוניות או בין עירוניות. בחוץ לעיר המצב די טוב לרוב הרכבים הגדולים במהירות שיוט, בעיר זה כבר סיפור אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...