Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

לאחד שנפטרתי מהשרייד והחלפתי לאקסנט , העברתי את המערכב שרכיביה רשומים בחתימה אל האקסנט .

אין מה לומר , לאחר הוספת הקומפוננט שומעים נקי ואיכותי , בדיוק כמו שצריך .

אבל לצערי , אין לי רמקולים אחוריים ולמרות שהוצע לי להתקין רמקולים 6.5 על חברת אינפניטי , אני עדיין לא מעוניין להתקין 6.5 אלא 6 על 9 .

ברשותי רמקולים 6 על 9 של חברת JBL מדגם CS3196 , שהייתי מאוד מרוצה מהם אבל לצערי , קצת בעייתי לקדוח ולהתקין אותם באקסנט 2006 שברשותי .

ולשאלתי : האם ניתן לבצע התקנה או הגבהה באקסנט על המגש האחורי ,בצורה כלשהיא ? מבלי לקדוח\לחתוך ?

התקנתי את המערכת בגריז מערכות בראשל"צ והוא סירב לקדוח , הוא טען שזה לא ייכנס ושזה ייראה כמו עבודה ערבית .

מתקין אחר דווקא שמח להתקין לי את זה , אבל אני אישית מאוד מאמין לגריז ומעריך אותו , הוא עושה התקנות מאוד מקצועיות בניגוד להתקנה קודמת שעשיתי אצל אותו מתקין שיכל לקדוח לי מאחור .

ובקיצור - מה אפשר לעשות ?

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

תעלה תמונה של המגש האחורי שלך גם מלמעלה וגם מלמטה ...

יש רכבים שאכן ניתן לחתוך אבל זה כבר עניין של אסטטיות ...

ויש רכבים שועברים לך מתחת למגש הברזל כול מיני מוטות שהם חלק מפתיחת הבגאז עצמו ...

פורסם

תוריד את הגריל של הרמקוליים האחוריים,תכין הגבהה מ 6.5'' ל 6X9 וגמרת עם הסיפור

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אוקיי , האם תוכל לכון אותי למדריך כלשהוא שיעזור לי ? או , האם תוכל לכון אותי לחומרים שאותם אצטרך לרכוש ?

אגב , האם 6 על 9 מהווה גורם משלים מכריע למערכת שיש בה רק קומפוננט מקדימה וסאבוופר מאחור ?

האם זה יתרום לי לסאונד , או שמא יגרע ממנו בגלל הבאסים שהרמקול 6 על 9 מפיק ?

אני רוצה סאונד איכותי ונקי , אחרי שהיו לי בומים מטורפים בשרייד שגרמו לי לא להנות משירים בכלל , אני רוצה מערכת איכותית שתוציא צלילי באס יפים אך מתונים .

פורסם

הכל תלוי בכיוון שתעשה.

הרמקול 6 על 9 יודע להפיק צליל באס יפה , זאת אומרת ניתן להוציא את זה ממנו את זה , חוץ מזה אתה יכול גם "לבטל" את זה ולכוון אותו רק לתדר הגובה .

בכל מקרה , הכל תלוי בכיוון שתעשה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

יש סאב וופר , חזק למדי .

אך משום מה , אני חש שחסר לי סאונד מאחור .

האם 6.5 אכן נחוץ ? או שמא השארת המערכת בתצורה שתיארתי שהיא קומפוננט מקדימה , סאב וופר מאחור ומגבר תענה על הדרישות ?

כיצד אני הופך את המערכת שלי לחזקה יותר ויחד עם זאת , איכותית יותר ונקייה ?

• תוכן חדש...