Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי הרכבים שם מבוזבזים. גם רוב הרכבים האלה יושבים בחניות רוב הזמן וגם האנשים שם פשוט הורסים את הרכבים האלה עם הטעם הנוראי שלהם!

ממחר אני מתחיל לחפש נפט..

ואגב אני רוצה לראות אם עוד 20 שנה או יותר כשהנפט יתחיל להגימר נראה מה עם יעשו כדי לתדלק את הרכבים האלה.

פורסם
כולכם מתלהבים ורודפים אחרי ויירונים כאשר הכוכבת האמיתית נמצאת כאן בדיוק מתחת לאף. הרכב הכתום זה מקלארן אף1 לה-מנס (mclaren f1 lm) שכמוהו יוצרו רק 5 פלוס פרוטוטייפ אחד בידי מקלרן. המכונית שווה 4 ויירונים וזה רק המחיר ההתחלתי.

:idea: יש עכשיו אחת למכירה ב- 1.6 מיליון פאונד (אחרי הורדה מ-2 מיליון), זה יוצא קצת פחות מ-2 ויירונים ועדיין אין לה קונה כבר כמה חודשים :idea:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
מה נסגר עם הסעודים האלה?!

קודם S500 וורודה, עכשיו 911 בלי בק-אקס ופנסים אחוריים של אאודי 80? :shock:

dsc009sc1.jpg

זה אמיתי הרוחב של הצמיגים האלה או שגם זה קומבינה שלהם?

פורסם

BMW RICER

אתחיל ישר בגזר הדין המקובל במדינה השכנה סעודיה.

עריפת הראש בחרב חדה.

מהבוקר אני רב עם בת זוגתי מה לבחור? יש כבר הסכמה על הרכב אבל לא על הצבע.

SHUKU

לידיעתך רק 10% מההכנסות של האמירות העניה הזאת באים מנפט , היתר מתיירות מסחר בינלאומי ענק נדל"ן ושירותים פיננסיים.

אז צא מהקופסה ותתעורר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ריכוז כזה של רכבים מיוחדים אי אפשר לראות בשום מדינה בעולם.

כל רכב שני פה הוא של סדנה...הזוי!

הם גם משתוללים ועושים שם מה שהם רוצים, פשוט חלום לגור במקום כזה.

אני חושב ש-שליש מכל המנופים בעולם נמצאים בדובאי, הם בונים בקצב מסחרר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

השאלה שלי, היא איך בכלל אפשר לנהוג במכוניות של 300 קמש עם השמלה הזאת וכפכפים? :shock:

נראה לי לא נוח עם הקלאץ ובלי גג

אברה קדברה

פורסם

זוהי הארץ הערבית היחידה שאני מצטער שאני לא יכול לנסוע אליה.

אבל עדיין יש כל מני ניסויים שהם עשו על המכוניות כמו עם הפורשה או עם הרולס רוייס ועוד שפשוט הרסו את המאוטו בצורה מפחידה.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

אני לא מדבר על סדנאות שיפורים, ראיתי לא מעט תמונות של מכוניות על ממדינות ערב, עם קיטים מוזרים, צבעים מוזרים, וכל מיני קישוטים למיניהם על האוטו (להבות וכו') הדבר ממש לא מחמיא לאוטו ומכער אותו בצורה שלא ניתנת לביטוי

אגב לזה שאמר לראות את התגובות שם... פאק מה הקטע שלהם? פרארי קאררה :x

עריכה:

תגידו למישהו יש מושג איזה אוטו זה?

http://img515.imageshack.us/img515/1889/pix8199eu2.jpg

ההורים שלי חזרו מקפריסין ואמרו שראו אוטו שמאחורה הגלגלים בתוך האוטו ומקדימה הם בחוץ, ניסיתי לחשוב על כל אוטו שמזכיר את זה... עכשיו אני רואה את התמונה הזאת ויש סיכוי גדול מאוד שזו כזאתי... מה זה?

• תוכן חדש...