Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

יש לי תקציב של 22 אלף שקל ,הדרישות שלי מהרכב:

פוזה ושוב פוזה,

אמינות,

כוח לא חשוב כ"כ (גם 1400 יספק אותי)

,2 דלתות חובה(צפיפות לא מעניין אותי כרגע כי אני נהג חדש ואני יכול לקחת רק 2)

,וסנארוף,

האופציות שעלו הן:

יונדאי קופה

רנו מגאן

אופל טיגרה

שברולט קוואליר (קופה)

סיאט איביזה שנת 2000-2001

אם יש עוד תציעו..

נ.ב העלתי את השרשור הזה אחרי חיפוש שלא ממש ענה לכל שאלותי

פורסם

היונדאי קופה לדעתי הוא הכי יפה ביניהם, האביזה פשוטה מדי, ולגבי הטיגרה אם היא מושקעת היא ממש ממש יפה.

אני במקומך הייתי מוחק את הקווליר מהרשימה ואולי גם הרינו מגאן.

אל תשכח שאם זה רכב של 2 דלתות, אז סביר להניח שהרכב עבר התעללות כלשהיא "אני בטוח שיוסבר בהמשך", ומומלץ לחפש טוב טוב לפני שאתה קונה אפילו אם זה דחוף עדיף לחפש טוב ולא לוותר על שום בדיקה לרכב.

בהצלחה.

פורסם
היונדאי קופה לדעתי הוא הכי יפה ביניהם, האביזה פשוטה מדי, ולגבי הטיגרה אם היא מושקעת היא ממש ממש יפה.

אני במקומך הייתי מוחק את הקווליר מהרשימה ואולי גם הרינו מגאן.

אל תשכח שאם זה רכב של 2 דלתות, אז סביר להניח שהרכב עבר התעללות כלשהיא "אני בטוח שיוסבר בהמשך", ומומלץ לחפש טוב טוב לפני שאתה קונה אפילו אם זה דחוף עדיף לחפש טוב ולא לוותר על שום בדיקה לרכב.

בהצלחה.

משו יכול לשפוך עוד אור עעל הנושא ?!!?

נ.ב אופל זה גרמני=חזק עמיד אמין כוח אז למה כולם שוללים את הטיגרה!?

מגאן לפי הבנתי 70% במגאנים הסנארוף לא עובד ..למה ? כמה עולה תיקון שכזה? ואם אני יקנה גיר ידני הוא יהיה אמין?

יונדאי קופה כנראה שאוותר כי לא נכנס לתקציב

מבולבל צריך עזרה בקיצור ..

פורסם

אל תשכח שאם זה רכב של 2 דלתות, אז סביר להניח שהרכב עבר התעללות כלשהיא "אני בטוח שיוסבר בהמשך"

בהצלחה.

אתה רציני?

לי יש רכב 3 דלתות והוא שמור כמו התינוק שלי ולא עבר שום התעללות בחייו.

בכל מקרה לפותח האשכול, עם 22 אלף אין לך יותר מדי מרחב לתמרן..

פורסם
מגאן קופה 1.6 תענה לך על הדרישות.

אתם מבלבלים אותי אופל גרמניה לא טובה?

יונדאי שותה דלק

קולט צפוף מידי

ומגאן כולם קוטלים אותה(לא משנה הגיר)

יש לכם תשובה חד משמעית כי מכרתי את הרכב שלשום (יונדאי לנטרה) שהיה אוטו מצויין מכל הבחינות ..וכרגע אין לי אוטו ואני מושבת אז אני צריך תושבה חד משמעית כדי שאני יתחיל לחפש ,תודה לכל העונים אבל זה לא מספק אותי

פורסם

בהצלחה.

לא רואה קשר, להרבה מאיתנו רכבי 3 דלתות ומטפלים בהן ושומרים ללא דופי.

ולעינין , רד מכל מיני הגדרות של גרמני =חזק ושטויות כאלה.

רצית פוזה, לך עם הלב ובחר לך רכב מייצג את הפוזה שלך.

לטעמי מגאן או יונדאי קופה.

בכל מקרה חפש אקסמפלר שמור ומטופח.

• תוכן חדש...