Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הZX וולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמדובר בוולקן, אם השיקול הוא לקנות גרוטאה לא ספורטיבית ב 10-15K שח במקום לקנות וולקן ב 10-15K שח, עדיף שתקנה את הוולקן (אם תמצא אחת שמורה). הבלאי במכוניות ישנות יכניס אותך לאותן ההוצאות בין אם זו וולקן 2.0 או ZX 1.6.

מניסיון, אין לי מושג על מה מדברים פה החבר'ה על וולקן 2.0 ל' עם בעיות בצמות חשמל ושאר חירטוטים. עברו תחת ידיי כמה וולקנים בחיים ולאף אחת מהן לא היו בעיות כרוניות של צמות או בעיות "רגילות" של צמות כמעט בכלל. נכון שפה ושם אפשר להיתקל במחברים חשמליים שכשלו במהלך השנים בעקבות יובש, חום או מגע עם שמן - אבל זה יכול לקרות בכל רכב בן 10-15 שנים ומעלה. הבעיות של וולקן ישנה הן בעיות של כל מכונית ישנה (צמות שהתקשו מהחום וכל מיני גומיות ותקעים שכבר עשו את שלהם). למרות הכל, המכוניות הללו עדיין נוסעות ואם מצאת אחת שטופלה טוב ונשארה קרוב מאוד למקורית - לא צפויות בעיות מיוחדות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעלים של ZX 1600,חוץ מבעיות שנגרמו בגלל התקנות מ*ורבנות של "אמצעי מיגון", לא היו שום בעיות חשמל (אחרי שנותקו אותם "אמצעי מיגון" לפני שנים).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זאת לא ZX 1600, הבן אדם לא ינהג בה כמו בZX 1600.

אני גם מניח שהוא לא ינהג למכולת ויחזור הביתה - ושבזה תמו מסעותיו ברכב. אם כן, אגב, יש רכבים מתאימים יותר.

הוא ינהג ברכב בצורה חזקה יותר. כנראה, מה שכנראה יביא לבלאי טיפה יותר מואץ.

לא יהיו תקלות מיוחדות לרכב - אבל לא כל תקלה היא זולה לטיפול, במיוחד שלאט לאט המנועים, הגירים, רכיבי החשמל - מזדקנים.

זה יופי של רכב, רק צריך לבדוק שיש לו את היכולת לתחזק אותו בצורה טובה, ובלי לחסוך באופן שיביא להחמרת תקלות..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ואללה עכשיו הצלחתי להתבלבל .

מה אתה מחפש ובאיזה תקציב?

אתה רוצה וולקן קלאסית או להכנס להרפתקה של טורבו?

אתה מודע להשפעת הבדל המשקל של המנועים על הרכב?

האם המטרה היא טורבו חייתי או שילדה סקסית והיגוי מפתה?

פורסם

התכנון הראשוני שלי היה לקנות וולקן סטנדרטית לחסוך קצת ולגדוש.

הוצא לי לשים מנוע של 605 טורבו במקום לעשות פרויקט גדישה.

אז אני מתענין במחיר ואמינות המנוע הנ"ל

פורסם

דני

אני מדבר בשם אחד שקרא את כל השרשור (ונהנה מהפרטים, ידע והאדיבות של כולם), אתה פשוט הולכת את כולם שולל. מדוע אתה שומר "סודות" לסוף? יכול מאוד להיות שהיית מקבל תשובות אחרות לגמרי, אם היית חושף את הכל מהתחלה.

צר לי אך לא נראה לי שאתה רציני בקשר לרכב ובכלל בקשר לאנשים שנרתמו לעזור לך כאן.

איני רוצה להשמע תקיף ואיני מדבר בשמם פשוט זו ההרגשה שלי מתחילת כל השירשור היפה הזה ועד לתשובתך האחרונה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

זו ההודעה הראשונה בשרשור:

צריכת דלק ואיך השוק של הרכב ?

תודה מראש :)

אם אתה מתכוון לשתול מנוע 605 טורבו, או MI16, אל תטריד אותנו בשאלות על צריכת דלק.

אם אתה מתכוון לבנות רכב פרוייקט ייחודי - אל תטריד את עצמך בשאלת שוק. כשיש לך רכב ייחודי, השוק לא רלוונטי לגביו. אין שוק. אתה זה השוק. לטוב ולרע. כשתמכור את הוולקן MI16 טורבו שלך ב-20 אלף מעל המחירון - זה אומר ש-100% מהשוק מוכר ב-20K מעל המחירון. כשלא תצליח למכור אותה - זה אומר ש-100% מהשוק לא הצליח למכור אותה.

אם אתה מעוניין לשפר - פתח שרשור בפורום שיפורים, רק אחרי שקנית את הרכב. תצטרך לסרוק טופס העברת בעלות + אישור מהבנק על כסף זמין לשיפור. אחרת אתה סתם מתיש על סרק.

אם אתה מעוניין בוולקן - השתמש במנוע החיפוש של הפורום.

תם הטקס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...