Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הצעה לקניית שרייד 99 ידני 1300 יד שניה 91,000 קילומטר עברה בדיקה במצב מעולה! הגה כוח ומזגן טובים!

4 צמיגים ומצבר חדשים לא חלונות חשמל

מחירון 18,200 בעל הרכב רוצה 18,500

השאלה היא האם כדאי? הרכב אמין? חסכוני?

אנו זוג צעיר בתחילת דרכו שנינו סטודנטים אוטוטו בעיקר נסיעות עירוניות ומעט למרחקים של 30-60 ק"מ

אודה לכם אם תייעצו לי מנסיונכם הרב!!

פורסם

שים לב לדברים הבאים:

צבע המים. חשוב מאד שיהיו במנוע הזה רק מים איכותיים! מנוע אמין אך עדין.

סוג השמן - רק בצמיגות 20-50 אחרת הקאמשאפט מתחיל לדפוק.

אם יש לו פלאנג' מים מסויים שהוחלף לאחורנה דרוש לראותו, הוא ייתן לך תמונת מצב על מערכת הקרור ההו כה חשובה ברכב הזה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
שים לב לדברים הבאים:

צבע המים. חשוב מאד שיהיו במנוע הזה רק מים איכותיים! מנוע אמין אך עדין.

סוג השמן - רק בצמיגות 20-50 אחרת הקאמשאפט מתחיל לדפוק.

אם יש לו פלאנג' מים מסויים שהוחלף לאחורנה דרוש לראותו, הוא ייתן לך תמונת מצב על מערכת הקרור ההו כה חשובה ברכב הזה.

אני עוד מעט הולך לבדוק רק.. מה זה "פלאנג' מים"?

ולשאלה הראשונה-אם וכאשר הכל בסדר-כדאי לקנות את הרכב המחיר הנ"ל?

פורסם

בכמה לקנות את הרכב זהו עניין שלך,אני לא הייתי מפספס רכב טוב בשביל 1000 ש"ח,אח"כ זה יכול לעלות הרבה הרבה יותר (ולא רק בכסף.. אבל,אם תשכנע את המוכר שיש צורך בטיפול כמו טיימינג או משהו דומה,נסה להוריד,לנסות זה לא נורא..

פלאג' מים זהו הרכיב המתכתי שמחבר בין צינור המים מגומי לבין גוף המנוע-עזוב שטויות,100% שאין למוכר את הפלאג' הישן.

רכב בסיסי אבל אמין וטוב,אם אין בעיה נוכחית אני הייתי רוכש ומשקיע עוד מעט וניגש למוסך המורשה הטוב ביותר ועושה יישור קו קרי החלפת רצועות,שמנים,נוזל קירור מקורי,בדיקת מערכת קירור והחלפת טיימינג לפי הצורך-בדוק נושא זה-מתי הוחלפה לאחרונה,נדמה לי (ואינני בטוח בכך) שהמלצת היצרן היא 90000 ק"מ או 4 שנים.

סה"כ אחת המכוניות הטובות למי שמחפש אמינות ורכב קטן שבאמת נוסע.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בכמה לקנות את הרכב זהו עניין שלך,אני לא הייתי מפספס רכב טוב בשביל 1000 ש"ח,אח"כ זה יכול לעלות הרבה הרבה יותר (ולא רק בכסף.. אבל,אם תשכנע את המוכר שיש צורך בטיפול כמו טיימינג או משהו דומה,נסה להוריד,לנסות זה לא נורא..

פלאג' מים זהו הרכיב המתכתי שמחבר בין צינור המים מגומי לבין גוף המנוע-עזוב שטויות,100% שאין למוכר את הפלאג' הישן.

רכב בסיסי אבל אמין וטוב,אם אין בעיה נוכחית אני הייתי רוכש ומשקיע עוד מעט וניגש למוסך המורשה הטוב ביותר ועושה יישור קו קרי החלפת רצועות,שמנים,נוזל קירור מקורי,בדיקת מערכת קירור והחלפת טיימינג לפי הצורך-בדוק נושא זה-מתי הוחלפה לאחרונה,נדמה לי (ואינני בטוח בכך) שהמלצת היצרן היא 90000 ק"מ או 4 שנים.

סה"כ אחת המכוניות הטובות למי שמחפש אמינות ורכב קטן שבאמת נוסע.

תודה!! אני בודק.. אם יש לאנשים עוד המלצות אני אשמח לשמוע!

פורסם

בכמה ק"מ צריך להחליף טיימניג באוטו הזה?

וכמה צריך להוריד על חצי שנה טסט,2 בולמים אחוריים ו2 צמיגים להחלפה..

פורסם

בסה"כ זה פחנוע מעפן - ואתה עוד צריך להחליף זוג בולמים אחוריים + התושבות שלהן + 2 צמיגים. ואתה עוד משלם מעל המחירון.

אני אישית במקומך הייתי מנסה ללכת על קאיה ריו. היא נמכרת בערך בכסף שתכננת לשלם על השרייד, רק שהיא צעירה יותר ב-3 שנים וגם לא תצטרך לסבול עם חלונות ידניים.

אם תנסה סיטרואן קסארה גם תגלה שאתה מגיע לשנתון 2002, על אוטו ברמה שונה לחלוטין.

בכל מקרה הרכב שאתה מדבר עליו שווה בערך 12 אלף ש"ח, לדעתי. זהו מחירו הריאלי בשוק.

פורסם

בסך הכל רכב אמין מאוד.מנסיון עם שרייד 93 ,שהיתה לי היא היתה חיית אמינות .

הרכב אמין מעבר לכך הוא לא מצטיין בשום דבר אחר-לא הכי נוח לא הכי מהיר

בגלל שהוא ידני אני בעד.

אבל אם הקילומטרז נכון ,והאוטו טופל ביד אוהבת -סביר להניח שתחייך .

(ואל תשכח שברכב 99 כמה שיהיה אמין תמיד יהיו הוצאות קטנטנות)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ממה בדיוק הוא יחייך? מהמכות בכל פס האטה, או מההתכופפות לפתוח את החלון הימני? או אולי חיוך של הקלה, כל פעם שהוא יצא מהאוטו ויקלל את הרגע שהרכיבו בו מושבים שעשויים מדיקט מכוסה בבד?

• תוכן חדש...