Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי צודק. הכי זול זה החניונים באיזור שוק הכרמל. יש שם מספר חניונים וכולם זולים.

עוד אופציה : נוסעים על יהודה הלוי עד סוף הרחוב ופונים שמאלה. אחרי כ 20 מטר יש חניון מצד ימין. כשאני עבדתי באיזור היה עולה פחות מ 20 שקל ליום. היתרון הוא הליכה קצרה יותר למגדל שלום. החיסרון: בחניון הזה פרצו לי לרכב באמצע היום, ניפצו שמשה וגנבו את המערכת.

שים לב שאם אתה מגיע אחרי 10-11 יש סיכוי שתצטרך לעמוד בתור בכניסה לחניון ולחכות שיתפנה מקום חנייה ריק.

אסף

פורסם

לא כל כך ע"י כל-בו שלום אבל לא ממש רחוק משם והעיקר הכי זול שתמצא בת"א:

רחוב הגדוד העברי 43 בת"א - 10 ש"ח ליום שלם.

רחוב יסוד המעלה 43 בת"א - 12 ש"ח ליום שלם. (הרחוב של סוחרי הנעליים).

החניונים נמצאים בתחנה המרכזית הישנה.

שני החניונים האלה שייכים לאחוזת החוף ותושב ת"א בעל מדבקה ותעודה ישלם 50 אחוז (כלומר 5-6 ש"ח לכל היום).

אני מכיר מספר בעלי עסק שמחנים את רכבם בבוקר בחניונים אלה וממשיכים למקום העבודה במוניות שרות שנמצאות בסמוך. בסופו של דבר כולל הנסיעות יוצא להם זול יותר מחניה ליד העבודה.

ציינתי כתובות מדוייקות כיוון שבאותם רחובות יש חניונים יקרים יותר שגובים גם כפול ויותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עדכון:

"בעלהבית" התחרט בינתיים, התקשר וביקש שאחזור ובתנאים שלי.

אני רושם לעצמי נצחון קטן בזכות ההתמקחות הקשוחה על השכר ולקח לעתיד.

אתמול (שישי) הגעתי לרחוב הרצל בבוקר וחניתי בכחול לבן, בודק את האיזיפארק ומסתבר שהוא ריק,

יום לפני הוא הופעל 5 שעות , הייתי בטוח בנאיביות שהתעריף הישן של 3 ש"ח לשעה עדיין אקטואלי,

וה 30 ש"ח שהטענתי שלשום יספיקו .

"טוב" ..אני אומר לעצמי, "הרצל..יום שישי..הבוס לוחץ אין זמן לחפש חניון ובטח אין פקחים"

שעתיים יותר מאוחר אני מוצא קנס של פקח ארור ב 100 ש"ח, שמצטרף לקנס נוסף מלפני שנה.

אני שונא את העיר הזאת!

פורסם
אני שונא את העיר הזאת!

למה? חניה עולה כסף, על מה לכעוס, על זה שרצית "לגנוב".

למה אתה לא כועס על מוכר הארטיקים שרוצה תשלום.

בחו"ל יש מקומות שבהם מונחים עיתונים למכירה ועל ידם קופסא - אזרחים ישרים משאירים כסף בקופסא ולוקחים עיתון לבד, אם צריך, הם לוקחים עודף באופן עצמאי. בישראל לא ראיתי דבר כזה כי לא רק שיקחו עיתון מבלי לשלם, יקחו גם את הקופסא.

בשבוע שעבר חניתי בת"א וגיליתי ששכחתי את האיזי-פארק ברכב השני. את החניה הסללורית אני לא אוהב. החלטתי לקנות כרטיסי חניה בקיוסק שנמצא לא רחוק מהמקום. עזבתי את הרכב בידיעה והשלמה מוחלטת שעד שאחזור ( 5-6 דקות) אמצא דו"ח על הרכב. למזלי זה לא קרה.

אם הייתי מקבל דו"ח, הייתי משלמו ללא כל טענה, שכן האשם הוא בי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
למה? חניה עולה כסף, על מה לכעוס

.

אף פעם לא הבנתי למה חניה בדרך ציבורית עולה כסף.

חניה מקורה וממוזגת - אני יכול להבין.

חניה ששוטפים את הרכב - אפשר להבין.

חניה מאובטחת - אפשר להבין.

חניה בשטח פרטי של אחר - אפשר להבין.

אבל על מה ולמה, העיריה גובה כסף על חניית רכב ברחוב ? איזה שרות אני מקבל ? ואם גבר גובים על זה כסף, למה לא גובים על נסיעה ברחוב ? או הליכה ברחוב ?

אני בא לעיר הזו לעבוד / לגור. אני משלם ארנונה (או המעסיק, במקרה של מקום עבודה), אני אוכל פה, צורך שרותים, מוציא כסף. נוכחותי מקדמת אחרים (אני קונה בקיוסק / הולך להסתפר / פונה לרופא / קונה מתנה בחנות). למה לחלוב אותי גם בחניה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ושוב, התשובה המתאימה לכך היא "למה כלב מלקק לעצמו את הביצים? "

כי הוא יכול!

על אותו משקל, לרשות עירונית יש סמכות להוציא תקנות עירוניות, וכך הם עושים. כסף לקופה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רז,

יש טעם בדבריך והייתי שמח אם היה כך, אבל כשהחוק קובע שיש לשלם (וכך זה במקומות רבים בעולם), אז זוהי גזירה שצריך לקיימה.

ובהיבט אחר: הרשות המקמית סללה כביש רחב ואת חלקו הקצתה לחניה. יכלה היתה הרשות המקומית לחסוך כסף ולסלול כביש צר יותר ושחניה יחפשו במקומות אחרים.

לפעמים אני נוסע בכביש רחב שבגלל זה רבים חונים בדאבל פארקינג, ומאלצים את אלה שרוצים לנסוע, להיכנס לנת"צ או לנתיב נגדי. אני לפעמים חושב שטעתה הרשות המקומית שעשתה כביש רחב והיה נכון יותר לעשותו צר וללא חניות כלל ואז התנועה היתה זורמת.

כסף על נסיעה ברחוב - זה ענין של זמן ואוטוטו זה יתרחש במחוזותנו.

.

• תוכן חדש...