Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה את הרכב הנ"ל ורציתי לישר קו לגבי טיפולים וזאת מאחר וחגורת טיימיניג הוחלפה לפני 3 שנים ו 5 חודשים

ושמנים הוחלפו לפני שנה ו 4 חודשים למרות שהרכב עבר 105,000 ק"מ . מתאים לו במקרה הזה כבר טיפול גדול .

שאלתי בטלפון עלויות משוערות לטיפול אך סירבו לתת , יעצו לי להיכנס אליהם לקבלת הצעצ מחיר .

ביקרתי אותם והם קיבלו אותי בחום רב והביקור גרם גם לי חום מוגבר .

יועץ השרות העריך את עלות החלפת הטיימינג בלבד ב 1400 שח וזאת בתנאי שלא יתגלו ליקויים במחזירי השמן

את יתר הטיפול הוא עריך ב 1600 שח . כל המחירים לפני מעמ ובתנאי שהכל תקין .

אם צריך מחזירי שמן לטיימינג או בלמים וכו' זו הוצא נוספת , כמו שאני מכיר את המוסכים המורשים

ולצערי אין הבדל גדול בינהם הם לבטח היו מגלים ליקויים תוך כדי הטיפול והחשבונית הייתה

אמורה להיות בסביבות 5000 שח

הגעתי למוסך ב 12.30 והיועץ אמר לי שאם אשאיר את הרכב ב 17.00 אוכל לקבלו והוא גם יהיה נחמד

אלי ויסדיר לי מספר תשלומים ללא ריבית והצמדה .

ברור שעפתי משם כל עוד רוחי בי רכשתי את כל הפריטים לטיפול אצל לובינסקי כולל מותחנים ומסרתי אותם למוסך שגבה עבור

כל הטיפול הגדול כולל בדיקת בלמים וכו' 600 שח בתוספת מעמ .

לידיעתכם .

פורסם
רכשתי לאחרונה את הרכב הנ"ל ורציתי לישר קו לגבי טיפולים וזאת מאחר וחגורת טיימיניג הוחלפה לפני 3 שנים ו 5 חודשים

ושמנים הוחלפו לפני שנה ו 4 חודשים למרות שהרכב עבר 105,000 ק"מ . מתאים לו במקרה הזה כבר טיפול גדול .

שאלתי בטלפון עלויות משוערות לטיפול אך סירבו לתת , יעצו לי להיכנס אליהם לקבלת הצעצ מחיר .

ביקרתי אותם והם קיבלו אותי בחום רב והביקור גרם גם לי חום מוגבר .

יועץ השרות העריך את עלות החלפת הטיימינג בלבד ב 1400 שח וזאת בתנאי שלא יתגלו ליקויים במחזירי השמן

את יתר הטיפול הוא עריך ב 1600 שח . כל המחירים לפני מעמ ובתנאי שהכל תקין .

אם צריך מחזירי שמן לטיימינג או בלמים וכו' זו הוצא נוספת , כמו שאני מכיר את המוסכים המורשים

ולצערי אין הבדל גדול בינהם הם לבטח היו מגלים ליקויים תוך כדי הטיפול והחשבונית הייתה

אמורה להיות בסביבות 5000 שח

הגעתי למוסך ב 12.30 והיועץ אמר לי שאם אשאיר את הרכב ב 17.00 אוכל לקבלו והוא גם יהיה נחמד

אלי ויסדיר לי מספר תשלומים ללא ריבית והצמדה .

ברור שעפתי משם כל עוד רוחי בי רכשתי את כל הפריטים לטיפול אצל לובינסקי כולל מותחנים ומסרתי אותם למוסך שגבה עבור

כל הטיפול הגדול כולל בדיקת בלמים וכו' 600 שח בתוספת מעמ .

לידיעתכם .

ברור לכולם נכנסתה למוסך מורשה של יבואן.

וחלקים שם הם רק מקוריים גם המחירים הם בהתאם.

פורסם
ברור לכולם נכנסתה למוסך מורשה של יבואן.

וחלקים שם הם רק מקוריים גם המחירים הם בהתאם.

השאלה מה הוא הרכיב לך ב600ש''ח

בטח קצת מסין ומי תאילנד.

פורסם

הוא מדבר על עבודה ובמחיר כזה אני היתי נזהר מאוד, כי מוסך שגובה מחיר כזה לטיפול גדול מעסיק ילדים או מכונאים עאלק זבי חוטם לא מקצועיים, אחרת לא ברור לי איך הוא משלם משכורות למכונאים מקצועיים. ועוד אתה הבאת את החלקים.

פורסם
השאלה מה הוא הרכיב לך ב600ש''ח

בטח קצת מסין ומי תאילנד.

אם הייתה קורא את הודעתי מין הסתם לא היית כותב מה שכתבת !!! על זה נאמר חכמים הזהרו בדבריכם

פורסם
הוא מדבר על עבודה ובמחיר כזה אני היתי נזהר מאוד, כי מוסך שגובה מחיר כזה לטיפול גדול מעסיק ילדים או מכונאים עאלק זבי חוטם לא מקצועיים, אחרת לא ברור לי איך הוא משלם משכורות למכונאים מקצועיים. ועוד אתה הבאת את החלקים.

למה ללכת על השלילי ולהניח הנחות שאין להם על מה לסמוך , את העבודה עשה מכונאי מומחה בעל ותק של 40 שנה בענף

הרכב . אין בסיפור הזה לא קטינים ולא נעליים , יש מחיר הוגן על עבודה של 3 שעות !!!

במאמר מוסגר גם המוסך המורשה היה מבצע את הטיפול במשך זמן כזה , כאשר לי אין כל שליטה מי המכונאי המהולל שעובד על הרכב ומי הבוחן הגאון שבוחן אותו ואולי דוקא שם הייה עובדים על הרכב " מכונאים זבי חוטם " על כן מוטב להיות טיפה יותר צנוע ולא להשמיץ בעלי מקצוע שאינם "מוסך מורשה " . אין בביטוי מוסך מורשה לתת כל ערובה למקצועיות ובודאי לא ליושר .

על רשלנותו של המוסך המרכזי כתבתי בהודעה נפרדת ,צא ולמד .

• תוכן חדש...