Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע מכרתי את הרכב שלי במחיר של 60% מהמחירון בגלל שלרכב לא היה טסט כחודשיים והיה חסר גז במזגן.

חשוב לציין שאותה אישה שקנתה את הרכב הסברתי לה שלרכב אין טסט ודרוש תיקון במזגן אולי זה גז אולי זה מדחס אני לא מבין בזה, כמו כן יש לרכב מנעול לגיר, הובהר לה שאין לי את המפתח ולא תעיז לנעול אותו כי היא תצטרך פורץ.

במשך שלושה ימים כל יום ואפילו מידי 5 שעות היא מתקשרת ומאיימת שהיא תלך למשטרה ותתבע אותי כי שיקרתי לה שלרכב אין טסט ושהיא החליפה את המיסבים כי זאת היתה סכנה, ושהיא נעלה את הגיר, ושלרכב אין ביטוח חובה, הסברתי לה שהיא ידעה את הכל, אני לא אחראי לזה שאין לרכב ביטוח חובה וזה על אחריותה לעשות, כמו כן היא אמרה שהיא שמה גז למזגן והיא רוצה את כל ה 180 שקל, שוב הוסבר לה שהורדתי לה על זה במחיר אבל אני מוכן להחזיר לה 100 שקלים מרצון טוב.

אתמול ב 2 לפנות בוקר היא מתקשרת וצורחת למה לרכב אין טסט ושהיא על סף לבוא ולז**ן אותי במכות יחד עם הילדים שלה (אישה בת 58) היום בבוקר אני מקבל טלפון מהבן שלה שאומר שהם בדרך אליי ושהם דורשים את כל הכסף, ואם לא הם יתבעו אותי.

אמרתי להם בבקשה אני מוכן ללכת לבית משפט יש לי עדים שהיו איתי בזמן מכירת הרכב.

מה עליי לעשות, לפני שאני פונה למשטרה?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם אני זוכר נכון אחריותו של הקונה לבדוק את הרכב , באותו המצב היתה יכול לומר לה שיש טסט וביטוח מקיף ל20 שנה בתוקף.

בשביל זה יש מכון לבדיקות לא? כול תקלה ברכב מרגע שינוי בעלים זה בעיה שלה.

חוץ מלתת לך מכות אין לה מה לעשות , לדעתי תפנה למשטרה.

אודי A4

דימה.

פורסם

ערכתם חוזה בכתב ? אם כן - אין לה שום זכות טענה , אם לא - נכון אמנם שהאחריות לבדוק הרכב היא על הקונה (אף שחובה על המוכר לגלות פגמים מהותיים ברכב) אבל אם חלילה זה יתגלגל לבית משפט ואין חוזה כתוב - זו כבר מילה מול מילה ולך תדע לאן זה יתגלגל... וללא קשר - אם היא או ילדיה מאיימים עליך - אל תהסס לפנות למשטרה !

ודבר שלא הובן לי - הורדת 40% מהמחירון בגלל העדר ביטוח חובה ומזגן לא תקין ?!

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אחריותה לבדוק את הרכב לפניי הקנייה, דברים כמו מזגן לא פועל וחוסר טסט אלו דברים שאכן ניתן לבדוק במעמד הקנייה אם היא לא בדקה זה בעיה שלה ולא שלך.

פורסם

hיש לי שאלה ,איך מעבירים רכב בעלות ללא טסט?

לעניינך, היא סתם מאיימת עליך,היא לא באמת תגיש תלונה כי זה יעלה לה יותר מהאוטו,אבל ויש אבל גדול ברגע שאתה הצעת לה מתוך רצון טוב אפילו שקל אחד אתה בעצם מצדיק אותה וזה יכול לשמש נגדך,תזהר בלשונך.

פורסם

תגיד לה בצורה חד משמעית, שמרגע העברת הבעלות אין ולא תהיה לך שום אחריות לגבי מצב הרכב. תבהיר לה שהשיחה מוקלטת ועוד שיחה אחת אתה פונה למשטרה לפתוח נגדה תיק.

תזמין אותה לתבוע אותך מתי שהיא רק מעוניינת, רק שתזכור את האיומים שהשמיע מולך. כל זה נכון כאמור במידה והיתה העברת בעלות מסודרת וזכרון דברים מסודר שבו נקבע שאין לה כל טענות מרגע העברת הבעלות.

אני לא מטיל בך ספק, אבל לשאלות לגבי הורדת ה40% הורדה לא הגבת, האם מה שסיפרת הוא באמת ובתמים כל מה שהיה?

כי עם כל הכבוד אף אחד לא מוריד על מזגן וטס חצי מערך הרכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אמרתי להם בבקשה אני מוכן ללכת לבית משפט יש לי עדים שהיו איתי בזמן מכירת הרכב.

מה עליי לעשות, לפני שאני פונה למשטרה?

תודה, כפיר.

לדעתי ברגע שהיא מתקשרת שוב, תאמר לה בדיוק איך אתה מתכוון לפעול.

תציין בפניה את העובדות שיש לך עדים שהיו עימך בזמן מכירת הרכב ולא הסתרת בפניה שום מידע על מצבו של הרכב.

ושתחדל מלהתקשר ולהטריד אותך בטלפון, במידה והיא תמשיך תפנה למשטרה עם פירוט שיחות הנכנסות שבהן היא התקשרה ואיימה עליך, אם יש לך אפשרות להקליט זאת זכית.

הדבר החשוב הוא שתהיה החלטי בדבריך כי היא עלולה מהצד השני להקליט אותך.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא צריך לא זכרון ולא דברים. ברגע שהבעלות עברה אליה, הוסר ממך כל אחריות לרכב. היתה פסיקת בית משפט בנושא לפני איזה שבועיים שלוש.

תגיד לה חד משמעית שהיא יכולה לדחוף את האיומים האלה ל**## ושאם היא תגיש תביעה היא חשופה לתביעה נגדית על לשון הרע, הוצאת דיבה והוצאות משפטיות.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות המהירות קודם כל.

אני אענה על השאלות בכדי שיהיה יותר ברור...

1. אין ביננו זכרון דברים

2. הרכב עבר בעלות כחוק

3. ניתן להעביר בעלות לרכב ללא טסט עד כחודשיים כרגיל בדואר.

4. המחירון של האודי 80 שמכרתי 13700 היא קיבלה אותו ב 6000

5. אני אכן אנסה להקליט אותה ואת האיומים, ואוציא פירוט שיחות של הבית ושל הנייד.

6. הורדתי במחיר כי לרכב לא היה טסט כפי שצויין בפניה וכי היתה תקלה במזגן, אין קשר לביטוח.

אם היא תלךם למשפט אני אדגיש שהורדתי לה 8000 שקלים למרות שלא נראה לי שהיא תלך.

אכן היו איתי שני עדים בזמן מכירת הרכב והם יעידו שהכל הובהר לה ושהיא סירבה ללכת לבדיקה למרות שחזרתי ואמרתי זה רכב ישן בן 19 יכולות לצוץ תקלות ואני רוצה שקיפות מלאה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לא צריך לא זכרון ולא דברים. ברגע שהבעלות עברה אליה, הוסר ממך כל אחריות לרכב. היתה פסיקת בית משפט בנושא לפני איזה שבועיים שלוש.

תגיד לה חד משמעית שהיא יכולה לדחוף את האיומים האלה ל**## ושאם היא תגיש תביעה היא חשופה לתביעה נגדית על לשון הרע, הוצאת דיבה והוצאות משפטיות.

בהצלחה.

כן אבל זה נכון גם במקרה שבו המוכר הסתיר דברים? (לא מדבר על המקרה הספציפי הזה)

אם לדוגמא לאחר הקניה מתגלה לי שחיבלו בקילומטרז' ומכון הבדיקה לא עלה על זה - המכון פוטר את עצמו מאראיות מפני כשלים שהמוכר הסתיר בכוונה ובידיעה, ולפי מה שאתה אומר גם את הבעלים לא ניתן לתבוע?

פורסם

לתבוע מותר תמיד , מכון בדיקה לא יפטור את עצמו מאחריות בגלל שהמוכר הסתיר , יותר סביר שהוא יטען שהחבלה נעשתה לאחר בדיקה.

בוא נחשוב לרגע מה שווה מכון בדיקה אם מוניטין של אחד שלא יכול לאבחן חבלה כזו או אחרת.

לאחר העברת בעלות ב99% אין כבר מה לטעון , לא סתם יש לנו מיליון ואחד סוחרים בארץ שמרוויחים מעסקעות כאלו או אחרות.

אם ובאמת תנסה לתבוע את המוכר לאחר העברת בעלות , דבר ראשון לך תוכיח לשופט שהחבלה נעשתה לפני הקנייה , ורק

אחר כך אתה מוזמן לנסות להוכיח שהמוכר הסתיר פרטים אלו.

אודי A4

דימה.

פורסם

בהצלחה.

יש חובת גילוי נאות וזה שלרכב אין טסט חובה עליך להגיד. עכשיו לך תוכיח שאמרת כשזו מילה כנגד מילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...