Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה את הדברים הבאים:

1. תנסה להחליף RCA.

2. אמרת שכשהרימוט היה באוויר היה פחות רעש או שלא היה - תנסה לחזור על זה שוב, תיקח מישהו שיחזיק לך את כל הHU באוויר - ותשחק קצת עם הצמה, תזיז אותה - גם בבסיס שלה -אולי יש בעיה של מגעים בצמה.

3. תנסה לחבר את המינוס במקביל לחוט שמתחבר לצמה ולגוף הרכב.

4. הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו כרגע לפני שאתה מנסה פילטר נגד רעשים הוא למשוך מינוס ופלוס ישירים מהמצבר של הרכב לHU.

מעבר לזה - או שתנסה פילטר או שתנסה HU חליפי כי נראה שהבעיה אצלך מגיעה מאזור הצמה עד עכשיו.

אם כל זה לא עוזר - תיגש למתקין שיש לו זמן לפרק את המערכת שלך לחתיכות ולמצוא את הגורם או שתמצא איזו שבת שקטה ותהפוך אותה ללא שקטה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון עד עכשיו:

אחרי שחיברתי את הרימוט דרך ממסר (אמנם קרוב למגבר ולא ל HU)

נשאר רק הרעש רקע הזה שהיה לי גם לפני זה ורעשי האלטרנטור כמעט נעלמו לגמרי.

עכשיו כבר אפשר לשמוע מוזיקה בוויליום נמוך ולא להתעצבן.

אבל!! עדיין יש את רעשי הרקע האלה, כנראה שהRCA עובר ליד איזה משהו וסופג רעשים, טוב מתקדמים לאט לאט.

אם אני יעביר את הרימוט יותר קרוב לHU זה יהיה יותר אפקטיבי? ואם כן למה?

פורסם

כן זה יהיה יותר אפקטיבי - אני מראש חושד שהבעיה נוצרת ברימוט באזור הצמה או באזור הצמה עצמה.

ולכן לאורך הרכב כאשר הרימוט עובר כולו דרך הצמה של הHU - כנראה שהתופעה מתגברת

תנסה להעביר את הרימוט ממקור מתח אחר (המצבר דרך הממסר) כמה שיותר קרוב לHU ויתכן שבאמת זה יפתור את הבעיה.

אם יש לך רעש רקע כגון היסס חזק כשאתה שומע CD בעוצמה שקטה - יתכן והHU שלך מייצר הרבה רעש עצמי והוא לא איכותי במיוחד, תקול או פשוט ישן ותקול ולמען האמת - ההתנהגות של התופעה ברכב שלך צורחת לכוון הצמה והHU עצמו.

תנסה HU חליפי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסקנות חדשות:

המונו בלוק מכניס רעשים למערכת!

ברגע שאני מנתק את הRCA מהמונו בלוק או שאני מנתק את החשמל ממנו , שקט!!!

שני המגברים מורכבים על המושבים מאחורה (מתכת).

ברגע שהורדתי את המונו מהמושב היה שיפור משמעותי, אבל עדיין היה רעש.

השאלה היא אם אני יעשה פלטה מעץ לשני המגברים הרעש הרגיז הזה סוף סוף יעלם???

או שיש בעייה במונו?

המגבר: SUNDOWN 1000.

עריכה:

הRCA באוויר בנתיים כנל גם הרימוט שעובר עדיין הגב דרך ממסר.

פורסם

בגלל זה חשוב להכיר את ההתקנה שלך...

אתה חייב להכין פלטה מעץ!

ותדאג לחבר את הפלטה למושב האחורי עם ברגים נפרדים מזה של המגברים.

את המגברים תחבר לפלטה עם ברגים שלא חוצים את העובי שלה.

מה שאתה עשית זה לולאת הארכה אמיתית - אתה חיברת את הגוף של המגברים לגוף של הרכב - בתוך המושבים יש שדרת ברזל, השדרת ברזל הזו מחוברת למרכב הרכב - כשאתה מבריג את המגברים למושבים האחוריים ישירות, אתה בעצם מבריג אותם לתוך שדרת הברזל הזו וכך אתה יוצר מגע ישיר בין המגברים לגוף הרכב בעזרת הברגים שמבריגים אותם - למושב האחורי...

מהר - פלטה מעץ, ותאמר אם סוף סוף הבעיה נפטרה.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן את זה אני יודע אבל לא ידעתי שזה יעשה בעייה... :oops:

טוב אם לא נטעה איך נדעה?

אני מאוד מקווה שאחרי הפלטה כבר יהיה לי שקט סוף סוף.

אבל דבר אחד אני לא מבין , גם המגבר 4 ערוצים יושב על המושב , ליד.

למה כשאני מנתק רק את המונו אז הרעש נעלם?

מה המגבר השני לא עושה לולאה?

פורסם

זהו התיאשתי סופית!!

הרעש המעצבן הזה לא מפסיק!!!

עשיתי פלטת עץ, ריפדתי אותה , השקעתי , ובכל זאת זה לא עוזר!

ריליי, ארקות, מינוסים, פלוסים, אפילו ניסיתי להפעיל את המגברים כשה HU מכובה!

ועדיין יש רעש!

יש לי שלוש יציאות למגבר בHU האחורה מחובר לאחורה רגיל.

אבל בגלל שאין לי כרגע עוד כבל RCA אז חיברתי לקדמיים רק צד אחד ופיצלתי אותו במגבר לשתי הרמקולים.

ובזוג שלו חיברתי את היציאה של הסאב(בHU מונו אז יש רק בננה אחת).

ככה:untitled.JPG

יכול להיות שזאת הבעייה?

פורסם

כשהRCA לא מחובר לHU אז יש רעש ממש חזק..

נראה לי שזה בכל זאת בא מהמונו כי ברגע שאני מנתק ממנו את ה RCA אז אין רעש בכלל.

אהה ועוד דבר שנזכרתי , בזמנו הרכבתי אותו בחושך וחיברתי בטעות הפוך את הפלוס והמינוס וכל הפיוזים נשרפו, החלפתי פיוזים והכל היה נראה לי בסדר.

יכול להיות שקרה לו איזה נזק בגלל זה?

פורסם

אלוהים ישמור :shock:

כל פעם מגלים אצלך עבודת חלם חדשה :-P

אתה עושה כל טעות טרגית שרק אפשר לעשות - איזה כיף שזו התקנה ראשונה שלך - אתה צובר נסיון של שנים בעניין של שבועיים :-D

תנסה מונו חליפי... ואל תעשה קצר... :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

בלי לקרוא את כל מה שרשמו. אני יכל להמליץ לך דבר אחד לעשות שאצלי עבד והיה לי אותו מצב כמו שלך.

תוצי את הרדיו דיסק כך חוט חשמל סתם חוט חשמל שמעביר זרם כמובן חבר אותו לגוף הרדיו דיסק ואת הצד השני לאחד מהארסיאי

שמתחבר לרדיו. צריך לפטור את הבעיה שלך. שוב פעם לא קראתי את כל ההודעות שרשמתי לך מצטער עם כבר רשמו את זה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

:-D

אין מילים...

Pioneer TS-X150

פורסם

כל הבעייה היא לא בגלל ההתקנה או הRCA או ממסר או פלטה .

הבעייה היא שבזמנו חיברתי בטעות את המונו הפוך בחושך וזהו התבשל לו שם איזה מעגל או משהו בפנים והוא זה שמכניס רעש!

פורסם

אתה יודע מה עוד מהווה בעיה במשפט שרשמת למעלה?

שלקצר כמו לשקר - יש רגליים - כל הרכב שלך מחובר למקור מתח אחד בסופו של דבר - תקרא לזה רומא...

השאלה לאן עוד הקצר שלך הספיק להגיע ואם עוד דברים הלכו בדרך...

בדקת שכל הנוריות בדשבורד עובדות? כמו למשל נורית איתות של משולש אזהרה...

או נוריות בתוך לוך התאורה של המחוונים או הנורית בגג או הנורית של ידית ההילוכים?

בדקת שפנסי הערפל עובדים? חימום שמשה אחורית?

דולקת לך אולי נורית של כריות האוויר?

האם עברת על הפיוזים בלוחות הפיוזים ברכב ובדקת אם במקרה נשרף איזה אחד או שניים?

אני מקווה שלא שכחת לבודד קצוות חוטים... אולי כדאי שתעצור כאן? ותיגש למתקין מומחה וגם לחשמלאי רכב מומחה?

יש לי הרגשה שעוד יהיו לך כמה הפתעות בדרך...

Pioneer TS-X150

פורסם

אולי אין לי הרבה ניסיות עם מערכות שמע אבל אל תעשו ממני בור לגמרי...

בסך הכל חיברתי את הפלוס והמינוס הפוך במגבר בגלל שהיה חושך , זה לא ששרפתי חצי מהאוטו והכל מבודד כמו שצריך,

וכל החשמל באוטו תקין ואין בעיות עם שום נוריות או פנסי ערפל וכו...

אני מאמין שזה יכול לקרות לכל אחד שממהר קצת או בלחץ של זמן (כמוני למשל).

פשוט יכל המקרה הזה להסתיים בכמה פיוזים וזהו , אבל בדרך התתגן שם איזה מעגל במגבר וזה לא נגמר בפיוזים.

ובקשר לכל השאר כמו ארקות, מינוסים, פלוסים, RCA , רעשי אלטרנטור ועוד תופעות של רעשים כאלה ואחרים, אני מכיר אנשים שהתקינו אצל מתקין "מקצועי" או לא מקצועי , תקראו לזה איך שאתם רוצים, וגם להם היו \ יש בעיות כאלה.

אז אני עוד לא מתקין מקצועי ומותר לי לשרוף מגבר או שתיים ובדרך ללמוד עוד כמה דברים על התקנות ולצבור ניסיון.

תודה רבה בכל מקרה לכל מי שניסה לעזור ועל הסבלנות שלכם.

אחלה פורום.

• תוכן חדש...