Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הרכיבים:

HU JVC KWAVX810.

מגבר של פולס אודיו 4400

מונו של SUNDOWN 1000

מורל פולס מקדימה

JBL 6X9 מאחורה

סאב רוקפורד P3

החיווט למונו 4G + ו -

מהפלוס מתפצל גם למגבר השני 8G וגם המינוס שלו 8G.

הבעייה היא לא רק רעזי אלטרנטור אלא אני גם כאילו שומע את הדיסק מסתובב, גם כשהרכב דומם.

הפלוס עובר אצלי בצד שמאל והRCA עוברים בצד ימין , איתם עובר הרימוט והכבל של השלט של המונו בלוק, יכול להיות שפה הבעייה? או שזאת בעייה ברדיו דיסק?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שעדיף לך לעבוד עם מפצל לפלוס ובכל מקרה, לחבר את המינוס מכל מגבר למרכב חשוף.

עוד דבר שחשוב לבדוק הוא שבאמת אין שום נקודה שבה ה RCA קרוב לכבל או מקור מתח כלשהו.

פורסם

בזמנו כשלי היתה את הבעיה, אחד הדברים שנעשו ופתרו את הבעיה היה להזיז את הREMOTE לצד של החשמל.

דבר נוסף שנעשה היה להחליף את הRCA (האחד שהוחלף היה אמור להיות מסוכך, אבל היה לו סיכוך דמוי נייר כסף שמקיף אותו).

וכמובן קצת סדר בחוטים לא מזיק אף פעם..

השאלה היא האם זה תמיד היה או שזה התחיל פתאום?

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

היום ראיתי שבאמת ליד המגבר אחד הRCA די קרוב לכבל פלוס, הזזתי אותו ובאמת הרעש נהייה הרבה יותר חלש, אבל עדיין כשהאוטו לא מונע יש רעשים של מתח.

איפה אפשר לקנות RCA קצת יותר איכותי מזה שמגיע בקיטים הפשוטים? וכמה יכול לעלות?

והאם הכבל של השלט באס יכול גם להשפיע ?

פורסם

גם אלטרנטור תקול עלול להכניס רעשים לקווי אספקת המתח, דיודה פרוצה עלולה לגרום לתופעה שציינת.

איזה כייף לי :)

פורסם

איך אני יכול לדעת מאיפה זה מגיע?

לפני זה היה לי רדיו דיסק פיוניר 7950 וגם הייתה לי את הבעייה הזאת אבל הרבה יותר חלש וכשהמנוע היה כבוי לא היה רעש בכלל.

אבל עם הדיוידי יש רעשים גם כשהמנוע כבוי, וכשאני מניע אז בכלל זה מחרפן

פורסם

ניסית למקם מחדש את המינוס של הרדיודיסק?

אם אתה שומע רעשים של הדיסק, זה אומר שאיפשהו המינוס הראשון ביותר מכניס את הרעשים.

נסה לפרק את הרדיו, ולתת מקום חדש למינוס של הרדיודיסק עצמו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי אתמול ניסיתי לחבר את המינוס של הרדיו דיסק ישירות לשלדה, לא עזר.

ניסיתי לחבר את המינוסים של ה RCA לגוף הרדיו דיסק, לא עזר.

ניסיתי להחליף מגבר כי חשבתי שאולי בגלל שהמגבר מחובר ישירות למושבים והם ממתכת זאת הבעיה, גם לא עזר.

ניסיתי להרחיק את ה RCA מהכבל פלוס , לא עזר.

כל המינוסים מחוברים טוב , הפיוזים בסדר גמור, הכל נראה תקיו.

יש למישהו עוד רעיונות??

להחליף RCA אולי יעזור? איך אני יכול לדעת שהכבלים טובים מספיק?

למרות שהייתה מותקנת לי מערכת באוטו הקודם והכל היה בסדר. חוץ מה DVD הכל אותו הדבר.

אני מתחיל להיות מיואש כבר.

אם מישהו יכול לזרוק לי עוד איזה כיוון, אולי איך אני יכול לבדוק את האלטרנטור?

פורסם

להחליף RCA ולנסות

לנסות לשנות מיקום לנקודות הארכה - רצוי כבלי מינוס כמה שיותר קצרים.

לנסות להחליף HU

יש עוד המון דברים שאתה יכול לנסות, למשוך לHU מינוס ישירות מהמצבר.

אם זה כבר הופך לכזה בלאגן - תעקוף את המגברים, נתק אותם ותחבר את הHU ישירות לרמקולים הקדמיים ותראה בכלל אם שם מתחילה הבעיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות שכבל הרימוט דק מידי???

העברתי כבל רימוט "דרך האוויר" ולא היו רעשים. אז חשבתי שאולי אם אני יעביר את הרימוט לא לייד ה RCA אז זהו ייפסק הרעש.

אבל לא!

הכבל שהעברתי בחוץ היה יותר עבה.

אמנם הרעש נהייה קצת , ממש טיפה יותר חלש אבל עדיין קיים ומרגיז!!!

וה HU היה מחובר בלי מגבר ולא היו רעשים.

אני כבר לא יודע מה לעשות הפכתי כבר את כל האוטו איזה 6 פעמים , וכלום!

אני לא חושב שיש טעם למשוך מינוס כי חיברתי את המינוס של ה HU גם לא דרך החיווט של האוטו אלא לגוף הרכב וקיבלתי אותם תוצאות.

העניין הוא שיש רעש גם כשהמנוע דומם , זאת אומרת רעש אבל אחר, בהפעלה כאילו המתח עולה וכיבוי יורד ובעבודה הוא עושה רעש קבוע כמו צפצוף.

כשאני מניע אז מתווספת גם ה"יללה" של האלטרנטור ואז בכלל אני מתחרפן ומכבה אותו.

בלתי נסבל!

פורסם

תנסה להעביר את הרימוט דרך ממסר.

ואל תעביר את הרימוט באותו הצד של חיווט הRCA.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ארקה ל RCA כבר ניסיתי לעשות ולא עזר.

אם אני יעביר את הרימוט דרך ממסר אז זה לא יהיה אותו הדבר בעצם?

פורסם

יכול להיות שיש בעיה ברימוט בHU שלך והוא חלש מידי או שהוא זולג ולכן אם תשים ממסר קרוב לHU ומשם תעביר בכלל כבל שבעצם מקורו במצבר ולא בHU - יכול להיות שהבעיה תיפטר.

אתה כבר נתת כאן קצה חוט לגורם - אמרת שהרעשים נחלשו כשהתעסקת ברימוט - הייתי מבלה בנקודה הזו קצת יותר זמן לחקירות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...