Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לביטוח לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררתי בכמה חברות ביטוח הכי זול שיצא לי זה אם חברת ניצנה

חובה - 2000

מקיף - 4500

אני נהג חדש והרכב שאני אמור לקנות הוא 106 GTI

איזה חברה אתם ממליצים שיותר זול מי זה?

תודה מרואש מיכאל :lol:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אין חברה מסויימת שתהיה יותר זולה, כל מה שאתה יכול לעשות זה לברר או ללכת לסוכן ביטוח שיברר לך.

כל חברה יש לה מחיר משוכלל לפי הרכב והנהג וכו' ויכול להיות שברכב מסויים חברה א' תהיה יותר זולה מחברה ב', אבל ברכב אחר חברה ב' תהיה הזולה יותר.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
כל מה שאתה יכול לעשות זה לברר או ללכת לסוכן ביטוח שיברר לך.

באזור של נתניה איפה אני יכול למצוא סוכני ביטוח

פורסם

תכנס לאתר http://www.b2bit.co.il

תרשם, ותקבל רשימה של סוכנים (בהרבה מהמקרים הם כבר יתקשרו אליך לפני שתספיק להתקשר אליהם...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רשום את הביטוח על שם ההורים שלך. אתה תהיה נהג משני. אצלי הביטוח לסקסו (אותו הדבר כמו ה-106) עלה 3500 מקיף לכל נהג מגיל 17, כך שזה כבר 1000 פחות מההצעה הכי טובה שמצאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רשום את הביטוח על שם ההורים שלך. אתה תהיה נהג משני. אצלי הביטוח לסקסו (אותו הדבר כמו ה-106) עלה 3500 מקיף לכל נהג מגיל 17, כך שזה כבר 1000 פחות מההצעה הכי טובה שמצאת.

רוני

אבל אצלי אני היחידי שנוסע על המכונית

פורסם

רוני

אבל אצלי אני היחידי שנוסע על המכונית

אמא שלי מעולם לא ישבה בכסא הנהג ברכב שלי. (לאבא שלי נתתי פעם סיבוב, הוא התלונן שצפוף לו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תנסה לבדוק ב 9000000 אני קיבלתי שם את ההצעה הכי זולה.

יש אופציה להוזיל את תשלום הפוליסה ע"ח ההשתתפות העצמית .

תבדוק אם זה מתאים לך ..... ולך על זה :wink:

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...